Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

valaki már szólt neki.. …

#612155 Ibiza

valaki már szólt neki.. 410-400ig lenyomhatják..elég egy hír

Re: nincs cím

#612133 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612130

Ha nem kell nekik, nekem megéri.....

A "frekvencia kérdés" meg nem kérdés, van aki összehasonlítja a körtét a bowling gólyóval oszt a "leszűrt eredmény" természetesen ostobaság. Amúgy a kormány egyre gyengébb erőket mozgósít a trollkodásra...(biztos kevesebb a lóvé)

#612130 banyaiz Előzmény: #612126

A múlt heti produkció fokozását vártam volna erre a hétre. Forgalomban is emelkedésben is.

De eddig vmi más forgatókönyv van. :)

Ehhez a frekvencia témához nem tudok hozzászólni.

Hasznos olvasmány lehet …

#612120 Nyeretlen_Keteves

Hasznos olvasmány lehet idetévedt kollégának....

http://www.hwsw.hu/hirek/49939/csehorszag-ctu-frekvenciaaukcio-licit-mobil-szelessav-mobilnet-lte.html

http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/03/27/meg_keszul_nincs_penzunk_mobilinternetre/

Ezt meg találtam valahol:

Hollandia 360 MHz 3,8 milliárd EUR. 10,5 mEUR/MHz

Románia 575 MHz 0,7 milliárd EUR. 1,2 mEUR/MHz

Magyarország 5,8 MHz 0,12 milliárd EUR. 20,7 mEUR/MHz

Ez most akkor mi? Akkor nálunk dupla annyiba kerül ez a krumpli mint Hollandiában? Nem tudom! csak kérdezem... mert ha igen, akkor itt valamelyik igen tájékozott ember baromságokat beszél..megint (hogy szándékosan vagy nem azt nemtom), ha pedig nem igaz akkor az a hülye aki ezt a kis tabellát összeállította, de én semmilyen körülmények között nem! :-) Valami szaki akkor elmondaná a nagyérdeműnek, hogy mennyire drága nálunk a freki?

szégyenteljes a papírb…

#612118 banyaiz

szégyenteljes a papírban a kereskedés ezen a héten.

0 forgalom mellett vergődés. Több aktivitást várnék, és pozitív irányba.

Az utóbbi időben szokásos műsor. Otp-t meghúzzák (ami nem baj) de a többi akkor dögrovás. Múlthéten otit adták , a többi virgonckodott.

Csak annyi lé van a piacunkon, hogy együtt nem tud minden emelkedni? :)

#612117 Parmerozpazepan Előzmény: #612088

Lehet itt ezermilliárd forintot kérni a licencért, csak nem fogják megadni. Viktor még válogathat is majd, melyik szolgáltatóból csináljon állami céget...

#612088 walex Előzmény: #611980

Meg kell nézni a horvát, osztrák, szlovák, német, stb. árakat.

Már a különadók előtt is sokkal olcsóbban beszélhettek a fentiek, mint mi itthon, ahol több, mint 100%-os a mobilpenetráció.

Bőven lenne hely az árcsökkentésre, de ebben addig nem várható véleményem szerint semmi, amíg

1. a GVH-nál ülnek a babérjaikon és nem vizsgálódnak a kartell gyanú miatt (csak a hülye nem veszi észre, hogy szintre azonos szintre vannak belőve az árak évek óta)

2. be nem engednek egy új szolgáltatót, ami letörné az árakat, ahogy anno a voda is tette, amikor még fontos volt nekik a piacszerzés.

#612072 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #612034

Áááááá, ezen már a lajhár nem segít! Jöhet a vudu baba! Más is használja, nem szégyen az!

Azért remélem nálunk jobban fog működni. Netán, ha az sem segít, marad még ez:

#612054 Előzmény: #612008

Neked semmi sem jó? Azt kérted, mutassam meg a számokat. Megtettem. Ott van benne, hogy 3,8 milliárd EUR-t fizettek a liciten és az is, hogy az árszinvonal alacsonyabb mint nálunk.

Mégis mit nézzek még én át? A valóság az, hogy ekkora profittal nyúznak meg téged, csak ezt te nem ismered fel, én meg szembenézek a valósággal.

#612048 gyiki Előzmény: #612034

de ennél sokkal gyorsabban kéne már emelkednie. Nem értem ezt a folyamatos tökölést.

422??? Erre kell megjönn…

#612034 Fornit

422??? Erre kell megjönnöm?

Itt csak a lajhár segíthet, irány vissza plusszba!!!:

#612022 Boby. Előzmény: #612001

Vannak emberek, akiktől sajnos rám jön a hányinger...Elnézést a topic olvasóktól! Nem rossz szándékomat talán az mutatja, hogy az első reagálásom még az árfolyamról szólt.