404
hát nem....céges természetjárókkal sokat mentünk, hol helyben, hol osztrákokhoz, de akkor egy busznyi ember jött...mostanság inkább csak biciklizek, mert a sok üléstől még jobban megemberesedtem...
így van:)...én eddig idén kb. 11eFt-ért vettem benzint....tavaly, amikor volt munkám, havonta legalább 1 teletankot vettem...akkori kb. 85K helyett idén 11K-t költöttem, tehát mai magyar "észjárással" nekem olcsóbb lett....
Én sem sokat beszélek, de ez olyan fideszesre sikerült, igaz hogy drágább, de nálunk más a szokás, így olcsóbb. Ebből a módszerből nekem annyira, de annyira elegem van...
Ugyanezen logika alapján nálunk a benzin is legolcsóbb, mert a magyar sokkal kevesebbet autózik, mint mások.
osztrákok is rengeteget dumálnak, mert olcsó nekik...én már akkor se beszélnék, leszoktam róla, idegesítenek a hosszú telefonálások...
Záróban még számítok legalább 5-6 millió darab adásvételére, forgalom duplázásával.
Ez egy marhaság, mi az, hogy beleszámoljuk a beszélgetési szokásokat. Itthon azért beszélgetnek kevesebbet, mert aránytalanul drága. Egy olasznak pl lerobbantani sem lehet a füléről a mobilt. Lehet, hogy hó végén többet fizet, de aránytalanul többet is beszél...
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2671
egy kis mobilpiac ismertető
Mondjuk, az is jó, ha záróig nem kapok, záróban meg 395-ön megkapom. Ahogy látom, van eladó dögivel. Ha én is magánszemélyként kereskednék, eladnám ma, és visszavenném holnap 50-el lejjebb, mert akkor szembe tudom állítani a teljes kereskedési egyenlegemmel, nem adózom le azonnal.
Na megjöttem, látom még nem csaptátok le 400-ra, Egyébként nem csak tbsz-en nem adózik az oszti, hanem ha cégként kereskedsz, akkor sem. Bekerül a cég nagy kalapjába, aztán majd év végén leadózod, ha lesz mit:)
Ááááááá, rádumáltam a piacot a vételre..., hogy kapok így jóárasítva!?