meg gubcsi lajos a tévében.. :) írtam neki sms-t köszi a tippet..
meg gubcsi lajos a tévében.. :) írtam neki sms-t köszi a tippet..
Szintén annyi különbséggel, hogy én közvetlenül brókercég irodájában adtam többször személyesen megbízást.
Árakat pedig néztem még Vg-ban is, másnap. :) Mennyi volt a max minimum átlagár forgalom ilyesmik, milyen hírek voltak. :) Más idők voltak.
eladtam a 2/3ot beálltam extrémre venni.. és beraktam egy vételi stopot..
Köszönöm a válaszokat :-) Szerintem venni kéne, de valami azt súgja, hogy valakinek most ez az új játékszere, és ameddig nem kap a másik irányból egy sallert, addig játszadozik tovább. Ezen a szinten ez a cég tutira megéri... igaz mondták ezt 600-nál, 500-nál is (de most tényleg :-)magasabb árfolyamoknál még nem figyeltem mit mondanak...
a version, jön valami hír...vodát felvásárolja metel, lesz jövőre is osztalék, megállapodtak a freki koncesszióról újabb xx évre stb stb
b version, állami mobilos hír positív:..megállapodást köt állammal mtel, új feltétel új rendszer a nyugati árakkal azonos képletek..ezért állam nem indít saját mobilt ..bla bla bla..
c. version állami mobilos hír negítív: az állam beindítja saját mobilját, vagy megveszi/belevesz többségit valamelyik kismobilos cégbe.
a papíroknál én úgy látom van altatás..konyhakészre zúzás..reptetés..itt most a zúzás van..(ki tudja hol a célára) a tisztánlátók tudják majd..
sztem kb ezek..én azt látom most
ha hamarosan kijön hír.. akkor pszaf-nek nem ártana kicsit körbenézni..
"tuti infója,"
az kéne..de nincs..
350 alatt sok stop lakik/lakott.. szerintem elszedték a papírokat..azt kellene tudni egy kézbe kerül vagy sem..akkor kap értelmet ha valami hír bejön..én várok egy nagy pukkanást..mtel nagyon megújul..pannon és voda elvesztette innovatív jellegét..kullognak az események után..
lehet a manyupos pakkokat nyomták el..
sok negatív hír volt hirtelen + oszti vágás
ennyi
majd megnyugszanak
Nincs valakinek esetleg egy igen "megbízható" tuti infója, hogy evvel mi lesz? Tanácstalan vagyok.....
jaja, nem is értem....
stooq-ról van a kép )))
de azok a vágást elcseszik. a chart tehát rossz TA elemzés rossz
)))))))))))))
ez melyik részvény?
Nincs időm visszaolvasgatni.
Mondtam a fordított fülescsésze ledobja:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_8_31wsd742gl.jpg
Volt aki kérdezte mit mutat TA:
Piros egy emelkedő ék, lila a fej-váll, fekete a fordított fülescsésze.
És a szeretet kapuja kinyílt.. aki kért kapott, mert adni kell, ha kérnek..
Bent álltam, de eddig nem voltam, gondolom megvan, majd megnézem...
Nőtt a Telekom árbevétele, ha kivezetik ezeket az adókat, nagyon erős long rally lesz a piacán. Lehet h még egy ideig ezen a szinten marad az árfolyam, de ősztől már csak javulás lesz, mert sell in may and go away.