ha nem titkolja a vagyonát, akkor nem így van, ugyanis pl. Demjánnak is vagyona 90%-a külföldön van, amit természetesen be is vall. Akik ezeken a listákon szerepelnek, nem titkolják a külföldi érdekeltségeiket.
ha nem titkolja a vagyonát, akkor nem így van, ugyanis pl. Demjánnak is vagyona 90%-a külföldön van, amit természetesen be is vall. Akik ezeken a listákon szerepelnek, nem titkolják a külföldi érdekeltségeiket.
Ne feledkezzünk meg a 100 leggazdagabb strómanról sem
a lista korrekt neve:
a legálisan leggazdagabb 100, vagy
a legálisan vagy valamiért nem büntethető leggazdagabb 100
Vhol azt olvastam, h az igazi leggazdagabbak még véletlenül sincsenek a listán.. :-)
Szerintem pedig nincs így, mert egy "guru" nem itthon kereskedik, és ha van egy kis esze, csinál egy USA céget, ott leadóz évente 1-2 000 dollárt. A többi vagyona a cégben van, amit nem biztos, hogy be szeretne jelenteni az aktuális magyar kormánynak.
Szeva rbbj11.
Múltkor beszéltünk itt a hazai nagyobb speki körökben elismert alapkezelőkről. Nekem nem sikerült megtalálnom a 100 leggazdagabb listán a neveiket. A közel 20 éves hazai tőkepiac nem termelt ki a 100 listára elegendő vagyont. Ha jól emlékszem nem olyan nagy összeg kell a jegyzéshez kb 4-5 milliárd már elegendő. Ha veszünk egy kezdeti 20M tőkét és feltételezzük hogy évente 20% hozamot tudunk realizálni ekkor még csak valahol 700M tarthat a vagyon, szvsz egy gurutól elvárható lenne. Ezt az eredményességet tartva 5 éven belül sem tűnik fel a listán akkor nincs ember idehaza aki erre képes volt az elmúlt 20 évben.
Látom már mire gondolsz. Elsőre rosszul értelmeztem a táblát.
A 875-ös hozzászólásban ott vannak a linkek. A Plotinus meg mondjuk itt:"A 2011 februári bevezetés óta a Társaság egy részvényre jutó vagyona 63%-kal nőtt. (2013/04/23-ig)".
Linkeld már az alapot amire gondolsz. Ha van kedved. Csak szeretném látni melyikre gondolsz.
Nem célom és nem is érdekem senki meggyőzése. Főleg akkor nem, amikor valaki évi több mint 20%-os hozamokra azt mondja, hogy az elmúlt években ezt simán verték a banki kamatok. Részemről a téma lezárva.
SKUL-nál sztem meg kell várni a következő gyj-t, az előzőben sztem kissé félrevezették a befektetőket..
cbk vétel teljesült pár napja (ahogy cbk topikba írtam), intel és svu stop limitek emelve,
Boby
Kicsit olvasgattam az általad írt nevekről, nézegettem az elért eredményeiket a saját területeiken. Ha kicsit alaposabb vagy láthatod az akciós banki kamatok, amik kockázat mentes termékek többnyire simán verték az említett urak teljesítményét több éves távon. Furi dolog a matematika. Szóval továbbra is várom a valódi sikerstoryt szerepét (guru)betöltő befektetési szakemberről.