Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#619759 Zotya32 Előzmény: #619758

biztos nem akar az osztalékkal bohóckodni.. majd pár nap múlva megveszi 80 ft-tal olcsóbban... :))

#619755 Hibaz Előzmény: #619715

Hát igen,ez van....

Hogy most jön-e még egy nagy,utolsó beejtés,mint 2008-ban,vagy megveszik a gyj-t,ez hamarosan ki fog derülni....

Általában amit veszek az esik először 20%-ot,majd emelkedik 50%-ot...:))

Ezért gondolkodom általában 2-3 évben...:))

#619722 banyaiz Előzmény: #619443

:) Ha már eladtam kivárok , hogy mit is fog művelni szelvényvágást követő hetekben, hónapokban.

Azt lenne jó kiokoskodni, hogy ez a nagy menetelés amiben piacok vannak (mondjuk nem a Bétre gondoltam a 0 idei emelkedésével) szóval ez megtörik e most májusban , nyáron, vagy akkora az öröm ezekre a jegybanki lazításokra, hogy nyáron is vétel és mennek fel rendületlenül.

Ez egy nehéz kérdés. Mert ha ilyen fosok vagyunk Usa stb rallyban, mi lesz ha ők esnek pl 10%-ot, vagy korrigálnak egy rendesebbet? Lehet minket akkor megtartanak. Vagy mennek tovább amcsik aztán egyszer csak minket is megtalálnak és belehúzunk végre. Vagy egy kisebb miniparában szétszednek minket a 0 emelkedésünkkel is?

Nehéz kérdés vsz.

#619715 banyaiz Előzmény: #619162

A problémák ott kezdődnek (bár ez is nézőpont kérdése), hogy miközben egy Usa csúcsokat dönt, Dax csúcs lőtávolban, Nikkei emelkedik vagy 40%-ot stb addig a bux idei teljesítménye zéró, 0 forgalom mellett.

50 Ft osztalékkal ennyire futja miközben nagyjából a cég számai 2011-ben is 2012-es szinten voltak osztalék Ft-ra azonos , árfolyam lejjebb 2012 tavaszához képest 30%-al. Egy világrally kellős közepén, de mondhatnám Otp-t is pl, vagy Molt, vagy Richtert stb.

Pl megnézel egy Otp-t 2011 tavaszán 6-7 k között mászkált, most 4,8 közelében. Miközben a fundája szerintem jobb mint 2011-ben. A világ nagy tőzsdéinek alakulásáról nem is szólva. Ez van sajnos, buxot besorolták a szópóágra.

#619709 macika Előzmény: #619706

szerdán meg gyj csak hogy tovább fokozzuk az izgalmakat a távközlési szektorban

kecsegtető pepe...

Ha minden igaz, akkor ho…

#619706 Koffein

Ha minden igaz, akkor holnap még osztalékért lehet venni telkót úgy -e?

#619453 Boby. Előzmény: #619447

Materialisták és hívők, jobb ha nem kezdenek egymással vitát! Amúgy nem tetszett figyelni! Én ezt írtam:"Amíg ez a kormány van hatalmon és a költségvetésnek szüksége van bevételre ". Tehát nem egy, hanem két kitételt szabtam, amiből az egyik a költségvetés, a másik a kormány. Azt azért én sem gondolom, hogy kis boltosok tízezreit, vagy a játékgépekből élők tízezreit a költségvetés egyensúlya miatt tették tönkre.

Ma is forgolódtam egy ki…

#619448 Tapasz

Ma is forgolódtam egy kicsit: reggel adtam el nyitóban, majd 413, 412 és 411 ért visszaveszegettem a maiakat és a korábban 417 és 420-ért eladottakat. Sajnos egy nagy pakk is bent volt 416-on eladáson, de nem kelt el. Most már megmarad mind osztalékra, az összes átlaga 410 alatt van egy kicsivel. A 3/4-e tbszn van. Mindenesetre elég szépet kerestem mtellel az elmúlt félévben.

#619447 prospero Előzmény: #619168

"...és a költségvetésnek szüksége van bevételre..."

Hát éppen ez az! Már nincs szüksége több bevételre... 3% alatti a hiány! Jöhet a kiadási oldal rendbehozása a feladat ellátásához szükséges források biztosításával...

#619444 Euroman Előzmény: #619168

én nem derülök rajta...mélységesen megdöbbent, és megvetem az ilyen útszéli stílust..

Nem a céggel van baj, ha…

#619168 Boby.

Nem a céggel van baj, hanem a kormánnyal. Vajon 1948-ban ki akart volna, az itt jelenlévők közül részvényt vásárolni?! Amíg ez a kormány van hatalmon és a költségvetésnek szüksége van bevételre - márpedig szüksége van -,addig tartós vételek nem lesznek. Itt bárkivel megtörténhet ami a trafikosokkal, ami a közműszektorral, vagy a játékgépesekkel, stb.,stb.. Jókat derültök a másik topicban, amikor a kerály a fővárosi buszos útján arról beszél, hogy itt egy ingatlan amit majd elvesznek a tulajdonosától....., és akkor nem értitek, hogy miért nem szárnyal a matyó?!

#619162 Hibaz Előzmény: #619150

Diszkonttal forog a Teló az biztos,de mindig van nagyobb diszkont.....egyszer el fog pattanni,de hogy mikor és honnan fog 200 ft-ot emelkedni,azt nem tudni...ez a kockázat....

Most is játszanak a részvénnyel,napi min. után napi max....

#619158 banyaiz Előzmény: #619021

Ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket. :) messze még a hétfő zárás, és még kérdés mit csinál vágás után.

Az nagy kérdés nekem, hogy pl 370-en kinyit 7.-én ráugranak e , vagy egy dögrovás egész nyáron . Sok minden lehet itt még.