ugyan már, fel se vedd....ilyen 5 évente egyszer van...beírások alapján sokan megfogták..)))
ugyan már, fel se vedd....ilyen 5 évente egyszer van...beírások alapján sokan megfogták..)))
:)))
sejtettem....akkor 1700 fölött, kivágtad, gondolom a shortodat....
érdekes, hogy idáig, nem nagyon írtad ezt a tézisedet...vagy nem olvastam?
alma is lesz, 100, vagy alatta, talán ha tizedelik....))
Semmit se változik amúgy ez a fórum. Ha valamiben látják, hogy sokakat "kitömtek", örömmel járják felettük a táncot. Nekem most lelkileg nem esne jól, ha az aranyat felrántanák, mert nem jó végignézni már pozi nélkül azt, amiből kiverik az embert, de ez a pár beírás megtette hatását, mégiscsak jobban örülnék neki, ha erősödne majd. (Azt nem nagyon említik pl, hogy a Ciprusra kitörő nagy hisztihez képest micsoda forgalmak voltak, és ahhoz hogyan aránylik a ciprusi aranytartalék...) Szóval, ha nem leszek shortban az aranyra, én azért nem fogok drukkolni és örömködni, csak mert de jó, hogy a sok balekot kitömték arannyal, vagy a családi aranyuk sokaknak elértéktelenedik.
csak azt tudom h én 1700 óta short short short csak a short igaz közben ki kellett bekkelni az 1900 fölöttet :o)
ugyanez áll almára is: csak a short. 100 dollár alá fog esni3 éven belül.
Akkor Ti shortban, már régóta, gondolom...
71 óta a standard megszűnte óta 557% volt az infla dollárban.
arany 35 dolcsiról emelkedett oda ahova.
ha promt árfolyamot nézek az most 3115%.
van kérdés :o) abban h túlárazott-e fundamentálisan az arany v sem ? :o)
köszönjük :)
Persze, certi volt, kivert a francba. Még szerencse, hogy nem kötöttem át utána a kisebbre. Persze most majd jól végignézem, ahogy simán visszamegy, gondolom.
Mi lett veled aranyban?
Már 1480nál bajban voltál.
Likvidálták a pozikat?
gáááz a médiásban van
itt aranyat ér minden
egyébként is ha sokan kárognak akkor venni kelll... hol is hallottam nemtom ))
osszeeskuves elmelet nelkul komolyan azt gondolom, h az arany esest latva valaki fel akarta ebreszteni az arany=menedek erzetet. De nem sikerult neki, nem azert emelkedik.
a Hajsza a fold alatt c. film jut eszembe
1200 után, már senki nem hitt a további emelkedésben, ott volt egy kis tötymörgés, 1300, é s felette, aztán repülő start....nem kizárt, hogy újra meglesz...
Szerintem oldalazás jön 1380-1680 között.
Persze előtte jöhet még egy leszúrás 990-ig :-)))
igen a forint miatt lehet, de tényleg meglepődtem a kiütési áron, mert én 1300-1350 közé számoltam, mert 25 szörös a tőkeáttétele
de ezek szerint félreszámoltam /nem először/
szerencsém volt csak
Valójában már nyilván úgy vetted, hogy kalkuláltál ezzel, mikor beírtad, akartam venni én is, bármennyit, de már nem tudtam. Nem az első ilyen játék, nem hiszem, h meglepődtél rajta, csak a forint kavarhatott volna be. Árjegyző eltűnt, észrevetted, szép...ti úgyis mindig, mindent azonnal észrevesztek, természetesen