Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: lezartak

#632314 rbbj11 Előzmény: #615198

és akkor eddigi összes realizált ezzel a ker. módszerrel: +13,57%

új pozi: usdrub short

Re: lezartak

#627739 Janicroft Előzmény: #600072

Nem követtem figyelemmel hogy megtartottad-e az Intelt és nekem pár hete el kellett adnom az összes papíromat és nem is vettem már azokat vissza, szóval az Inteltől is búcsúztam, de figyelemmel kísértem az elmúlt napok híreit és azt olvastam az elemzők nagyon optimisták a céggel kapcsolatban, néhány éves távlatban a jelenlegi rv ár többszörösét is elképzelhetőnek tartják. Az elmúlt 1,5 hónapban nagyon szépen megy a rv, csak ma emelkedett majdnem 4%-ot, érdemes utánahúznod a profitvédő stop megbízásodat ha van. Én pedig partvonalról figyelek picit ;-)

Re: nincs cím

#622607 Ricsi Előzmény: #622604

Ezt neked írta? Én mindig átlépem, úgyhogy nem olvastam, de őszintén gratulálok, hogy ezt elérted. Ugye, ő azt mondta, mindenkit tesztel, mikor hozza ki másból a rosszat. Írd már be, hol olvasható, annyira érdekel, mire válaszolta ezt a bölcsességet :))))

#622604 rbbj11 Előzmény: #622252

csak kibukott a kultúrember AT-böl:

"Hogy a gyehenna tüzében süljél örök életre vörösre te rohadt magyargyűlölő szemétje! Aljasságod bűze idáig áthat mindent, ahogy bűzhödött lehelleted a fekáliát köpködi. "

és ez csak kis részlet a nyelv választékosságának AT féle bemutatójából :)

#622252 rbbj11 Előzmény: #622248

gáztól lassan frászt kapok... ezúttal shortból stopoltak ki minusszal, átfordítottam longba, az meg jó start után szépen visszazuhant kitörési szintre.....

a kutyafáját már!!!!!!!! de legjobban a try líra folyamatos gyengülése aggaszt usd-ral szemben

#622239 Rozsdáskilincs Előzmény: #622201

Ricsi.

Hazai guru hazai piac és kereskedő nem befektető. Feketézni meg nem lehet a béten vagy lehet?:) A béten szerzett vagyont könyveli az apeh.Nem lehet eltitkolni. Tudnánk róla.

#622218 rbbj11 Előzmény: #622215

sp idén 16,4%-ot ment.

Tavaly dax 30-at, szal nincs ebben semmi különös, az év második felében u.ilyen tempójú emelkedés sp-ben?

#622215 rbbj11 Előzmény: #622201

meglehet, de kötve hiszem, hogy pont egy alapkezelő ne akarna felkerülni, és miközben a pszáf stb leginkább fókuszában van, sumákolna és vagyont menekítene....

Ráadásul az neki jó reklám, ha felkerül a listára....lehet persze minden és az ellenkezője is, de sztem megállja a helyét rozsdáskilincs véleménye, amiből kiindultunk

#622201 Ricsi Előzmény: #622143

Pont ezt mondom, de aki nincs a listán, az lehet, sokkal gazdagabb, mégsem tud róla senki