Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#615468 Euroman Előzmény: #615461

mondjuk engem az is visszatart, hogy asz összes szomszéd pletykás nyugdíjas...kiszúrják, hogy mindig itthon vagyok, megindul a pletyka...környezetemben nem reklámoztam, hogy arbeitslos lettem...

#615461 Csusza Előzmény: #615452

Így csinálom én is napok óta :-), pedig most félre kellene tenni a monitorbambulást, végre itt a tavasz. De a függőség nagy úr... :-)

#615452 Euroman Előzmény: #615435

ezzel én is így vagyok...17 óra után kirohanok, de akkor alig marad 2,5 óra, az alatt nem lehet mindent megcsinálni...meg hétvégén rohamtempóban..

#615435 Csusza Előzmény: #615431

:-)

Azért filózom itt, mert már régen a kertben kellene dolgoznom, de lusta vagyok elkezdeni. :-)

#615429 Csusza Előzmény: #615424

Fél órája tökölök ezen, hogy szabad-e.

Nagyon ritkán szoktam tdt-zni, most sem mertem még. :-)

Külföldet ugyan húzzák, ezt is lenyomták egy kicsit, tehát valamennyit mehetne, de sem a forint nem tetszik, sem a forgalom. Megnyugtatóbb lenne beállni valami nagy vevő mellé-mögé, de az most nincsen. Nem hinném, hogy ez lesz a kitörés napja.

hát ma is megpróbálkozok…

#615424 Szika

hát ma is megpróbálkozok egy tdt longgal, most 41-ről. csak játékpakk persze.

#615230 taresz Előzmény: #615225

Lehet.....Én már valamelyik nap is a 4,3-at vártam. Még mindig várom. szerintem meglesz még a hónapban.

#615225 Csusza Előzmény: #615132

Á, szerintem ez semmi biztosat sem jelent.

Egyrészt napok óta az otp (végre!!!) elszakadt a világban éppen aktuális -és valljuk be otp-től tök független- hisztiktől, végre a maga útját járja, másrészt mostanában az "egyik nap sírva beadjuk, másik nap ujjongva megtépjük" a divat az indexeknél. Eszerint holnap "öröm é' bódottá' " lesz a világban. És mivel oti most menni akar, azzal a hullámmal menni fog. Ezt TA is támogatja, és hogy most megint kezdik itt-ott, hogy "most érdemes venni".

Vagy nem így lesz... :-)

#615132 taresz Előzmény: #615125

:-)

Köszi.

Bankszektort ütik odaát rendesen. BAC -4,4%, JPM -2,76%.

Holnap nem lesz vidámság ha így marad.