Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#612233 taresz Előzmény: #612231

"A Magyar Telekom 2013. április 12-én tartja Éves Rendes Közgyűlését. Az Igazgatóság javaslata szerint osztalékra azon részvényesek lesznek jogosultak, akik 2013. május 9-én értékpapírszámlájukon Magyar Telekom részvénnyel rendelkeznek. Az osztalék kifizetésének javasolt kezdőnapja 2013. május 16."

#612232 banyaiz Előzmény: #612229

Most 12-én lesz közgyűl, ha elfogadják a javaslatot 50 Ft oszt, május 9-én aki rendelkezik papírral az kapja meg (6.-án forog utoljára osztalékkal) és vmikor május közepén fizetik ki. De ez közgyűl után lesz csak biztos, persze szinte 100% megszavazzák mert DT mint kb 60%-os tulaj eldönti a kérdést.

megmondanátok, melyik na…

#612231 Ricsi

megmondanátok, melyik nap lesz először osztalék nélkül a papír?

#612229 taresz Előzmény: #612226

Nem történt itt semmi extra. Átment a pénz OTP-be.

Mikor lesz szelvényvágás?

#612226 banyaiz Előzmény: #612221

Nézd ha tbsz-en 50 Ft oszti plusz jövő évi mondjuk 4x Ft, és közben árfolyam mondjuk 500 fölé kúszna , netán 600 -ig. De csodálatos lenne. Csak csak van azért bőven bizonytalanság ebben. Főleg a kormányunk ténykedése.

Legalább az EU-ból kecsegtetnének már egy gyors pofán vágással különadó ügyben vagy vmi pozitívum. Kemény ez így . :)

#612225 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612212

Jut eszembe, nem az első eset, hogy nem illik bele valami az elméletembe, meg nem is az utolsó, de messze még a hétvége, még bármi is történhet, csodák igenis vanank! :-)

#612224 banyaiz Előzmény: #612217

Ez egy ilyen visszafogott papír. Mondjuk most ebben az időszakban több aktivitás várnék el tőle. Ha kell utolsó utáni pillanatig kivárok vele, még nem döntöttem el, de nem zárom ki tbsz-esek jönnek velem oszt után is. azért 420-on eladni 50 Ft osztalékkal? Az nekem első blikkre meredeknek hangzik, de még meg kell rágjam. :)

Euroman: Otp ló húz jól ezen a héten eddig. Telo ló lesántult (de, hogy mi bánata van?) Jó lenne már az összes ló vágtatna. :)

#612221 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612212

Jó nekem ez osztalékra, még a jövő évire is, ez a papír a stabilitás a portfóliómban, majd 200-nál is jó stabil lesz :-)

#612218 Euroman Előzmény: #612212

pedig lehet...ez a hét eddig nálam katasztrófa...mivel tkom-om, kis papírjaim, eur és usd-m van. 2 nap alatt 200k nem realizált veszteség...amik ma emelkedtek, azokból alig van vagy semmi sincs

#612217 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612212

Ne is idegesíts, egyik kedvenc papírom (mióta rb kolléga felhívta rá a figyelmem) most ugrott majdnem 50%-ot, és most pont nincs.... nekem annyi... 50%-vazzeg, ez meg itt toporog... de van másik ászom is:-) (abból van bőven, na az nem fog ugrani!) FSLR

#612212 banyaiz Előzmény: #612210

Ez a hét nem illik eddig az elméletembe. :) Túl közel van vsz már a szelvényvágás ahhoz még itt pöcsörésszenek vele. De hát most már csak kivárom mi is lesz.

420 alatt vágják le a szelvényt az közröhej lenne vsz.

#612210 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612190

Nagyon érdekes felfedezést tettem, de tényleg... Érdekes, hogy a lajhár milyen aranyos amíg kicsi, és milyen rusnyává válik mikor felnő! Ilyen éles különbséget semmilyen élőlény esetében nem sikerült eddig felfedeznem(ha magamat nem számítom ugye). Egyébként illene ennek a rusnya részvénynek már valamit domborítania mert már ölég uncsi...

#612189 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612182

Mondjuk 500-nál még a legrondább lajhárt is megcsókolnám :-), de ahogy látom ez a csúfság sem mostanában fog velem megesni...,

#612185 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612148

Süppedtünk is rendesen a mocsárba, a kérdés.. milyen nehéz lesz kikecmeregni. Ennél még a Torgyánék Józsiával is többre mennénk(vagy inkább nem)

#612181 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612151

Természetesen nincs gáááááz. Vettem is egy picit(meg adtam is), nemtom ki hogy van vele nekem ezen a szintem még megéri...