júl.-tól indul nekem a nyári pihenőszezon
és akkor eddigi összes realizált ezzel a ker. módszerrel: +13,57%
új pozi: usdrub short
Intel 5% 2013.1.18 21.2 stop 23
most meg is emelem a stopját 23.5-re
Tök jó :-)
Nem követtem figyelemmel hogy megtartottad-e az Intelt és nekem pár hete el kellett adnom az összes papíromat és nem is vettem már azokat vissza, szóval az Inteltől is búcsúztam, de figyelemmel kísértem az elmúlt napok híreit és azt olvastam az elemzők nagyon optimisták a céggel kapcsolatban, néhány éves távlatban a jelenlegi rv ár többszörösét is elképzelhetőnek tartják. Az elmúlt 1,5 hónapban nagyon szépen megy a rv, csak ma emelkedett majdnem 4%-ot, érdemes utánahúznod a profitvédő stop megbízásodat ha van. Én pedig partvonalról figyelek picit ;-)
http://www.bbc.co.uk/news/business-22562237
Törökország
nem nekem írta, ez csak úgy jött belőle :) http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1564/1/#post622291
Időnként beleolvasok a propaganda topikba, hogy tudjam, hogy is zajlik a népbutítás választások előtt
Ezt neked írta? Én mindig átlépem, úgyhogy nem olvastam, de őszintén gratulálok, hogy ezt elérted. Ugye, ő azt mondta, mindenkit tesztel, mikor hozza ki másból a rosszat. Írd már be, hol olvasható, annyira érdekel, mire válaszolta ezt a bölcsességet :))))
csak kibukott a kultúrember AT-böl:
"Hogy a gyehenna tüzében süljél örök életre vörösre te rohadt magyargyűlölő szemétje! Aljasságod bűze idáig áthat mindent, ahogy bűzhödött lehelleted a fekáliát köpködi. "
és ez csak kis részlet a nyelv választékosságának AT féle bemutatójából :)
gáztól lassan frászt kapok... ezúttal shortból stopoltak ki minusszal, átfordítottam longba, az meg jó start után szépen visszazuhant kitörési szintre.....
a kutyafáját már!!!!!!!! de legjobban a try líra folyamatos gyengülése aggaszt usd-ral szemben
Ricsi.
Hazai guru hazai piac és kereskedő nem befektető. Feketézni meg nem lehet a béten vagy lehet?:) A béten szerzett vagyont könyveli az apeh.Nem lehet eltitkolni. Tudnánk róla.
sp idén 16,4%-ot ment.
Tavaly dax 30-at, szal nincs ebben semmi különös, az év második felében u.ilyen tempójú emelkedés sp-ben?
meglehet, de kötve hiszem, hogy pont egy alapkezelő ne akarna felkerülni, és miközben a pszáf stb leginkább fókuszában van, sumákolna és vagyont menekítene....
Ráadásul az neki jó reklám, ha felkerül a listára....lehet persze minden és az ellenkezője is, de sztem megállja a helyét rozsdáskilincs véleménye, amiből kiindultunk
De aki a listán van, az is csak a legál vagyonnal, az illegállal, lennének előzések..)))