ugye nem képzeled hogy ezeket bárki is finanszírozza?
ilyet gemmel is aláírtak már, abból hol a lé????
mind az 1. mind a 2. emelésnél azt hazudták hogy a lé a fejlesztésre megy és nem a tulajok zsebébe
ugye nem képzeled hogy ezeket bárki is finanszírozza?
ilyet gemmel is aláírtak már, abból hol a lé????
mind az 1. mind a 2. emelésnél azt hazudták hogy a lé a fejlesztésre megy és nem a tulajok zsebébe
-430 millió Befektetett pénzügyi eszközök árfolyamvesztesége...? ez mi a lótúró?
azért lehetne még egy kisebb rally, mielőtt a 23 ft-os vételem is beragadna... :))
"A versenyelőny biztosításához szükséges finanszírozás megteremtése érdekében a Társaság a Vezetőségi Jelentés kiadásával egy időben Magyarország egyik meghatározó befektetési társaságával írt alá szerződést a Társaság tőkefinanszírozásának előkészítésére.
Az Igazgatóság középtávú célja, hogy a fuso® az európai Netflix-szé váljon."
én benne vagyok, legyen így :)))
Amúgy ezt nem kellett volna külön bejelenteni, hogy aláírtak egy befektetési céggel szerződést??
szia! ))
hát maga meg kicsoda itt a kiskategóriában? ?
át kell olvasni tételesen, ott látszanak a dolgok,
pl fusó doboból nem igen adtak el - ez nem is csoda
és a widgetért se kaptak semmi ezek szerint a sanytól - én nem kétom legalábbis
egyéb fundamentális elemzést elfogadnék, ha írnál
))))
üdv maci
http://index.hu/tech/2013/05/17/sony_nfc/
jó területen van ez a cég, csak végre kéne vmit villantani....
de olyat akkor sem kéne olvasnod, ami csak dühít, minek az önkínzás?
szép lassan alakul ez is... eladók alig vannak, a kamuvevők meg egyre többen :)
Dehogynem, olvaslak Téged is, Zsidayt mindig, Rogers és más gurukat csak akkor, ha magyar lapon vannak, annyit már nem szánok az egészre, hogy angolul olvassak miatta. Viszont úgy érzem, közép- és hosszú távon olyan sok változóval kell számolni, hogy a döntések meghozatalához annyira mély gazdasági ismeretekre van szükség, olyan szinten kell átlátni a gazdaságot, hogy arra én sem képzettségemnél, sem képességeimnél fogva nem vagyok képes. Persze volt itt is ziccer, ahhoz nem kellett nagy ész, hogy mikor 2012 elején az EKB közbelépett, azt ki kellett volna használni. Ezt akkor egy alapkezelős haverommal egy kávé mellett akkoriban meg is beszéltük, hogyha lép, venni kell, majd miután lépett, hogy venni kéne, majd persze nem tettünk/tettem semmit. Most sem tudom megmondani, miért, talán még túl friss volt a nagy bukó.
Ezért gondoltam, hogy talán egy-egy nagyon jó tréder intuíciói hasznosak lehetnek, de valójában ez sem igaz, több okból sem. A racionális okokat leszámítva elég ha annyit mondok, ismerek olyan egészen kiváló kereskedőt, aki feltűnően nehezebben jön ki azokból a pozícióiból, melyekben esetleg közösen vagyunk/voltunk.
egyébként tetszett az allegorikus képed :))
Azért nem bántásból mondom, de mivel pl. nem engem vagy zsidayt vagy jim rogerset stb-t olvasod, nyilván szükséged van arra, hogy "spricceljenek" meg a többire, amit kritizálsz, hisz őket olvasod, szinte úgy tűnik nekem, hogy keresed is...
válaszolhatsz privátban is, nem gondoltam, hogy ez annyira személyes kérdés, azért tettem fel itt.
A fórumoknak a közérzetemhez van köze. Nem kellene már rég figyelnem az egészet, se tőzsdét, se fórumot, de most már végre konkrét lépéseket is tettem, hogy más irányba menjen az életem. Nem nagyon kedvelem a fórumosok nagy részét, sem azt a felét, aki pl itt óriási farokkal kioktat a saját területemen (persze ő nem tud róla), miközben az alapokkal sincs tisztában, sem azt a felét, amelyik folyamatosan teletesz mindent a nyerőivel. Akár úgy, hogy neki tévedhetetlen matematikai alapú rendszere van (persze, ha annak épp nem nagyon kedveznek a mozgások, akkor már nem is úgy, meg most épp nem azt, meg egyébként is), akár úgy, hogy az eseti trédjeitől zeng az egész net. Néha olvasgatom békésen a főtopikot a másikon, és akkorát spriccelnek az arcomba az önmagukon való elélvezés közben, hogy a székkel együtt hátraver a falig. Két percenként van havi fizu, az meg sok nekem mentálisan.
De amúgy nem tudom, miért nem privátban kérdezted ezt meg.
Nagyobb veszteség után az apróbb is ugyanolyan idegesítő / demoralizáló tud lenni.
Valójában nem lenne, csak idióta vagyok. Persze ezek a régi tételekhez képest aprópénzek, de ez is fájdalmas. De nyugi, ezek fundás vételek, nagyon jók lesznek idővel, nincs itt semmilyen speki, jók az alapok, csak néha kinyomnak pár millió részvényt a semmire.
azt sem értem, hogy valóban írtad már nagyon rég, család így úgy, kell a tartalék, de az idönként olvasottak alapján mégis van kockáztatható zseton :O