Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#620693 Rozsdáskilincs Előzmény: #620686

Ja még valami fontos dolog, valahol olvastam New york-ban közel 100 telefontársaság osztozik a városon. Na ők már valóban versenyeznek. Nekem egyébként van tippem hogy hogyan érhetne el a cég adókedvezményt új beruházásokra ami növekedést hozna. De nem én irányítom a céget. A másik fontos nézet az államot nem ellenfélnek kell tekinteni hanem együttműködést kéne keresni. Gondolom még nem jöttek rá a németek hogy a rablószolgáltatáson kívül létezik nálunk is másik út is olyan mint amilyet odahaza képviselnek. Az állammal nagy üzleteket lehet kötni. Csak ehhez nem Brüsszelbe kell feljelentgetni a magyar államot. Remélem Viktor létrehozza az új telefontársaságot ami azt a szerepet fogja betölteni amit kell. Na akkor kell majd megnézni hol lesz MTelekom árfolyama:)

#620691 Euroman Előzmény: #620686

ahol nem fizetődik ki, ott nem fejleszt...nálam adsl rézérpáron jön, üvegszál csak a belvárosban, meg a panelos részeken, mert ott sokkal több a fogyazstó, mint a cs.házas részeken....műhold tv nekem upc direct..

#620688 Kissherceg Előzmény: #620686

Nem lustaság kérdése, minden a matekon múlik... Vannak fejlesztések és lesznek is MT-nél, az pedig régóta igaz, hogy az ember nem tudhatja mire van szüksége, amíg nem látja... :)

#620687 Előzmény: #620686

Minek dolgozni, amikor áremeléssel is biztosítható a kielégítő profit a DT-nek.

#620686 Rozsdáskilincs Előzmény: #620673

...én speciell már jóllaktam: sms egyre kevesebb,""

Mások így lehetnek ezzel.... Én a fővárosban lakom XIV. Na ennek ellenére nincs lehetőségem hogy választhassam a pl tv szolgáltatásukat khmm kis hiányosság. Én választanám ha lenne és olcsóbb is lenne mint amik közül választhatok. Lusta kényelmes dögök a vezetők. Ott van gondolom sok sok kis település ahol hasonló lehet a helyzet. Azért mert ott már van valaki aki bekábelezte az még nem jelenti azt hogy ő nem szerezheti meg azokat az ügyfeleket. Lusták!!!!

Csak hogy az már igazi verseny lenne!! Azt meg nem szeretik a dögök!

#620673 Euroman Előzmény: #620669

nem tudom mit kellene nyujtania?....a t-csoport mindehol nagyjából ugyanazt nyújtja...a konkurrensek is...én speciell már jóllaktam: sms egyre kevesebb, mms-t sosem használtam...adsl-em jó, mobilnet jó, 4g nekem nem kell...műholdas tv ok, full hd-ban megy...nem tudom mit lehetne még kitalálni...

#620669 Rozsdáskilincs Előzmény: #620667

Hát igen eddig kényelmes volt volt egy kommunikációs űr amit nem volt nehéz kitölteni. De annak az időnek vége, a valamire való kutyaólba is van telefon. Most már dolgozni kell a bevételek növeléséért.

#620668 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #620659

A TA-val semmi gond(mivel nem értek hozzá, ezért bátran kijelenthetem), valszeg az lehet a probléma, hogy amit Te fülescsészének vélsz "így a vége felé", az valójában egy üres "whiskeys pohár " és nem a szomszéd űrítette ki...

#620667 Ricsi Előzmény: #620665

Én a magyar cégekben nem nagyon látok ilyen potenciált, csinálják, amit eddig csináltak, aztán majd csak lesz valami.

A chartokban én sem hiszek, pont ezért kérdeztem...

#620665 Rozsdáskilincs Előzmény: #620659

Ricsi

Az alakzatokra nem sokat adok nagyon rossz a találati arányuk. Azt viszont tudom amíg a cég nem talál új bevételi forrásokat addig süllyedő pályán marad az ár a különadó léte vagy nem léte ezen nem sokat változtat. Szép előélete volt de az idő megette a növekedési lehetőségeit, beteljesedett. Fejleszteni kéne új szolgáltatások új piacok stb..

#620659 Ricsi Előzmény: #620649

Én látni vélek egy fülescsészét a vége felé. Abból így kell viselkednie, vagy valami nem stimmel a TA-val? :D

#620658 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #620654

Hízik, hízik... pedig, hogy mondta már... ki nem állhatja az elhízott katonákat (illetve kövér katonákat)... Igaz, ő nem katona, csak hadvezér, aki győzelemre vezeti a mi kis aktuális "szabadságharcunkat".

#620654 Euroman Előzmény: #620639

eddig minden diktátor megbukott vagy megdöglött...ez amilyen keverőgép, meg ahogy hízik, egy szép stroke kinézhetne neki előbb utóbb...

#620644 Boby. Előzmény: #620639

Az a baj, hogy ezt sokan nem hiszik el és ezért nem is tesznek ellene, vagy a vagyonkájuk védelmében semmit!

#620641 Boby. Előzmény: #620623

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/05/08/13/Fidesz_ne_tartsak_meg_a_julius_1_je_utan.aspx

"A Fidesz frakcióvezetője megfontolandónak tartja, hogy a július 1-je után kiírt időközi parlamenti választásokat már ne kelljen megtartani a 2014-es általános voksolás előtt.

Az Index kedden arról írt: a Fideszben azt tervezik, hogy ideiglenesen kiiktatják a rendszerből az időközi országgyűlési választásokat."

Ez a hír látszólag nem a témához kapcsolódik....., pedig DE. Először ideiglenesen maradnak el a választások, aztán meg majd elmagyarázzák, hogy miért is jobb, ha sosincs választás. A végén meg államosítják a telkót.

#620639 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #620631

Az a baj, hogy sokan tényleg elhiszik, hogy ez a szerencsétlen még 20 évig itt fog bóhockodni. Erre ne is gondolj! Hamarabb eljön számára az igazság pillanata, mint gondolná, és az olyan biztos mint, hogy a telkó 500 lesz még az idén! :-)

#620631 Euroman Előzmény: #620623

akkor sajnos még vagy 20 évig nem, mert ez a dög biztosan még vagy 5 ciklust kitölt, bár lehet, hogy 7-et...akkor is még csak 80 éves lesz...utána valamelyik gyereke lesz, de addigra már az ország neve is orbánia lesz...