Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#616932 Hathor Előzmény: #616921

Nekem a chartban ma nincs több jel, mint amit leírtam.

Naposon támasz zóna 7400körül amit mutattam, rövidebben 30percesen szélesedő alakzat határai is meg voltak adva.

#616925 Hathor Előzmény: #616919

Ma már ott kezdted a napod KEGben, hogy nem sok vevő van ma sem..

mindezt 8.31kor, amikor még el sem kezdődik a kereskedés, és 8.30kor kezdődik a nyitó ajánlatgyűjtési részszakasz.

Ki a tököm fog akkor beállni a könyvbe, amikor OTPben is csak 8.50től indul az ajánlatok betétele kb..

olyan vagy mint egy kezdő..

Tudjuk minek tetted, hogy ledumáld KEGet.. na persze pozi nélkül..

azt szabad.. és ezt tenni minden nap, meg hozni a rezsicsökkentést egy héten három időpont módosítással..

ezt lehet pozi nélkül? Meg mikor lesz phyllel egy szinten? Meg lesz-e konstelláció 33-32-35ön ma kérdés a három papírban??

Az egész egyre megy, Troll tevékenység.

Meg E-star csőd duma minden nap, sé 3x dupláz addig a papír, de pozid semmi benne..

hahóóó ébresztő.

#616921 lyonell Előzmény: #616918

Köszönöm.Az oké,de kérdés mai napraKis lefelé után átviszi vagy megy is a levesbe?

#616912 lyonell Előzmény: #616899

Na kereskedjük srácok.Kezdhetnénk a piaccal.Daxal :) végülis dax topik nem de :)

Érzelmek nagyon fontosak,azok döntik el a kereskedést.Egy csokorba szedhetnénk kinek mi az megérzése,setup-ja,gondolata most.

Kezdjük velem.Bizonytalan vagyok,valami gebaszt érzek a piacon,piacokon.Nem tudom megfogalmazni,de mintha valamit nagyot várna a piac.Azt érzem mindenki bizonytalan.Ilyen bizonytalanságban nem is jó piacon lenni.Szerintem.A véleményem szerint meg kéne várni a 7500 törését.Vagy az új csúcsot.

Addig ráülni a kézre.Na ugye ez a legnehezebb.Új csúcson rá adni,8220 on ha meglesz.Ha meg törik a 7500,megvárni egy vissza tesztet,7100-ról esetleg 688-ról 7500 fölé és ráadni.De a piac ****,biztos egyik megoldás sem jó,valami harmadik lesz,amire nem gondolunk.Mi lehet a harmadik?

1.nem csak új csúcs lesz hanem megyünk tovább fel?

2.Olyan gyorsan szakad össze ez a szemét,hogy észre sem vesszük.Azért a nagy szokatlan mozgások.

De akkor ez a két verzió megkérdőjelezi a másik kettőt.Akkor jelenleg van 4 verzió.Kérdem én akkor van értelme most belépni valahová is,szerintem nem.Az egész bizonytalan,ahogy én is és a grafikonok is,és a piac is.Szerintem az egész bizonytalan most,valaminek történni kell 1-2 héten belül ami meghatározza majd mi lesz.Addig én moziznék,ha pozi nélkül lennék,most meg a nullába húzott stoppokkal ücsörgök.Nem biztos,hogy bejön,van shortom longom is de lehet kiszednek mindkettőből.Azt is meg szokták játszani.Hát,akkor én mozi.TI?

#616909 Hathor Előzmény: #616907

Tegyél be napi 10-15 rajzot az összes topikba saját elképzeléssel..

könnyű egyet egyet ebből találni, ami nem jön be.

10-ből 10tökéletest én sem tudok rajzolni.

A chart felülírható, pláne forintban, jegybanki váltás mellett.

E-star chart is felülírható egy kötvényesi megegyezés mellett.

Ahogy írtad, nem kötelező olvasni, nézni.

Ahogy írtad, aprítod az elemzőket, befektetőket, kisbüfiket.

KOI-Portit is kiszekáltad.

Ez a lételemed. Napi 16óra chatelés, és mindig nyersz minden pozival

#616905 rbbj11 Előzmény: #616886

nekem legutóbb huf-nál megerösítést és pontosítást adott hathor rajza. Valóban ezért lenne ez a fórum

#616903 Hathor Előzmény: #616895

Így van.. ki mit lát..

500-300között vettem E-start, de neki 500at kell emlegetni..

most mondjam a -1os dax futi neki -1%...

másnap meg bejelenti 39ot keresett az emelkedésen.

Meg cimballi azt mondta esés lesz elliott 5kifutott, és csúcsra ment..

#616899 macika Előzmény: #616895

értem, de aki demózik azt ne beszéljen nekem

a partvonalról kuss legyen, nem pedig bekiabálás, kioktatás

ennyi

#616896 Hathor Előzmény: #616886

sosem érti meg..

Ezért Troll!

Minden topikot szétver, a topikosokat szétszekálja, csak ahogy mindenki írja. óvodás, és uncsi..

azóta nekem is le kell mennem dedós szintre a bebebevel..

Ugyanolyanokkal jön elő, amiket Ő mond.

Eddig azt mondta megy le a piac, esik Dax. Erre megszólal nyert a tegnapi emelkedéssel.

Utána megszólal na neeee.. és mi van az eddigi esésével?

#616895 lyonell Előzmény: #616893

Nem mondta senki,hogy vegyél.Esetleg javasolta.Mint én az előbb a dax shortot,mellékesen rá 2 percre lejebb is jött 40 pontot.Ami nem az jelenti,hogy be is jön 7560-7520 mára,csak az én meglátásom.Nem kell megjátszani,ahogy a keget sem.Észrevétel,javaslat,segítség.Ennyi.Vagy bejön vagy nem.

Elvileg ma Dax ban sze…

#616890 lyonell

Elvileg ma Dax ban szerintem meg kellene nézni 7560-at.Holnap oldalazást várnék pénteken meg irány döntést.

Mi értelme van vitázni s…

#616886 lyonell

Mi értelme van vitázni srácok.Hathor ott kereskedik ahol akar,ahogy Maci te is.

Hathor sokat dolgozik,próbál segíteni,magán,másokon. Dicséretes , másnak segíteni akar.

Ezt igazán illene neki megköszönni.Ahelyett,hogy beszólsz neki.Abban igaza van,hogy nincs értelme

őt piszkálni,és ha jobban megy neked ne acsarkodással,lehurrogással próbáld őt jobb belátásra bírni,hanem a saját javaslataiddal,eredményeiddel.Egyáltalán minek vitáztok?Azért vagyunk itt,hogy egymásnak próbáljunk

tanácsokat adni,segíteni.Közölni az elképzeléseinket.Hátha valamit észre vesz a másik amit mi nem.Stocklandyard tömegtőzsde,egységben az erő alapon.Nem azért,hogy az egyik meg próbálja megmutatni,bármi áron ,hogy jobb mint a másik MACI,NEM DE?