Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lyonell Előzmény: #616899

Na kereskedjük srácok.Kezdhetnénk a piaccal.Daxal :) végülis dax topik nem de :)

Érzelmek nagyon fontosak,azok döntik el a kereskedést.Egy csokorba szedhetnénk kinek mi az megérzése,setup-ja,gondolata most.

Kezdjük velem.Bizonytalan vagyok,valami gebaszt érzek a piacon,piacokon.Nem tudom megfogalmazni,de mintha valamit nagyot várna a piac.Azt érzem mindenki bizonytalan.Ilyen bizonytalanságban nem is jó piacon lenni.Szerintem.A véleményem szerint meg kéne várni a 7500 törését.Vagy az új csúcsot.

Addig ráülni a kézre.Na ugye ez a legnehezebb.Új csúcson rá adni,8220 on ha meglesz.Ha meg törik a 7500,megvárni egy vissza tesztet,7100-ról esetleg 688-ról 7500 fölé és ráadni.De a piac ****,biztos egyik megoldás sem jó,valami harmadik lesz,amire nem gondolunk.Mi lehet a harmadik?

1.nem csak új csúcs lesz hanem megyünk tovább fel?

2.Olyan gyorsan szakad össze ez a szemét,hogy észre sem vesszük.Azért a nagy szokatlan mozgások.

De akkor ez a két verzió megkérdőjelezi a másik kettőt.Akkor jelenleg van 4 verzió.Kérdem én akkor van értelme most belépni valahová is,szerintem nem.Az egész bizonytalan,ahogy én is és a grafikonok is,és a piac is.Szerintem az egész bizonytalan most,valaminek történni kell 1-2 héten belül ami meghatározza majd mi lesz.Addig én moziznék,ha pozi nélkül lennék,most meg a nullába húzott stoppokkal ücsörgök.Nem biztos,hogy bejön,van shortom longom is de lehet kiszednek mindkettőből.Azt is meg szokták játszani.Hát,akkor én mozi.TI?