Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #619700

ezzel neked kell megküzdened..ez a saját ördögöd..

ez fórum..te ezt látod bele..más mást..van aki szerint álomvilágban élek..volt már itt minden...

Erős sz optimizmusom és az életigenlésem..szerencsés vagyok mert egészséges vagyok..Én és a hozzátartozóim (ez nagyon jó..) és kellően boldog..Én teszem a dolgom..csinálom azt amit vállaltam..

biztosan kilátszik nem szeretem a töketlen és negatív embereket..az aljasakat sunyikat meg főleg.

Sokan recepteket várnak..Én csak gondolatokat tudok ébreszteni..néha lehet provokatívan.. mert arra jön egy indulat..egy kimozdulás a punnyadságból..és onnan bármi lehet.

Vannak akiket este 10-12 óra körül kimozdítok..már már látszik valami új..oszt reggelre kialussza,marad minden a régiben....:9 ez van..

Régebben a haverokkal 2-3hetente összejártunk nagyokat dumcsiztunk a világ dolgairól..üzletről..ezek hiányoznak..ennek egy pótléka tán ez a fórum...

Amiket beírok azért azok soxor átgondolt és csiszolgatott gondolatok..gyakorlatban kipróbált dolgok..nekem igazak, ha valakinek nem tetszik akkor be kell írni..ez meg ez nem úgy van mert..és itt jöhet egy alátámasztása az állításának..de ez nem megy.. max jön egy "áá ez nem így van..vagy egy áá ez hüjeség" oszt ennyi..azért ez elég karcsú..

Amiket itt beírok azok alapszintű dolgok..mert már ezek is nehezen mennek át..pedig ezeknek a dolgoknak a szépsége a részletekben az árnyalatokban van..

A fórumokon megy a májerkedés.. a májerek köré gyűlnek a tátikák akik tátott szájjal hallgatják az éppen aktuális májert.. kicsit szánalmas..de ez van.. kell az embereknek egy virtuális világ amiben sikeresek..mert kint a napfényben ijedten hunyorognak.