Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#622377 Csusza Előzmény: #622360

:-)

Nekem elég egy Mr World cím is. :-D

Amúgy keménynek kellett lennem magammal. Sokat ment most ez a cafka, a pakkom átlagán jót fogtam, és a cél az volt, hogy semmit nem engedek vissza mínuszba, a végét inkább kb nullában dobom, emiatt dobtam azt is.

De tény, hogy a higgadtabbaknak szebb babérok teremtek most.

#622360 Euroman Előzmény: #622346

GRAT:) szegény Csuszának meg tegnap a 4750-est a 4826-os stopja kiütötte...kár, mert visszamászott....nem ő a Mr. OTP:)

#622358 Csusza Előzmény: #622346

Na, gratula!

Örülök, hogy tudtál uralkodni elhatalmasodott harácsolási vágyadon. ;-)

Tegnapi kiszállóimat ezek szerint én meg kicsit elkapkodtam. Ha meg ma kitépik 5K fölé, a guta is megüt...

#622346 vincentlauria Előzmény: #622342

4660-as pakkom 4950-en reppent. nehéz volt megszabadulni tőle, de ezt zsebre kellett tenni. Továbbra is 5 K fölé várom a hetekben!

#622312 Euroman Előzmény: #622306

hypo-ból van több is, mivel a Hypothek német szó jelzálogot jelent...osztrákok a Hypo Alpe-Adria-t mentették meg, de van Hypovereinsbank és még sok más is...

#622306 vincentlauria Előzmény: #622278

Hypot veszi meg szerintem... elég nagy szarban van mindenhol.. osztrák mutyibank, állam menti meg mindig. gondolom diszkontosított rendesen.

#622182 Előzmény: #622181

Well legyen így, node ha most igazad lesz, akkor tudod, hogy az mit jelent? :)

Azt, hogy meg kell köszönnöd a forradalmároknak azt, hogy az OTP ócsón és jóárasítva tud bevásárolni, ami hatalmas haszonnal fog járni a pacifikálás után és emiatt tulajdonképpen kénytelen leszel teljességgel revidiálni az egész világnézetedet ;)

#622181 banyaiz Előzmény: #622175

Vsz ebben a szituban egy vevő van abszolút nyerő pozícióban. Ugyanúgy ahogy az ingatlanpiacon is. Pénz beszél. Nem hinném, hogy pl egy Mkb bankért Mo-n (forradalom miegyéb) jelenlegi időszakban sorban állnának a vevők, hogy hadd vegyük meg jó sok pénzért. Ugyanúgy ahogy egy eladandó háznál, lakásnál stb jön egy vevő akinek pénze is van nem csak nézelődne az már lottó ötös. :)

Szóval Otp jó helyzetben van, max nem veszi meg ha nem tetszik az ár. Majd adják olcsóbban is ha kell a lé .

"Így például nem kizárt a könyv szerinti érték alatti vásárlás sem, csak éppen nem biztos, hogy az még ilyen feltételek mellett is jó üzletnek számítana."

Ez így van. Ezért javasoltam, hogy biztos ami biztos forradalmárokat kell felkérni az átvilágításra ők nagyon profik a csontvázkeresésben, ha még emlékszel. :)

#622180 Előzmény: #622177

Azért ez nem egy jóárasított állami privatizáció lenne nokiás dobozokkal, szóval hogy úgy mondjam, lehet, hogy az általad említett woodoo alapján lenne árazva az MKB, de abban biztos lehetsz, hogy azonnal 1-re ugrana az érték, ahogy megjelenne a pletyka, hogy valakinek kell.

Az természetesen nem kizárható egyébként, hogy a vételár bagó lesz, akár 1 EUR, ahogy ez időnként előkerül - csak akkor az a pár milliárd EUR lesz ott a kiadási oldalon, amiért majd később helyt kell állni. Így például nem kizárt a könyv szerinti érték alatti vásárlás sem, csak éppen nem biztos, hogy az még ilyen feltételek mellett is jó üzletnek számítana.