Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#619150 banyaiz Előzmény: #618903

Valószínűnek tartom, hogy vágás után vhol 350-370 között fog mozogni. Az a nagy kérdés, hogy ott mit kellene csinálni.

Mert ezen az áron ezzel az osztalékpolitikával nagyon komoly gondok kellenek ahhoz a céggel, hogy ne érje meg mondjuk 5 éves tbsz osztalék mindig visszaforgatva részvénybe történet.

Két gondom van igazán:

1. Otp-ben többet látok és abban van már lém, nehezen szánom rá magam még erre is, még a végén sok lesz a jóból. :)

2. Nagyon könnyen megszopathatja a forradalom pl egy frekvencia témában . Nagy lesz a szomjúság aztán frekvencitémánál kitalálnak vmi szívatást pénzbeszedést, vagy mit tudom én.

De ott lebeg a különadó ügyben az elmarasztaló ítélet mint pozitívum eu részéről (ez csak idő kérdése)

Netán 300 közelébe esik idén vmi forradalmi egyéb sújtás miatt muszáj lesz megvennem.

De ha előbb jön az eu-s ítélet el is szállhat ezekről a szintekről. Mondjuk cseppet sem lepődnék meg jövő áprilisban egy 450-500 Ft-os áron (plusz osztalékok)

Csábító a dolog, csak ne kellene állandóan azon agyalni mivel tudják versenyhátrányba hozni a céget egy nem vár övön aluli unortodoxkodással.

#619029 Janicroft Előzmény: #619021

12%-os osztalék és nem egy hanyatló, csőd felé tartó cégről van szó hanem egy olyanról ami a jelenlegi nehéz környezetben is tud eredményeket felmutatni, nálam 1értelműen vétel.

#618925 Euroman Előzmény: #618922

egyedülállóként nem szándékoztam, csak kb. 60-ig dolgozni...ezt túl is teljesítettem, mert 47-tel munkanélküli lettem...

#618914 Hibaz Előzmény: #618911

én is csak azért vagyok nyugodt,mert nyugdíj számlán van,az meg 25 évet még ráér..:))

#618903 Hibaz Előzmény: #618897

A biztonság kedvéért a múlt heti 405-408 vételeket ma 418-on eladtam,nem akarok teljes tőkével beragadni......figyelek oszt kész...

#618897 banyaiz Előzmény: #618645

Bejöhet éppen. Elnézve a kereskedését megvárhattam volna utolsó napot vele, ha már eladás mellett döntöttem. Kíváncsi vagyok hol zár majd 6-án.

Nyeretlen Kétéves: meglátjuk, jó vagy rossz döntés volt. Lövésem nincs mit fog művelni ebben a maradék 2,5 napban, és szelvényvágás után főleg.

#618777 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #618621

Jól tetted! Mindenkinek magának kell eldönteni mikor vesz, mikor ad... másnak meg semmi köze nincs hozzá! Nagy csodák gondolom már nem nagyon lesznek... (felfelé).

#618659 Dr. ursi Előzmény: #618645

sztem az volt, hogy még amennyit csak lehetett venni akartak 420 alatt.

szét volt pufferolva az eladói oldal.

volt amikor az ötös könyvben 1 milla darab fölött volt.

dobálták is be 16-15-re.

csüt-pént-hétfő ralli lesz.

szvsz.

#618645 Hibaz Előzmény: #618620

Nap végére csak megjött a záróbeállítás,most az a kérdés,akarnak-e továbbra is beállni az eladók...

Még meglehet a nagy Eliot,a bolinger fölső 428 környékén áll,meg lehetne pöckölni 430 fölé,ott lenne a 3.pont.....

2 hete beálltam 431-re....

#618621 banyaiz Előzmény: #618482

Látom népszerű vagyok mint Szálasi a népbíróságon . :)

Nem tudok már mindenkinek személyre szólóan válaszolni annyian szóltak hozzám hirtelen itt ahogy visszanézek.

Szóval eladtam aztán ennyi a történet.

#618620 banyaiz Előzmény: #618456

Végülis 50 Ft még ezen a nyomorult áron is csak 12% körüli mozgás, elvileg ennyit bármikor akár napon belül mozdulhatna.

Hír kellene hozzá vsz nagy pozitívum.

Vagy esetleg az utsó nap zárásban vki benyomna 10 milla db-ot felső limitre vételre. :) Tőzsdén bármi megeshet végülis.

Herceg: az lenne az igazi hidegvér. :)

Hibaz: Fel tudom dolgozni az eseményeket (előbb utóbb :) Kicsit szomorú vagyok azért. Sokkal többet gondoltam ebben a történetben még március eleje környékén.

#618613 Fornit Előzmény: #617653

Remek lett volna ezt a pianó aláfestéssel onanizáló lajhárt nézni 465-nél, miközben én is hangosan onanizálva tömtem volna a jobb sorsra érdemes befektetőtársakat :))

#618599 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #618593

De innen nem nagyon megyünk már, de sebaj, a maradékot eladom! Bár, most hogy elszedték a gyengéktől, bármi lehet :-)

Újabb pakk eladva záróba…

#618597 Tapasz

Újabb pakk eladva záróban. A fele megmaradt a nagypakknak.