vége?? akkor mi jön ezek után? a 300 ft-os kecsegtetés? :)
vége?? akkor mi jön ezek után? a 300 ft-os kecsegtetés? :)
"A forint erősödésével párhuzamosan, a további jegybanki kamatcsökkentési várakozások, illetve esetlegesen a Japán felől tőkebeáramlás együttes hatásaként ma délután átmenetileg 5,60%-ig süllyedt az állampapírok másodpiacán a 10 éves magyar forintalapú államkötvény hozama. Ez 2005 szeptembere óta a legalacsonyabbnak számít. Az ÁKK referenciahozama ennél kissé magasabb szintet mutat, de a trend egyértelmű."
Behugyozok, 5,6% 10 éves államkötvény hozam, és nem tudunk menni? Na nem mondok semmit inkább.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/mtelekom-reszvenyt_vett_a_vezerigazgato.182659.html
Bocs, most látom Tibi már linkelte, nincs jogom törölni a hsz-t sajnos
MTelekom-részvényt vett a vezérigazgató
A Magyar Telekom rendkívüli közleménye szerint Christopher Mattheisen vezérigazgató a 2013. április 15-én 24.387 db Magyar Telekom részvényt vásárolt 418 forint/darab árfolyamon, 12.113 db részvényt 419 forint/darab árfolyamon és 210 db részvényt 420 forint/darab árfolyamon a Raiffeisen Bank Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/mtelekom-reszvenyt_vett_a_vezerigazgato.182659.html
Még el se kezdődött de már vége?
Lehet érdeklődés hiányában elmarad.
Szomorú ez.
mély lélegzet mély lélegzet
annak már vége, írtam.. 1 hete
pepének is )
Nem lehetetlen az sem. Nem tudtam még dűlőre jutni mit is tegyek vele, ha itt poshadunk szelvényvágás előtti napon is.
Megkönnyítené a döntést ha szétszaggatnák . Bár fene tudja nehéz ezt itt most nagyon belőni mi is a jó választás.
Ezt a Cséfalvay Zoltán igen képzett jó "munkásember" mondotta múlt héten (mármint, hogy egészséges izé van) igaz nem támasztotta alá semmivel sem (mondjuk lehetetlen is lett volna).
Ez a részvény is olyan mint a Magyar gazdaság.. "egészséges növekedési pályára" van állítva!
ha 450-ig elmegy, akkor ott a 420 alattiakat mind eldobom....a tavaly 500 felett vetteket megtartom, ha már eddig is rámrohadt....
Mint 2009-ben. Én ennyiért nem adom oda, nagy része tbsz-n van, 2014-es 40 ft os osztival nem rossz hozam 16 hónapra (393-as és 405-ős átlagú gigapakkok).
Lehet, hogy idén az lesz a meglepi, hogy osztalék után pár héten belül ugyanitt lesz, mert a nagyok nem adják el.
De ez a hét nem tetszett a papírnál. Zavart érzek az erőben, úgy kellett volna menjen mint Otp, vagy hasonló.
Ehelyett helyben járt vagy még kicsit esett is.
Ez van.
Pávatáncból elég volt az IMF ügy kapcsán. Még sok is. :)
Ez színtiszta matek. Vmiért (számomra érthetetlen okból) nem annyira vonzó még ezzel az osztalékkal sem ezen az áron, hogy nagy mennyiségben vegyék.
Na de azért még 3 hét alatt sok minden lehet.