Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#620751 Krumenaker Előzmény: #620749

Nálam is ez volt, rádiót hallgattam, meg a képújságban olvastam el néha az árfolyamokat :) Aztán időnként bementem egy bankfiókba, és azt mondtam hogy ezt vegyenek, azt vegyenek :) Persze lehetett volna brokit is hívni telefonon, elvileg, mert szinte soha nem vette fel, és ha mégis, a legnagyobb marhaságokat mondta (utólag minden esetben bukta lett volna, ha megfogadom a tanácsát).

#620749 banyaiz Előzmény: #620747

Ki lehetett volna tenni bekeretezve.

Kár, hogy már nincsenek ezek a fizikai lekérések, néhány nagyon nagy mögöttes értékkel bíró cégnél tapétának legalább lehetne használni, ha minden kötél szakad.

Arra emlékszem még életem első tőzsdei megbízását úgy adtam ki Matávra, hogy piaci áron vegyék meg nyitás után. :D Gigalol mai szemmel, gőzöm nem volt mennyin nyit majd vagy napközben mit fog csinálni semmi, nem is foglalkoztam vele, hogy most 940-en, vagy 960-on veszik meg. Nem is láttam árfolyamokat, ilyen, hogy külföldi tőzsdék mit csinálnak egyéb úri huncutságok. Real time stb, semmi.

Időnként meghallgattam rádión! , hogy milyen árfolyamok vannak már nem is emlékszem melyik adón voltak talán 2 órakor du-án tőzsdehírek.

Változtak kicsit a dolgok.

#620747 Tapasz Előzmény: #620746

Volt fizikai richter részvényem is. Nagyon szép volt, el kellett volna tenni egyet emlékbe.

#620746 banyaiz Előzmény: #620741

Ez nekem kimaradt, sorbanállós dolog akkoriban még iskolapadot koptattam. :)

Jó lenne pedig pár 10 k db Otp 96 Ft-os bekérő áron most a pf-ben , 120 Ft-os éves osztalék mellett. :)

Mondjuk egy Matávot és egy OTP-t összehasonlítunk brutális különbség 1x év alatt .

#620741 Tapasz Előzmény: #620734

Ezeknél a részvényekért álltam hajnalba sorba, hogy jegyezhessek: richter, egis, rába, mol, tvk és báv. Persze 1000 ft névértékű otp-t nem jegyeztem 960-ért.

#620740 banyaiz Előzmény: #620735

Várok várok aztán meglátjuk mihez kezd idén, de ha most elkezd itt 300 környékére lemenni muszáj lesz vegyek belőle és elrakni jövő tavaszig.

Csak vhogy úgy kellene, hogy amikor ez a forradalmi ****kalapkodás már lesújtott rá, vagy elhárult vagy ilyesmi. Könnyen meg tudják szívatni az a baj. Közben csúcsokon németek usa. Ez meg történelmi minimumon. Ez az együttállás nekem nem tetszik, sok minden kisülhet belőle.

#620736 taresz Előzmény: #620735

"250-nél betolom az asszonyt"

Ha ezt 330-nál teszed, akkor több pénz marad a 250-es szintre.

#620735 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #620727

Hááát ennek szép lett a vége..kicsit elmegyek(asszonynak ne szóljatok), azt tessék!

Ha 5x annyi lesz, akkor egy "picit" árat emelnek, és minden szolgáltató, mivel mindenkinek 5x annyiba fog kerülni a freki...

Természetesen nincs gáááááz! A tervem a következő, 330-as szintektől csipegetem majd, 15 forintonként lefelé dupla pekidzsekkel, úgy számolom, 270-nél nem lesz egy vasam sem, akkor betolom házat, kocsit, mindent, 250-nél betolom az asszonyt, utána meg ő engem a szegényházba... Szerintem jó terv! :-)

#620734 banyaiz Előzmény: #620730

Nekem életem első részvénye volt 1998-ban vettem orosz válság miatti parában 941 Ft-ért emlékeim szerint. Aztán 1100 felett adtam el pár hét vagy hónap múlva pontos árra már nem emlékszem.

De arra is emlékszem, hogy azért vettem meg milyen jó lesz ha a para enyhül. Aztán egyik legrosszabb hozamú volt a visszapattanása. Ez a 20-30% eltörpült az otp , rába stb amit mentek akkor , hogy elmúlt a para duplázódások stb. Szidtam is a papírt akkor . Egyrészt örültem első ügyletem sikeres , másrészt, hogy pont ezt a sánta lovat választottam morcoskodtam :) Ez maradt meg róla. Régi szép idők.

Aztán jött rá 1-2 évre internetlufi 2000-es év környékén volt 2000 Ft felett is . Akkor már nem volt ilyen papírom. :)

Ebben a papírban lassan …

#620729 Krumenaker

Ebben a papírban lassan elfogy az árfolyam :)

Hát, én nagyon öreg lehetek, mert még emlékszem, amikor 2000 forint volt. Azóta csak csordogál lefelé, kis megállókkal.

#620727 banyaiz Előzmény: #620725

"Ez nem játék és mese". :)

Gondolj bele azt mondják idén lejáró frekiknél, hogy semmi akadálya de 5x annyi lesz mint egyébként kalkuláltak vele. Működéshez meg kell venni egy plusz "adó".

Szóval ez amíg nem tisztázódik egy komoly bizonytalan tétel. Rezsitémánál pedig tulajdonképpen ennek az üzletágának a nyereségességét elviheti sőt.

#620726 banyaiz Előzmény: #620723

Ja és vszínűnek tartom, hogy többek között ezek miatt volt ilyen "visszafogott" finoman szólva az 50 Ft osztalékkal is.

#620723 banyaiz Előzmény: #620718

2 dolog van ami nagy állami bizonytalanság a cégnek:

1. Rezsicsökkentés éve kontra egyre növekvő részarányú bevételből de már most 0-ás profitú energiaszolgáltatása

(ez most a jelentésből is lejött)

2. Mennyi lesz az idén és később lejáró frekvenciák ára. (Még a vezér is kiemelte, hogy ezt döntő hatású lehet jövő évi osztalékra)

Ha visszaemlékszel 4. állami mobilszolgáltató indulását az akadályozta meg, hogy a frekvencia pályázatot cégek megtámadták.

Na most erre azért lehet egy para, hogy a "birodalom" visszavág első adandó alkalommal. Mini führer nem szereti, ha nem úgy történnek a dolgok ahogy elképzelte, jogszabályok egyebek ide vagy oda.

Szóval ezek nyomják .