Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#617717 Pyxis Előzmény: #617498

Várok türelmesen és figyelem a kecsegtető MOL beszállót potya osztalékra spekulálva.

Gondoltam ez a lajhár jó…

#617653 Nyeretlen_Keteves

Gondoltam ez a lajhár jó lesz majd mikor a papírban öröm és bódottá lesz (nem lett), ezért ellövöm most.

Mondjuk szerintem nem hangszeren játszik....

#617589 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #617571

Gondoltam, hogy nem ő a 10. , de olyan súlyos vereség lenne a vége(természetesen neki), hogy a top 10-ből biztos kiesne..... véglegesen. Most, hogy konkrétan leszerveznéd a dolgot esetleg, már nem is érdekel a dolog :-) Amúgy is fityeszesek...

Milyen hatalmas forgalom van a BÉT-en! Ideje lenne bezárni! Tessenek dolgozni menni, elvégre "munkaalapú" társadalom van , vagy mi a fa... aki spekulál az rosszul jár! Megmondta a vitya!

#617571 Ricsi Előzmény: #617556

Nem ő a 10., ha érted, mire gondolok. De azért ha gondolod, leszervezem a dolgot :))

Egyébként havonta 1-2 szombatonként összejönnek, ha van rá igényed, szerzek neked egy meghívót, és megnézzük, hanyadik leszel, ok? :D

#617556 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #617550

Jajj de szerény vagy! :-) Úgy mint én... Azért én kihívnám egy menetre a barátodat, lehetséges, hogy kihullana a top 10-ből. :-)

#617550 Ricsi Előzmény: #617547

Tegnap együtt ebédeltem 2 barátommal.

Mindkettő fideszes, az egyik kifejezetten, aktivista volt, szórólap, aláírásgyűjtés, országjárás, stb, stb.

A másik, aki eddig nem csinált semmit, minden hivatalos kormánypropagandát bevesz, ismétel mindent, mint itt a fórumon sokat. Komolyan, sokszor nagyon nagyokat mosolyogtam.

Az első, aki aktivista volt, azt mondta, már nem akkora FAN, persze fidesz szavazó, de most már várná az eredményeket, mert bizony, az eddig nem nagyon jött. Számára is elkeserítő, hogy mi van most az országban.

Megjegyezném, hogy ez a barátom igen okos, mindenféle műveltségi vetélkedőn milliókat nyert, benne van a magyar ... (Na, ezt nem írom le, mert akkor azonosítható lenne). Szóval, benne van az ország 10 legműveltebb embere között.

És mint tudjátok, madarat tolláról, ... :D

#617547 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #617541

Meg mondjuk azért, mert ha egy kiszámítható, stabil környezetbe működne a cég az magában kb 100 Ft-al dobná meg az árfolyamot, a cég jelenlegi eredményessége mellett, ha különadó sem lenne akkor simán 550-600.... ennyi az egész. Lehet evvel nem egyetérteni csak az meg butaság lenne... Persze nem neked szól a "kritika" :-)

#617541 Szika Előzmény: #617539

Azért, mert vennék egy zsákkal, öt év alatt 100% hozamot termelne. Ja és persze nem csak én...:) Most a félelem tartja lent.

Mondjuk az igaz, hogy most is van egy zsákkal...

#617539 Előzmény: #617495

No offense, csak a játék kedvéért: Tegyük fel, hogy nincsenek különadói, 75Ft lenne az osztalék, szerinted min változtatna ez? Miért menne ettől 50% vagy 100%-al fel az árfolyam, ha a 14%-os tőkearányos osztalék sem tudja feljebb hajtani az árfolyamot?

#617520 banyaiz Előzmény: #617490

435 most már vonzóbb mint 3-4 hete. :) De valójában az sem egy hű de nagy vmi, de hát ez van kicsit is meg kell becsüljük úgy tűnik. Vagy a majdnem semmit.

Nem gondoltam volna, hogy így kipurcan ettől a 410-420-as szinttől. Jó mondjuk 350 -től jött , de hát abban benne volt már minden nyomorúság a 35 Ft-os oszt várakozásoktól a közműadóig stb. Gondoltam én.

De hát nem úgy tűnik egyelőre.

Ennyire futja úgy látszik ezekkel a körülményekkel.

#617501 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #617499

Hogy 2 éve az efhábéban kecsegtetett az oké :-) de most hol van? Mostanában nem látom, pedig adhatna valami tuti tippet, hogy mivel lehet háromszorozni egy éven belül...

#617490 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #617475

A 3. 3 hetes program a várakozásaim szerint alakul, én szóltam :-) A 458 csúcsról(428-ig ment talán) meg 435 a vágásnál(pedig mennyire keveselted...) na ezek felejtősek.... nagyon optipista voltam, de azt mondom, ha vitya nem marad örökre+1évre mint gondolta,(meg a nemzetközi helyzet sem fokozódik) akkor 2014-ben 600:-) Szvsz ezen a szinten tényleg megéri, és/vagy vágás után...

#617482 banyaiz Előzmény: #617479

Inkább tépték volna ki 420 -ra, vagy 30 -ra.

Sajnos ezt nem gondoltam, hogy 1 héttel osztalék előtt ilyen necces lesz ez a történet.

#617479 Euroman Előzmény: #617476

hát és ez a beöntés a végén...a qrva anyját, 4-kor még 416 volt, sőt a záró előtt is 412-414....lassan más részvényem már nincs is, mert amit eladtam mind ebbe forgattam...kár, hogy dematerializált, mert ha még papíralapú lenne, akkor elvinném, aztán ov pofájába tömném...