Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#619823 macika Előzmény: #619822

a holnapi limitnél nem célszerűbb?

bát én még azzal is várnék még pár hetet

Na, megyek számlát nyitn…

#619822 Ricsi

Na, megyek számlát nyitni a randomhoz, aztán beállok 400-ra, nem tűnik ez ma lehetetlennek :)

#619821 banyaiz Előzmény: #619755

Forgalom az van ma. Kb ilyen forgalmakat vártam volna utolsó 1 hónapban és felfelé kúszást.

Most amit áraznak az kb szelvényvágás után az eddigi minimum környéke. Nem lehet mondani, hogy túlteng az optimizmus.

Az idei év vsz döntő lehet frekvencia pályázat körüli ügyek, 4. mobilszolgáltató , rezsicsökkentés éve egyebek.

Surranópályán ott lebeg eu-s elmarasztalás különadó témában.

Ebből az egész kulimászból az jön ki, hogy vágás utáni hetekben hónapokban lemegy 300 környékére muszáj lesz nekem is elkezdeni ezt a több éves prg-ot. :) Mondjuk meg is tarthatják simán 350-400 között , aztán jól is alakulhatnak a dolgok bizonytalan kérdésekben.

Felveszed 50 Ft osztalékot aztán hosszú álom jövő tavaszig. Legalább ezen az áron illene legyen jövő áprilisban is vsz . Majd kiderül.

reggel eladtam egy nagy …

#619802 Tapasz

reggel eladtam egy nagy adag 404 átlagút 410 ért (múlt héten kellett volna), meg visszavettem a felét 409 en. Úgy hogy megmaradt a gigapakk fele osztalékra (41x átlag), melynek kb 50 % a tbsz-n van. Ezt sütöttem ki a hétvégén.

#619800 Ibiza Előzmény: #619796

addigra már lemaradtál..gyj nem véletlen utolsó osztalékos nap után van..

Hát, én itt most nem ven…

#619796 walex

Hát, én itt most nem vennék, az tuti. Majd zuhi után, ha tisztul a kép.

#619787 Hibaz Előzmény: #619782

Én is ezen filózok,mert ha vágás után visszamenne 370-re(350 után),ott már nem mernék venni...)) ráadásul 414-418 között megint adtam el belőle,így megmaradna plusszba pár forint is most.....

A piac most új minimumot áraz.....

#619782 Ibiza Előzmény: #619774

nekem most kell az osztalék..320nál veszek u.ennyit..

valakik már a jövőheti újságot olvassák..

#619775 Hibaz Előzmény: #619769

Csak azért láttam,mert még nyitás előtt volt,és ez volt a legalacsonyabb ajánlat....

Nyomják lefelé rendesen,jól tetted hogy vártál.....gyj után lesz izgalmasabb.

Valaki írta,hogy feltűnően sok határidős pozi van most benne,ezek lehetnek shortok is,így érthető lenne,miért volt mindig 1 milio db eladó a könyvben....szinte biztos,hogy beviszik 355 alá,na majd akkor figyeljük merre tovább.....

vettem egy pakkot...van …

#619774 Ibiza

vettem egy pakkot...van egy raklappal..meglátjuk.

#619769 Ricsi Előzmény: #619758

ennyire üres a könyv, hogy odáig lelátsz?

Asszem, elég közel került a 350-es vételem, de ha így folytatja, 340 lesz belőle :)