záródott
nyilt egy ujabb lent....
stop lesz rá vhol....
záródott
nyilt egy ujabb lent....
stop lesz rá vhol....
ma is benyitottuk a longokat innen, vhol majd stop rá.
olyan lassan ez a... vonal- fibo együttes,mint a szita,átjáróház-ha igy halad.
Csodálkoztam is délben, hogy megindult, anélkül, hogy komolyabb teszt alá venné ezt a támaszt. Kéne egy szép alászúrás, utána már megindulhat észak felé. Az alászúrás esetére betettem még egy limit buy-t.
Egyedül ez a lineáris emelkedő trendvonal nem tetszik. Másodszor érinti, minden "h*lyegyerek" ezt figyeli már, őket is be kéne szivatnia a piacnak egy szép alászúrással.
ez szép egy nap volt..
de estére már megint 296-al küzd a kurzus,addig játszik
:))
priviben küldöm majd,és mindenkinek ,akinek még kell.
Én sem vettem viccnek ,-)
300 meglehet napos szerint, 301is.
ez nem vicc, ma eladtam 100-at, a többit 300-on szeretném..))
Élni tudni kell :D
Tőkepiacon nyugodtan lehet szórni a több éve mespórolt pénzünket.
Egyébként is mindegy.. úszik a pénz mindenen.
Vagy így, vagy úgy.
Egy pozi még megmaradt lentről, szépen kiment fel most, csökkenő háromszöget kitörte. Ezzel oldalalazó sáv tetejénél van.
http://postimg.org/image/grqgr73iv/full/
naposn meg még él tegnapi képem.
cseszheted a chartjaidat, ehhez én kellettem, eladtam 100eurot 295-ért.., 1 órája..., gondoltam elindítom...:)))
egy olyan ország, ami minden alapanyagot importál, ezzel jól megdrágítja a beszerzéseit...az exportja biztos versenyképesebb lesz, de van elég konkurencia (korea, kína, szingapúr) ázsiában, már nemcsak a japok tudnak minőséget csinálni...a turizmus, külf. bevásárlás nem fog az egekbe szökni ezért, szóval nem látom sok tartós hatását...mindenesetre aki ott usd-ben tartotta a megtakarításait, szép haszonra tehetett szert...
Na gyors skalp meg is volt.
Háromszög tetejét elérte, ott tickre zárva.
ismét teljesen egyetértek veled !!! szerintem valóban maga alatt vágja,mert eddig nincs infla nyomás, de alattomos dolog az és egy pillanat alatt deflából infla spirálban találhatják magukat, nem beszélve arról hogy ezekkel a lépésekkel saját lakosságukat szopatják.....
reméhetőleg japán maga alatt vágja a fát ezzel az akcióval...úgy látszik japánban is van kancsi nem ortodox...
én napost nézegetem ebben a keresztben,szerintem ott van tettenérhetően egy emelkedő trend aminek most lehetünk az alján,erre próbálkoztam a longgal,ha életképes a terv, akkor 2-3héten bellül ismét az uj csúcsok felé araszolhatunk és célba kerülhet a 310
meglátjuk, a kamatpolitika ennek dolgozik, bár BoJ akciója rendesen bekavart fundamentális oldalról, és ez a hatás még jó ideig ki is tarthat
Nálam van egy ilyen csökkenő háromszög 30percesen.
http://postimg.org/image/ve01qoz91/full/
Ellenben az aljáról nyitottam longokat még visszatesztre, valamint 61.8as fibora, stop háromszög alá.
Ez csak demo, chart tesztelgetés, BÉTEn kereskedem csak részvényekkel, ezt mondjuk TE tudod.
a harmadik eurhuf long is megynyílt nálam,innentől már melegszik a pite,nagyobb további esést már nem bírok elviselni
1 289,85
2 300,75
3 296,73
... az összes stoppja 294en
"Szvsz lehet, hogy jön egy komolyabb (vagy rendkívüli) kamatcsökkentés, azzal még próbálhatjuk gyengíteni. Nem egyszerű."
Itt állj le, ezt olvasd el és értelmezd amit írtál. Innen indult az egész.
Annyit még a 365-tödről, hogy én sem úgy értettem, hogy azt várod, egyszer majd megüti, oszt révbe ért. Te vásárlóerő paritásról beszélsz mikor 365-öt írsz. Én így értem.
Na de a többit már tényleg nem olvasom el..... hosszú az nekem.