Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #614562az mx azért a balaxabb sofőröket és akiknek mind1 miben ülnek,csak használják az autot A-ból B-be...
esetleg nincs rutin.... vagy nincs veleszületett tehetsége egy auto sörgetésére,vezetésére,határainak keresésére,nincs az ereiben ez az óriási adomány......azokat azért csúnyán megtudná tréfálni,nagyon csúnyán,ez tuti-egyszer tolná ki a hátsóját egy ilyen ember kezében és sikitás lenne.
emléxem,mikor ilyen jellegű autót kölcsönadtam,mert nyivákoltak,aztán néhány ember után be is fejeztem,mert rossz volt nézni......nem vezetés volt,hanem balfaxkodás.
később már mondottam,inkább ülj be mellém,és bexaratlak.
de alap clioból,ladából,wartburgból,alap seatból átülve,és a legfontosabb-tehetség nélkül ne akarja ezt padlozgatni,mert remegés lesz.
vagy a váltót recsegtette....vagy a kuplungot nem érezte.....
talán a kis xar vti-t is,egy ember vezette ugy első alkalommal,ahogyan mondjuk én vezettem volna,de ő meg versenyző volt régen vmi kupában hungaroringen-váltani is ugy váltott ahogy kellett.
az emberek minimális %-a tud csak igazán jól vezetni,félelem nélkül bármit megtenni az autoval,és imádni,mint egy szentélyt,és ezen halmazon belül leledző kisebb halmaznak készültek roadsterek.(mert nem mindenki szereti a kis kétüléses bőrtetősöket és targákat)