nem nevezném részvényesi értékteremtésnek
nem nevezném részvényesi értékteremtésnek
mondjuk engem az is visszatart, hogy asz összes szomszéd pletykás nyugdíjas...kiszúrják, hogy mindig itthon vagyok, megindul a pletyka...környezetemben nem reklámoztam, hogy arbeitslos lettem...
Így csinálom én is napok óta :-), pedig most félre kellene tenni a monitorbambulást, végre itt a tavasz. De a függőség nagy úr... :-)
ezzel én is így vagyok...17 óra után kirohanok, de akkor alig marad 2,5 óra, az alatt nem lehet mindent megcsinálni...meg hétvégén rohamtempóban..
ne is, süt a nap, semmi hó, még bajod esik :)
:-)
Azért filózom itt, mert már régen a kertben kellene dolgoznom, de lusta vagyok elkezdeni. :-)
ennyit nem szoktál filózni :) azt pedig, hogy mit csinálsz úgyis tudjuk :)
Fél órája tökölök ezen, hogy szabad-e.
Nagyon ritkán szoktam tdt-zni, most sem mertem még. :-)
Külföldet ugyan húzzák, ezt is lenyomták egy kicsit, tehát valamennyit mehetne, de sem a forint nem tetszik, sem a forgalom. Megnyugtatóbb lenne beállni valami nagy vevő mellé-mögé, de az most nincsen. Nem hinném, hogy ez lesz a kitörés napja.
hát ma is megpróbálkozok egy tdt longgal, most 41-ről. csak játékpakk persze.
Á, abbahagyom, veled nem lehet normálisan beszélni!
Lehet.....Én már valamelyik nap is a 4,3-at vártam. Még mindig várom. szerintem meglesz még a hónapban.
Á, szerintem ez semmi biztosat sem jelent.
Egyrészt napok óta az otp (végre!!!) elszakadt a világban éppen aktuális -és valljuk be otp-től tök független- hisztiktől, végre a maga útját járja, másrészt mostanában az "egyik nap sírva beadjuk, másik nap ujjongva megtépjük" a divat az indexeknél. Eszerint holnap "öröm é' bódottá' " lesz a világban. És mivel oti most menni akar, azzal a hullámmal menni fog. Ezt TA is támogatja, és hogy most megint kezdik itt-ott, hogy "most érdemes venni".
Vagy nem így lesz... :-)
Köszi.
Bankszektort ütik odaát rendesen. BAC -4,4%, JPM -2,76%.
Holnap nem lesz vidámság ha így marad.
Az nem lett meg, de legalább taresznek jó, és mi ennek is örülünk! :-)
grat.. de most már elég legyen az oti shortokból!!