Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#619961 Euroman Előzmény: #619957

hát nem....céges természetjárókkal sokat mentünk, hol helyben, hol osztrákokhoz, de akkor egy busznyi ember jött...mostanság inkább csak biciklizek, mert a sok üléstől még jobban megemberesedtem...

#619955 Euroman Előzmény: #619942

így van:)...én eddig idén kb. 11eFt-ért vettem benzint....tavaly, amikor volt munkám, havonta legalább 1 teletankot vettem...akkori kb. 85K helyett idén 11K-t költöttem, tehát mai magyar "észjárással" nekem olcsóbb lett....

#619942 Ricsi Előzmény: #619940

Én sem sokat beszélek, de ez olyan fideszesre sikerült, igaz hogy drágább, de nálunk más a szokás, így olcsóbb. Ebből a módszerből nekem annyira, de annyira elegem van...

Ugyanezen logika alapján nálunk a benzin is legolcsóbb, mert a magyar sokkal kevesebbet autózik, mint mások.

#619940 Euroman Előzmény: #619931

osztrákok is rengeteget dumálnak, mert olcsó nekik...én már akkor se beszélnék, leszoktam róla, idegesítenek a hosszú telefonálások...

Záróban még számítok leg…

#619934 Krumenaker

Záróban még számítok legalább 5-6 millió darab adásvételére, forgalom duplázásával.

#619931 Ricsi Előzmény: #619927

Ez egy marhaság, mi az, hogy beleszámoljuk a beszélgetési szokásokat. Itthon azért beszélgetnek kevesebbet, mert aránytalanul drága. Egy olasznak pl lerobbantani sem lehet a füléről a mobilt. Lehet, hogy hó végén többet fizet, de aránytalanul többet is beszél...

Mondjuk, az is jó, ha zá…

#619925 Ricsi

Mondjuk, az is jó, ha záróig nem kapok, záróban meg 395-ön megkapom. Ahogy látom, van eladó dögivel. Ha én is magánszemélyként kereskednék, eladnám ma, és visszavenném holnap 50-el lejjebb, mert akkor szembe tudom állítani a teljes kereskedési egyenlegemmel, nem adózom le azonnal.

Még mindig nem kaptam, m…

#619922 Ricsi

Még mindig nem kaptam, mi lesz már? :))

#619917 Ricsi Előzmény: #619906

Na megjöttem, látom még nem csaptátok le 400-ra, Egyébként nem csak tbsz-en nem adózik az oszti, hanem ha cégként kereskedsz, akkor sem. Bekerül a cég nagy kalapjába, aztán majd év végén leadózod, ha lesz mit:)

Ááááááá, rádumáltam a pi…

#619906 Nyeretlen_Keteves

Ááááááá, rádumáltam a piacot a vételre..., hogy kapok így jóárasítva!?