Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: nincs cím

#622143 rbbj11 Előzmény: #622078

ha nem titkolja a vagyonát, akkor nem így van, ugyanis pl. Demjánnak is vagyona 90%-a külföldön van, amit természetesen be is vall. Akik ezeken a listákon szerepelnek, nem titkolják a külföldi érdekeltségeiket.

a lista korrekt neve: a…

#622127 Ricsi

a lista korrekt neve:

a legálisan leggazdagabb 100, vagy

a legálisan vagy valamiért nem büntethető leggazdagabb 100

#622078 Ricsi Előzmény: #622074

Szerintem pedig nincs így, mert egy "guru" nem itthon kereskedik, és ha van egy kis esze, csinál egy USA céget, ott leadóz évente 1-2 000 dollárt. A többi vagyona a cégben van, amit nem biztos, hogy be szeretne jelenteni az aktuális magyar kormánynak.

#622013 Rozsdáskilincs Előzmény: #621995

Szeva rbbj11.

Múltkor beszéltünk itt a hazai nagyobb speki körökben elismert alapkezelőkről. Nekem nem sikerült megtalálnom a 100 leggazdagabb listán a neveiket. A közel 20 éves hazai tőkepiac nem termelt ki a 100 listára elegendő vagyont. Ha jól emlékszem nem olyan nagy összeg kell a jegyzéshez kb 4-5 milliárd már elegendő. Ha veszünk egy kezdeti 20M tőkét és feltételezzük hogy évente 20% hozamot tudunk realizálni ekkor még csak valahol 700M tarthat a vagyon, szvsz egy gurutól elvárható lenne. Ezt az eredményességet tartva 5 éven belül sem tűnik fel a listán akkor nincs ember idehaza aki erre képes volt az elmúlt 20 évben.

#618915 Boby. Előzmény: #618910

A 875-ös hozzászólásban ott vannak a linkek. A Plotinus meg mondjuk itt:"A 2011 februári bevezetés óta a Társaság egy részvényre jutó vagyona 63%-kal nőtt. (2013/04/23-ig)".

#618904 Boby. Előzmény: #618818

Nem célom és nem is érdekem senki meggyőzése. Főleg akkor nem, amikor valaki évi több mint 20%-os hozamokra azt mondja, hogy az elmúlt években ezt simán verték a banki kamatok. Részemről a téma lezárva.

#618883 Janicroft Előzmény: #618822

SKUL-nál sztem meg kell várni a következő gyj-t, az előzőben sztem kissé félrevezették a befektetőket..

#618819 rbbj11 Előzmény: #618643

cbk vétel teljesült pár napja (ahogy cbk topikba írtam), intel és svu stop limitek emelve,

#618818 Rozsdáskilincs Előzmény: #618643

Boby

Kicsit olvasgattam az általad írt nevekről, nézegettem az elért eredményeiket a saját területeiken. Ha kicsit alaposabb vagy láthatod az akciós banki kamatok, amik kockázat mentes termékek többnyire simán verték az említett urak teljesítményét több éves távon. Furi dolog a matematika. Szóval továbbra is várom a valódi sikerstoryt szerepét (guru)betöltő befektetési szakemberről.