Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#613803 cédrus Előzmény: #613739

Ha nincs árjegyző, nincs megoldva. Órás rsi 10 alatt... de ebből már nem jövök ki sehogy...

#613790 Bendeguz Előzmény: #613776

Ezzel a kommenteddel tökéletesen azonosulok. Elborzadva néztem az 1800 feletti aranyat és a 600 feletti almást. De csak azért, mert akkorát szívtam ESZAR-ral, hogy évekig nem jövök ki belőle. Tanulópénz a javából. Az aranynál akkor lettem rosszul, amikor a gazdasághoz nullát konyító cimborám mezőgazdaságban dolgozó szülei fizikai aranyba tették a család pénzét 1900 környékén. A mondás szerint, amikor Mari néni is veszi, akkor már adni kell és jöhet a short.

#613784 Hathor Előzmény: #613776

Mindenkinek a drága kell, az olcsó nem jó.

EUR/HUF 300nál nekem drága, de mindenki veszi, zsebeli még drágább legyen, legyen 350.

Itt vannak szétvert papírjaink, az nem kell. Itt volt arany az kell.

Ott volt drága 10Ks E-star az kellett, 500nál senkinek nem kell.

Ott van KEGem 1000ért, 1500ért jó volt vették, 30ért most nem jó..

Ha nem hát nem, én felcsipegetem, ha olcsóért adják, majd jó lesz drágán másnak tőlem.

#613776 Hathor Előzmény: #613761

Arany egy foch régóta.

Már az ingatlanos kollégáim is ezt árulták, mert az ingatlan üzlet is hanyatlott a válságban. Mit tudott kitalálni a sok okos kollégám? Elment az egyik egy ilyen fizikai arany forgalmazó céghez, és azt kezdte kínálni, aztán ajánlgatta többi kollégámnak, azok is belekezdtek.. hol? 1800as aranynál, engem fűztek 1920nál. Mondtam hagyjanak már..

Hosszhuszár bartátom régóta tudja mi a véleményem az arany chart hiperbolájáról.

Ugyanaz mint a 10ezres E-star, 650es Apple, 10ezres OTP, vagy éppen az 1500feletti KEGről :DD már hogy maradjak papíromnál is :D

Nos.. átesni nem tudott az árfolyam 90fokos emelkedésen, így mivel boldog, boldogtalan abba menekült, meghalt, kampó..

JJBOY barátom tudja (hosszuszár).. chartoltuk sokszor a lakásán. Jött ott nagy nagy elemző cégtől ember. Nem te ezt rosszul látod.. ez megy és kész.

Igen.. Mackó úr is azt mondta, megy Apple és kész.. év befektetése jó a funda.

Lófütty..

Itt az eredmény.

Folytathatnám még, de késő van hozzá..

Még EUR/HUF-ba is mutatnom kell a három fekete hollót hetesen Robbaj kollégámnak.

#613741 rbbj11 Előzmény: #613723

MILYEN RECESSZIÓ??!! hol??? globális növekedés van, és az is gyorsul, minden király, pörög a gdp

#613738 cédrus Előzmény: #613720

Certit nehéz stoppolni, ma pl volt, hogy az árjegyző eltűnt, és két kötés közt több mint 10% volt, ha meg érzem magamon a pánikot, ott inkább veszek, mint stoppolok, de lehet, hogy most meglesz a böjtje.

#613723 macika Előzmény: #613720

olajat is beverték, bár annak más az oka

annak igen igen gyenge kereslete a recesszió miatt

#613720 Bendeguz Előzmény: #613715

a nagy háromszögből lett egy széles oldalazás, de az utóbbi időben totál lutri volt az arany. ciprusra se emelkedett, valami készül a háttérben. stoppot szoktál betenni? az elviselhető veszteségre állítanám, illetve én így szoktam. hajrá!

#613715 cédrus Előzmény: #613710

Kösz, nekem az 1520-40 már elég lenne. Csak bírjam mentálisan :S A legszebb, hogy közben esik a fizikai is, amim van, pedig megkaptam az esélyt az első nagy zuhanási hullám után a forint miatt, hogy 6800-as tört áron még kipakoljam egy részét, hétfőre meg 6k alatt lesz.

Igen, sok cikk volt róla, de annyi mindenről volt sok cikk már. Látszott a nagy háromszög is anno, de túl evidensnek tűnt, hát hinni kellett volna benne.

#613710 macika Előzmény: #613705

pont tegnap (is) beszélgettünk az aranyról

egy jó bloomberg cikk volt róla mint előrejelzés, de régebben is sok cikk szólt az arany "ellen"

1500 erős támasza egyelőre, olyan 1520-40-re visszamászhat idővel

miért esik? ennek meg van az indoka, ez épp olyan mint ahogy anno a jen erősödött ami mostanában zuhan mint a kő

centik 1350 és 1430 abszolúte nincsenek veszélyben még

#613705 cédrus Előzmény: #613685

Sikerült elég csúnyán belenyúlnom ma, szép vége lesz, úgy tűnik...régi szép e-staros időkben sikerül ennyit vesztenem, ha nem jön vissza legalább 1520-ig. Macika mit mondasz, certi KO (1450) mennyire van veszélyben a napokban?

#607154 Bendeguz Előzmény: #607132

erős a gyanú a dupla aljra, mehet lassan a csatorna teteje felé. ha a ciprusi hírek nem indítják meg, akkor háború kell.