Most már be kell jutni a döntőbe!!!Ott meg kell verni a Real-t!Nem tudom mi van velem,lehet,hogy beteg vagyok,de mostanában nem utálom őket annyira!Az is igaz,ha belerúg a Messibe a Pepe vagy az a kis" kerámia"Marcelo,azonnal elszáll az agyam!
Most már be kell jutni a döntőbe!!!Ott meg kell verni a Real-t!Nem tudom mi van velem,lehet,hogy beteg vagyok,de mostanában nem utálom őket annyira!Az is igaz,ha belerúg a Messibe a Pepe vagy az a kis" kerámia"Marcelo,azonnal elszáll az agyam!
Ez volt aztán az igazi buli, főleg élőben! Besz@rás hangulat volt. Már "csak" a "macskazabálókat" kell megverni és irány a nagy VB. Nem lesz könnyű......
ezt átnéztem....:)
az igazat megvallva ,ilyen alkatú lányzó volt nekem életemben 2 is, olyan 2004-2005 körül.
az egyik éppen profi kézilabdás volt.
a másik meg pesti karrierista:)
nekem nem jön be ez a tipus,magas is,erős is....olyan nemtom.
a történetben nem is kételkedem.:)ez igy van.:)
nincs ezeknek a csajoknak tartásuk manapság,tele a világ ilyen facebook, lego lányokkal:)
A Real nekem ugyan nem hiányzik... Barca - Dortmund döntő lenne az ideális(bár nem szabad lebecsülni a Dortmundot sem).
Neeeeeeee! Na mind1 akkor megverjük őket!
EURÓPA-LIGA
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Fenerbahce (török)–Benfica (portugál)
Basel (svájci)–Chelsea (angol)
BAJNOKOK LIGÁJA
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Bayern München (német)–Barcelona (spanyol)
Borussia Dortmund (német)–Real Madrid (spanyol)
Néhány éve figyelem, mióta egyszer a világ legjobb játékosának választották, azóta elődöntőben vagy döntőben csak betlizett, olimpia előtt leforrázta magát, EB előtt meghúzódott etc...
Nem állitottam, hogy nem voltak jó meccsei, de amint nő a tét, ő elfogy.
Engem például érdekel a női kézilabda is, viszont mostanában nem nézem , mert régebben többször is a szívinfarktus kerülgetett, tegnap meg is döglöttem volna....
Dortmund sem rossz , de Barca megeszi reggelire Messi nélkül is. :) Komolyabb kihívásra van szükségük, Bayernt megnézném ellenük.
Azért ez így szerintem nem igaz. Bár nem sokan emlékeznek már rá, de amikor ugye kiverték a Larvikot, utána pedig a nagyon komolyan veretlen Slagelset pacsálták el nagyon csúnyán 2006/2007-ben, akkor azért Görbicz pont azt igazolta, hogy nagyon is képes tétmeccseken a jó teljesítményre - csak hát, nézz rá a dátumokra.
Nem lehet tőle csodákat várni, már az is csoda, hogy még ilyen teljesítményre képes!
(Ha láttad volna az akkori Slagelse meccset, a veretlen csapatot, amikor a későbbi bajnok a meccs vége előtt percekkel leállt(!), mert egyszerűen érezte, hogy semmi keresnivalója sincs ellenünk és láttad volna akkor Görbiczet a többiekkel együtt, akkor valószínűleg nem írnád ezt. A Larviknak sem volt esélye, pedig az sem kis csapat volt.)
persze, nem könyvben kell erről mesélni, de ettől még igaz lehet a történet :)
ez is egy jó comment:)
"Mindenképpen egy hiánypótló mű született. Elsők között fogom megvenni a könyvet."
Dugáshoz nem kell sportolonak lenni,
sekélyes generácio:)
igazi ehemalige DDR fiilingje van ennek az ostoba lánynak,alkatilag.
éppen ezen agyaltam,hogy soha nem hallottam a nevét,sehol.....
remélem az anyukája,nagymamája azért csak megveszi azt a könyvet vhol,más nem -viszek nekik 1-et:)
hát Én elég sok utánpótlás válogatottat ismerek ismertem és ordas nagy dugások vannak a verseny után... Nem véletlen osztottak ki londoni olimpián is 150.000 kotont...
Egyik ismerősöm már csak azért atlétizál, mert itthoni mezőny gyenge és jár ki dugni a versenyekre :)
Nem olyan rossz az azért. Meg hát tüzet oltani a moslékos vödör is jó.
Az osztrákoknál is volt 2-3 hónapja egy hasonló sztori, gondolom azt az ötletet próbálta levenni...
Hát tényleg ölég gyengécske így külsőleg... De hát mit mondjak? Amolyan liberális a kinézete is meg a stílusa is. Sporteredményeiről meg eddig még nem hallottam...
Egér meg a kajak kenusok biztos nem azért mentek az olimpiára, hogy valaki felhúzza őket...