Ha 2008-ban 700-800 dollár volt az arany és azóta háromszoros dollár mennyiség van kint (tudom nem a gazdaságban) most mennyi kellene hogy legyen az arany ára ?
Ha 2008-ban 700-800 dollár volt az arany és azóta háromszoros dollár mennyiség van kint (tudom nem a gazdaságban) most mennyi kellene hogy legyen az arany ára ?
valóban, hosszhuszár tipikusan olyan fórumtag, akit ki kell oktatni :)))
ne haragudj de most már meg kell kérdezzem: te tényleg ennyire hülye vagy ???
most is azt írtam le, hogy SHORT.
azt is leírtam h épp egy longos szakaszban van.
képzeld az instrumentumok nem egy függőlegessel emelkednek és esnek hanem vannak KORREKCIÓK.
most épp egy ilyet láthatsz, ha nem csak kifele bámulnál a fejedből.
most akkor 350 körül nem shortolni kellett?????
Only short, no?
Most akkor dobjam, vagy tartsam???
az a baj hogy pozibol beszelek es lehet elfogult vagyok.
de az eddigi mozgasban azt latom, h shortvezerelt. Vevoi oldal elapadasat jol kiszimatolta 1-2 nagy szereplo es lavinat inditott. Kerdes h hol aktivizaljak magukat a vevok. Ott menekulore fogjak a shortosok is.
én is így látom.
óráson ott a fordulós jelem.
viszont ne feeldjük bármikor jöhet egy nagy eladó.
úgyhogy én továbbra is amellett teszem le a voksom, h NO LONG, inkább ha meghúzzák beleadni.
mai gyertyaval, ha igy marad, akkor megadja a long jelet. ezt remelem tisztan latom es nem csak wishful thinking.
par tenynek latszo valami:
1. azsiai kereskedesi idoben valaki zsakol
2. fizikai aranyon ulo kisbefektetok meg nem panikolnak, valoszinu nelkuluk erkeztunk el idaig.
3. arany vetelen gondolkodo uj kisbufik meg kivarnak, hogy olcsobban szalhassanak be
4. tobbnyire a short pozik miatt erkeztunk el idaig?
arra szamitok h 2-3as be lesz szivatva. csinal egy eroteljes korrekciot (short zarasokkal), igy a 3as lemarad. 2es pont meg orul h jo dontest hozott, de ertuk is eljon a kaszas egy 8xx-es arfolyammal
agyon volt húzva ember...arról beszéltem, amikor 2000-es dotcom lufi elött volt, de ez kiderült szövegkörnyezetböl.
Mennyi az esély?
A 2950-et most azonnal felvettem a céláraim közé:)
Én meg azthiszem lelépek egyszer, és aranymosó bárkát veszek a Bering tengerre, meg búvárruhát, az a tuti :D
"ki az a hülye aki 1000-n nasit shortol be ???":)))
mondjuk ez is igaz:))
akkor mindenkinek igaza van:)
ki az a hülye aki 1000-n nasit shortol be ???
shortolni azt kell ami extrém emelkdésen van túl és bele kell adni amikor a fellegekben jár valamely instrument.
nem amikor szét van ütve.
akkor már venni kell.
az aryan shortnak akár az 1600-as szintekről amikor korábban exp 19 volt kb 20% kockázata volt h újra megnézi azt a szintet.
de ha hosszú csártokat megnézett akkor az ember egyértelmű volt a short.
mit kell ezen ennyit magyarázni ?!
de abból indultunk ki, hogy nincs stop...olvasd el elözményt
értem.....ebben lehet igazad.
Szerintem nem életveszély a hosszútávú short, itt csak a kezelésen múlik minden.
Shortot nem szabad elengedni stop nélkül, ez tény.
Inkább stoppoljon az ember és adjon magasabbról, máris jobb a bekere is.
Nyerő short pozit lehet követni le stoppal.
Az az igazság, semmit nem szabad stop nélkül engedni.
Volt ma egy 7665as dax longom tegnapról dupla aljra, el is ment 7730ra, 7672ön stop, ki is verte ma a 7500ra szakadásban. Hálás vagyok a stopnak! A szakadásban is nyerő a pozi, és nincs veszteség!
mennyi volt az esélye annak idején, hogy nasi 4000 pont fölé megy? Mikor 1000 alatt poroszkált ATH-n elötte... aki 1000-en beshortolta nasit, és tegyük fel nem ütötték ki azóta sem, az is jól megszívta, mai napon is. Shortra hosszú távon játszani bármilyen eszközben életveszély
ez igy van...
ugyan aranynál is tudok választani rizikomentes kiütést....ami már szinte majdnem végtelen....
megnéztem.....a legtávolabbi kiütés az én helyzetemben aranynál 2950 lenne PUT esetében....
végülis,mennyi esély van hogy ezt elérje,mondjuk 2év alatt,ha abban bizom 1000 lesz vmikor,és tartom?
de nem ülnék bele ebbe 2évre.