Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#615627 Kiss Zoltán Előzmény: #613564

Most már be kell jutni a döntőbe!!!Ott meg kell verni a Real-t!Nem tudom mi van velem,lehet,hogy beteg vagyok,de mostanában nem utálom őket annyira!Az is igaz,ha belerúg a Messibe a Pepe vagy az a kis" kerámia"Marcelo,azonnal elszáll az agyam!

#613811 Sumér harcos Előzmény: #613671

ezt átnéztem....:)

az igazat megvallva ,ilyen alkatú lányzó volt nekem életemben 2 is, olyan 2004-2005 körül.

az egyik éppen profi kézilabdás volt.

a másik meg pesti karrierista:)

nekem nem jön be ez a tipus,magas is,erős is....olyan nemtom.

#613809 Sumér harcos Előzmény: #613427

a történetben nem is kételkedem.:)ez igy van.:)

nincs ezeknek a csajoknak tartásuk manapság,tele a világ ilyen facebook, lego lányokkal:)

#613564 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #613556

A Real nekem ugyan nem hiányzik... Barca - Dortmund döntő lenne az ideális(bár nem szabad lebecsülni a Dortmundot sem).

#613550 Zotya32 Előzmény: #613505

EURÓPA-LIGA

AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA

Fenerbahce (török)–Benfica (portugál)

Basel (svájci)–Chelsea (angol)

BAJNOKOK LIGÁJA

AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA

Bayern München (német)–Barcelona (spanyol)

Borussia Dortmund (német)–Real Madrid (spanyol)

Re: Győr - Valcea

#613515 TrendMan Előzmény: #613434

Néhány éve figyelem, mióta egyszer a világ legjobb játékosának választották, azóta elődöntőben vagy döntőben csak betlizett, olimpia előtt leforrázta magát, EB előtt meghúzódott etc...

Nem állitottam, hogy nem voltak jó meccsei, de amint nő a tét, ő elfogy.

#613514 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #613393

Engem például érdekel a női kézilabda is, viszont mostanában nem nézem , mert régebben többször is a szívinfarktus kerülgetett, tegnap meg is döglöttem volna....

#613505 banyaiz Előzmény: #613092

Dortmund sem rossz , de Barca megeszi reggelire Messi nélkül is. :) Komolyabb kihívásra van szükségük, Bayernt megnézném ellenük.

#613434 Előzmény: #613393

Azért ez így szerintem nem igaz. Bár nem sokan emlékeznek már rá, de amikor ugye kiverték a Larvikot, utána pedig a nagyon komolyan veretlen Slagelset pacsálták el nagyon csúnyán 2006/2007-ben, akkor azért Görbicz pont azt igazolta, hogy nagyon is képes tétmeccseken a jó teljesítményre - csak hát, nézz rá a dátumokra.

Nem lehet tőle csodákat várni, már az is csoda, hogy még ilyen teljesítményre képes!

(Ha láttad volna az akkori Slagelse meccset, a veretlen csapatot, amikor a későbbi bajnok a meccs vége előtt percekkel leállt(!), mert egyszerűen érezte, hogy semmi keresnivalója sincs ellenünk és láttad volna akkor Görbiczet a többiekkel együtt, akkor valószínűleg nem írnád ezt. A Larviknak sem volt esélye, pedig az sem kis csapat volt.)

ez is egy jó comment:) …

#613426 Sumér harcos

ez is egy jó comment:)

"Mindenképpen egy hiánypótló mű született. Elsők között fogom megvenni a könyvet."

Dugáshoz nem kell sporto…

#613425 Sumér harcos

Dugáshoz nem kell sportolonak lenni,

sekélyes generácio:)

igazi ehemalige DDR fiilingje van ennek az ostoba lánynak,alkatilag.

éppen ezen agyaltam,hogy soha nem hallottam a nevét,sehol.....

remélem az anyukája,nagymamája azért csak megveszi azt a könyvet vhol,más nem -viszek nekik 1-et:)

#613420 Kissherceg Előzmény: #613399

hát Én elég sok utánpótlás válogatottat ismerek ismertem és ordas nagy dugások vannak a verseny után... Nem véletlen osztottak ki londoni olimpián is 150.000 kotont...

Egyik ismerősöm már csak azért atlétizál, mert itthoni mezőny gyenge és jár ki dugni a versenyekre :)

#613414 matgab Előzmény: #613399

Az osztrákoknál is volt 2-3 hónapja egy hasonló sztori, gondolom azt az ötletet próbálta levenni...

Hát tényleg ölég gyengécske így külsőleg... De hát mit mondjak? Amolyan liberális a kinézete is meg a stílusa is. Sporteredményeiről meg eddig még nem hallottam...

Egér meg a kajak kenusok biztos nem azért mentek az olimpiára, hogy valaki felhúzza őket...