Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#617968 Sumér harcos Előzmény: #617945

"Úgy gondolta, ő még fiatal ember, ráér később is puccos autót vásárolni, ezért azért az összegért, amit Buta úr önerőként befizetett, szintén vett egy 1,6-os Focus Trend-et, csak használtat. Nem túl sok keresgélés után talált egy szép és jó állapotú 2006-os autót a hasznaltauto.hu-n. Mivel tudta, hogy egy mai 6 éves autóval semmi baj nem szokott lenni, nyugodtan és örömmel használta.

(Mivel tényleg okos volt, ezért eleve kevesett futott, Magyarországon vásárolt autót keresett, kicsit drágábban, mint a legolcsóbbak és még vásárlás előtt elvitte szakszervizbe, ahol 9, azaz kilenc ezer forintért átnézték az autót és körbemérték, hogy nem volt törött és a futott kilométer is reális.)"

hahaha:)))

ez az auto mely nem létezik a MO területén 6évesben a használtauto piacon:)

csak a retek- csak a xar...

az egész cikk egy bugyuta lököttség.:)

de venne a tököm autot hitelre.....soha:)gazdag nem vok:)

#616337 KawaBazsy Előzmény: #616333

Gondoltam, h csak tököm diesel kombiban tudsz gondolkodni, gondolom sokat vásároztál (te is :-). Nem mindíg az észre kell hallgatni..

#616275 Sumér harcos Előzmény: #615971

nekem ez az auto nem tetszik...még amikor megjelent ujként már akkor sem tetszett...

alfában még a régi dupla kereklámpás spider is jobban tetszik ettől.

pofonok,izlések....látom a cikkiró is kiakadna rám ezért...

Elkezdett tetszeni ez a…

#615971 KawaBazsy

Elkezdett tetszeni ez a gép, de kizárólag ebben a színben. Érdekes, h miután a V6 igen drága s ritka, ezért a dízel a másik értelmes alternatíva, itthon abból van a legtöbb eladó. S csak ahhoz kínáltak torsen sperr diffit, ami számomra fontos extra,télen is mindjárt nehezebb elakadni.. Sumér, mi a véleményed? :-)

http://totalcar.hu/tesztek/alfagt19jtd/

#614777 Sumér harcos Előzmény: #614774

na tessék, ez nem egy Made In Japan:))Mitsu motorok kuka...

azé ez mintha egy Tesco alsoplocos választás lenne egy Mercinek?:)

#614611 KawaBazsy Előzmény: #614579

"mert nem mindenki szereti a kis kétüléses bőrtetősöket és targákat"

Én szeretem, de télleg csak második, játszós autónak jók. Legutóbb A4 cabriot néztem, előtte meg Volvo C70-et, azok ugyanolyan mindenesek, mint a Saab is volt.

#614579 Sumér harcos Előzmény: #614562

az mx azért a balaxabb sofőröket és akiknek mind1 miben ülnek,csak használják az autot A-ból B-be...

esetleg nincs rutin.... vagy nincs veleszületett tehetsége egy auto sörgetésére,vezetésére,határainak keresésére,nincs az ereiben ez az óriási adomány......azokat azért csúnyán megtudná tréfálni,nagyon csúnyán,ez tuti-egyszer tolná ki a hátsóját egy ilyen ember kezében és sikitás lenne.

emléxem,mikor ilyen jellegű autót kölcsönadtam,mert nyivákoltak,aztán néhány ember után be is fejeztem,mert rossz volt nézni......nem vezetés volt,hanem balfaxkodás.

később már mondottam,inkább ülj be mellém,és bexaratlak.

de alap clioból,ladából,wartburgból,alap seatból átülve,és a legfontosabb-tehetség nélkül ne akarja ezt padlozgatni,mert remegés lesz.

vagy a váltót recsegtette....vagy a kuplungot nem érezte.....

talán a kis xar vti-t is,egy ember vezette ugy első alkalommal,ahogyan mondjuk én vezettem volna,de ő meg versenyző volt régen vmi kupában hungaroringen-váltani is ugy váltott ahogy kellett.

az emberek minimális %-a tud csak igazán jól vezetni,félelem nélkül bármit megtenni az autoval,és imádni,mint egy szentélyt,és ezen halmazon belül leledző kisebb halmaznak készültek roadsterek.(mert nem mindenki szereti a kis kétüléses bőrtetősöket és targákat)

#614578 hosszhuszár Előzmény: #614558

Nem szerelemből vettem, eladásra...

Nálam mások a szempontok, nők odáig vannak érte, meglátják, fülig ér a szájuk..))

Ez automata, nem fog lefulladni:))

Összességében, szerintem nem rossz, az 5 literes fogyasztás, meg egyenesen tetszik.))

#614569 Sumér harcos Előzmény: #614557

cöcö:)

láttam én már karón varjút és 530benzinből átülni mx5-be embert és azt mondotta,játszósabb,mint az 530 és nyitott,good feeling-Ló és lovasa effektus.

az mx5 és S2000 a 2 legjobb hátsokerekes kemény roadster,esetleg Toyota MR2,melyeket 15-20perc alatt kiautoznék bármikor,de a legjobbak.....kanyarodni,befordulni,kitolni a valagát,forgatni a legjobbak és Made in Japan természetesen.

Elsőkerékre csak a CRX régi,1992-től DEL SOL.

ezek nagyon jól összerakott autok,és igazi élménygépek.

ráadásul az mx iszonyatosan kisigényű,olcson fenntartható.

Egy slk,vagy egy Opel gt,ezekhez viszonyitva egy 0,sőt egy dupla 00.

az opel Gt(pontiac soltice,vmi amerikai fos is van ebből) hiába 240lovas vagy 250, egy akkora trágya,hogy kimondhatatlan.....nem lehet vele kanyarodni....tolja az orrát....neki a keritésnek......egy xar,beleültetném a mérnököt aki csinálta és forgatnám,benne,mint a vidámparki ufot.