erről mi a véleményetek? manapság egyre többször hallani az alapjövedelem bevezetéséről...
http://www.origo.hu/gazdasag/20160311-kanada-ontario-alapjovedelem-kiserlet.html
erről mi a véleményetek? manapság egyre többször hallani az alapjövedelem bevezetéséről...
http://www.origo.hu/gazdasag/20160311-kanada-ontario-alapjovedelem-kiserlet.html
ha már vagyon, akkor az ikea vezér elmondhatja, hogy felépített egy kisebb vagyont magának. erre meg azt mondja, hogy
"Azt hiszem, semmi olyat nem hordok, amit nem bolhapiacon vettem volna. Ez azt jelenti, hogy jó példát akarok mutatni" - mondta a TV4 svéd televízió forgatócsoportjának.
ez már a spúrság kimaxolása. :)
ha a család, csak a költekezést tanítja meg, akkor nagy eséllyel, ezt fogja tovább vinni az utókor...
Namost, te is https-el linkeltél és még ki sem tudom jelölni.
Értem, rendben.
ezzel neked kell megküzdened..ez a saját ördögöd..
ez fórum..te ezt látod bele..más mást..van aki szerint álomvilágban élek..volt már itt minden...
Erős sz optimizmusom és az életigenlésem..szerencsés vagyok mert egészséges vagyok..Én és a hozzátartozóim (ez nagyon jó..) és kellően boldog..Én teszem a dolgom..csinálom azt amit vállaltam..
biztosan kilátszik nem szeretem a töketlen és negatív embereket..az aljasakat sunyikat meg főleg.
Sokan recepteket várnak..Én csak gondolatokat tudok ébreszteni..néha lehet provokatívan.. mert arra jön egy indulat..egy kimozdulás a punnyadságból..és onnan bármi lehet.
Vannak akiket este 10-12 óra körül kimozdítok..már már látszik valami új..oszt reggelre kialussza,marad minden a régiben....:9 ez van..
Régebben a haverokkal 2-3hetente összejártunk nagyokat dumcsiztunk a világ dolgairól..üzletről..ezek hiányoznak..ennek egy pótléka tán ez a fórum...
Amiket beírok azért azok soxor átgondolt és csiszolgatott gondolatok..gyakorlatban kipróbált dolgok..nekem igazak, ha valakinek nem tetszik akkor be kell írni..ez meg ez nem úgy van mert..és itt jöhet egy alátámasztása az állításának..de ez nem megy.. max jön egy "áá ez nem így van..vagy egy áá ez hüjeség" oszt ennyi..azért ez elég karcsú..
Amiket itt beírok azok alapszintű dolgok..mert már ezek is nehezen mennek át..pedig ezeknek a dolgoknak a szépsége a részletekben az árnyalatokban van..
A fórumokon megy a májerkedés.. a májerek köré gyűlnek a tátikák akik tátott szájjal hallgatják az éppen aktuális májert.. kicsit szánalmas..de ez van.. kell az embereknek egy virtuális világ amiben sikeresek..mert kint a napfényben ijedten hunyorognak.
Sokat hozzátettem, ami érdekelt, de ugye nem olvastad, hisz nem érdekel senki írása magadén kívül (lásd itt sem beszélgetnek nagyon veled). Boldogtalanság, és lenézés ez ami írásaidból kitűnik. Szomorú: remélem én nem válok ilyenné öreg koromra.
Amúgy meg én inkább csinálom, mint beszélem ;-), de aki normálisan áll a dolgokhoz, azokkal viszont szívesen kitárgyalom a dolgokat. Szerencsére neked nem kell megfelelnem e téren. Nem vagy mérvadó, bocs.
Természetesen fogalmazhatsz úgy, hogy csak neked legyen érthető, és pöffeszkedhetsz, hogy mindenki mindenki hülye rajtad kívül.
látod még ez sem megy..az nem ferráris.. szövegértés..ez a kulcs...
old fel a féket ami benned van..semmit nem tudsz hozzátenni a témákhoz ..ez karcsú..
Nem tartalmilag, hanem nyelvtanilag értelmezhetetlen időnként. Meg sok az ismétlés. A ferraris, színes ruhás ismerősödet naponta hozod fel...kicsit újíthatnál. Több eredetiséget...!
próbálom fakocka szinten..de tovább már nem tudom egyszerüsíteni...
Milyen eredeti ez is...
a lelked számít..az mennyi idős..a kor egy állapot..
ha megéred a 80at..azon fogsz agyalni mit nem tettél meg.. nem azon mi az amit kár hogy megtettél.. ,)
Rendben ibiza bácsi, rendben :-) (írhatod 100 féleképpen is, de a tartalom ua marad)
csupán szövegértés..olvastasd el valakivel..u.azt írom több aspektusból..különböző értelmi szintűeknek..
szerintem keversz valakivel.
Sokan receptet várnak..1-3.lépés és gazdag vagy..egyrészt ez fizetős lenne..másrészt semmi sportértéke..
Én leírok valamit ami vagy megfog és gondolatokat ébreszt vagy sem.. én a gondolati részét rakom bele..de hozott anyag van.. az emberanyag adott..max ennyi a misszióm..semmi több
Na jó egy gazdagodási recept:
milliomos pasit kérdezik hogy csinálta..vettem egy almát 2centért kifényesítettem eladtam 5 centért..másnap vettem 2 almát..kifényesítettem eladtam 10centért..És utána? utána örököltem 3millió dollárt..