az durva volna azért.. még van idő
pepe agyonvágta ma )))
az durva volna azért.. még van idő
pepe agyonvágta ma )))
Össze költöznél az én nejemmel és máris látnád mennyit képes beszélni egy asszony arról a barátnőjével hogy milyen rucit hol látott, mit evett a gyerek, milyen szinü a pisije a lurkónak:) Az emberek többsége szeret beszélni időtöltésből. Most 20ft mobil bárhol, bármikor, a vonalas aszem 10 és mindenféle időrend meg csomag ár. Szerintem aránytalan főleg úgy hogy én fizettem ki a költségét a vezeték kiépítésnek annak idején. Arról nem is beszélve hogy azóta is az madzag van a póznán. Szal hogy van ez a nem éri meg mikor én fizettem a beruházás egy részét. Csak a fiatalabbak kedvéért írtam szerintem ők valszin nem tudják hogy került a 90 évek elején a telefon a kábel TV meg gáz csatorna vezeték az utcába. Hát nem a cégek fizették. Ez hogy elfelejtődött mára. Akkor meg mi az annyuk nem térült meg!
azért 12,8 mrd nagyon sok pénz a semmiért...csak sarc, semmi más...az újabb gőzös hülye ötleteik megvalósítására..
adó elenyésző a cég méretéhez képest, a többit meg áthárította ügyfelekre... Kár mutogatni.
talán nem kellene ennyi adót kivetni erre a szerencsétlen ágazatra...szerintem meg nem drága, én alig párezer ft-ot fizetek, és minden szolgáltatásom megvan....ha olcsóbb lenne, se kellene/lehetne több....csak azért nem telefonálok többet, mert olcsó..
Én raktam fel. Nem esik le. :)
Cégnél kiépített wlan háló van, csak hozzáférésem nincs, így a szereld magad csomagot választottam.....
Na tessék még egy leendő ügyfél aki szívesen látná a madzagjuk végét a közelben. De Orbán a hibás! Beszarás! :)
Viszont ha leesik onnan, akkor még a negyedik G-t is bemutatja neked az esés közben :)
Nem nem zavar, bár annak örülnék ha lehetőségem növekedne. Engem az zavar hogy a kormányt hibáztatják itt sokan a növekedés elmaradásáért. Ló****t! A vezetőket kell munkára sarkallni. Lusta rabló banda! A vonalasamat is visszaköttetném ha a mobilhoz képest elfogadható ára lenne. Nem nagy a különbség így azt pénzt se ők kapják:)
De nagy bajotok van a fővárosban! :)
Nekem 40 méter magasra kell tennem a routert, hogy 3G-m legyen.
pontosan nem kell :) Nem is értem miért zavar téged :)
derék kitárazás zárásban
UPC, HWR kertvárosi rész. Értem én hogy először ott ruháznak be ahol hamarabb megtérül. De basszus 20 év alatt nem értek ide. Nem kell a pénzem! Gondolom karteleznek a területekkel. A jó édes....t.
milyen szolgáltatók vannak ott?
kemény..
Ne idegesítsetek! A kerületünkben 110 000 ember lakik nem tudom hány háztartás. De az világosan látszik hogy a cég még mindig nagyon kényelmes poziban van ha nem ér el madzagjuk az én meg még sok lakó kertjében. 10% osztalékra még így is futja. Mikor fognak lépni ha már nem jut osztalékra. Addig majd mások szépen falatoznak a sütiből. A cég tűzze ki nyugodtan azt a célt maga élé hogy minden háztartásban jelen legyen, olcsó legyen és őt fogják választani. Vagy nem ez a célja akkor bocsika?!