Második vonalas játékos, időnként már felbukkant a neve korábban is.
Az igazi nagy bukás az, hogy 5:9-nél Higgins a szünetben megfogadta saját magát nagy téttel (ahogy szokta korábban is:-) - de most nem jött be.
Második vonalas játékos, időnként már felbukkant a neve korábban is.
Az igazi nagy bukás az, hogy 5:9-nél Higgins a szünetben megfogadta saját magát nagy téttel (ahogy szokta korábban is:-) - de most nem jött be.
Annyira nem nagy alkoholisták ezek, de tény, hogy hajnali 3-ig nem húznak el aludni.
Ez a Davis viszont nem ismerős névről.
Már csak 23 óra a meccsig,és jön a bajorok baja!:)Egyébként kedvelem őket,meg a Dortmund is szimpatikus,de most ez kell a Londoni real veréshez,aztán majd nézhet a "több mint zselé"!
Gondolom, mert azóta iszik rendesen.... vagy olyan későn érő típus.
Értelmező szótár vagy tolmács kell hozzám ma úgy tűnik. :)
Na szóval nekifutok utoljára ennek.
Davis 40 feletti, ami snookerben azért már koros játékos, ált 1x évesen , 20-as éveik elején profinak állnak , 40 körül visszavonulnak.
Viszont ennek a csókának ifjabb korában amikor elvileg a csúcson volt nem volt érdemi eredménye, mostanában pedig több tornán igencsak sokáig ment és jól játszott.
Zavaros ez még most is! :-)
" 40 feletti , körüli és mostanában kezdek jönni az eredményei."
Speciel ezt a mondatot nem értem!
Azt akartam kinyögni , hogy az ellenfele is szimpatikus. 40 feletti , körüli és mostanában kezdek jönni az eredményei. De zavaros volt egy kicsit. :)
ajaj 10-6 ra bukott.
Néztem utolsó frameket Higginsnek nem ment, de pechje is volt egyszer nagyon nehéz állást nagyjából kibogozta, és egy ártatlan lökésnél a fehér leesett, utána pedig egy színesről bontásnál beesett egy piros. Pedig jó bontás volt egyébként.
De nem ment neki igazán.
Másik meccsen a thai olyat lökött amit vsz még sokat ismételnek majd. rózsa fekete volt az asztalon , rózsa kellett volna neki, és átemelte a fehéret a rózsán be a lyukba. :) Döbbenet volt. Szándékosan így nem tudta volna 100 lökésből .
sajnos nem fog... 5-8 még 2 frame (ha jól számolom) aztán vége
bár nem látom, mert bent nincs eurosport.
Ha fordít, ha nem, marha izgatott vagyok :-)
Nagy küzdő, de utóbbi időben nem ment neki, többször kiesett első körben utóbbi néhány hónapban.
Nekem egyik kedvencem, megnézném pl Ronnie ellen szóval nem lenne baj fordítana.
Viszont akivel játszik az is szimpatikus játékos, későn érő típus, szóval ha ő győz az is rendben nálam :)
Arra kíváncsi leszek, Bayern nem egy könnyű falat.
Megkezdődött snooker vb, lenyűgöző sportág mást nem is fűznék hozzá. :) Néhány framet néztem már bemelegítésként hétvégén, de még csak most jön majd a java. :)
A fél csapat nem játszott, bár nem láttam a meccset, de ennyi is elég volt gondolom. Amúgy meg mindenki isteníti a Bayernt, ezért oda-vissza verjük őket :-)
Kicsit egysikúak vagytok ezzel a Champions League mániával.
Messi nélkül messzi a BL!
Hallgattasson meg könyörgésed!Tegnap néztem a Levante elleni meccsüket,hát:( Látható Messi nemcsak a világ legjobb játékosa,hanem csapata is!Nélküle,annyi!:(
Ha belerúgnak a Messiásba akkor nem marad el a megfelelő megtorlás..magam veszem kezembe az ügyet (én továbbra is utálom majdnem az egész Real-t, hentesek...). Most engem jobban érdekel a jégkorong (egy rövid ideig), ha ma megvernénk az olaszokat akkor irány az A csoport, (bár szerintem nagy falat lesz, egy vébén két "nagy" csapatot nem verünk meg.) én és kis családom a helyszínen fogjuk a fiúkat belehajszolni a győzelembe...( baromi nagy buli van kint)
Amúgy tényleg beteg lehetsz, egy kis mélyről jövő egészséges utálat jót tesz ám az embernek :-)
Szerintem marketing okokból Ronaldo arcából kicsit visszavettek (vagy talán kezd megérni) míg Mourinho most már leszarja, ezért nem nyomja a nagyképű szar szövegeit meg a saját istenítését.
Nekem csak ezen két (Plusz Pepe) ok miatt nem volt szimpatikus a Real. Ha ezektől megszabadulnának (Mou+ Pepe) sokkal jobb szívvel néznék meg egy Barca győzelmet ellenük.