naki adjunk hitelt! de sokat ám! reméljük mind olyan gyorsan fut, mint Bolt....
naki adjunk hitelt! de sokat ám! reméljük mind olyan gyorsan fut, mint Bolt....
az ország és én most ugyanazt gondoljuk egymásról...ő sem tart engem semmire, én sem tartom őt semmire
mondjuk engem ez az ország tett tönkre...szívesebben születtem volna Ausztriába vagy Németországba....
" Nagyon veszélyes egy történetnek hangzik.."
és bányaiz már megint tudja a frankót.. mit neki országvezetés..ő már milliárdos és a családjában is minden rendben.. az államvezetés már csak ujjgyakorlat neki..
sok embernek ilyenre mosták az agyát..az élet szívás törődj bele..ne akarj semmit úgy sem sikerül..aki megpróbálta látod mire jutott..marad az ital és a rabszolgaság...
Közben a másik oldalt másképp tanítják..ott a sok rabszolga használd őket..rugdosd őket és ha nem teszed meglátod milyen hálásak lesznek..utána megint üsd őket..néha dobj csontot nekik..meglásd boldogan csóválják a farkukat nyalják a kezed..erre születtek..ha elkopik dobd el vegyél másikat.
neked érzelmi bajaid vannak és azt vetíted ki. Egyéni sérelmek nem összevethetők az országéval.
egy 20-30 éves biztosan motiváltabb, mint én....kérdés, hogy tudja-e mibe vág bele...lakás, kocsi, fogy. hitelek nem ezt mutatják...és a lakosság sem lett annyival ügyesebb, okosabb..
sok olyat láttam, aki belevágott vakmerően, hitelből...egy ideig talán ment, pörgött is, aztán egyre rosszabbul....ma a nyakán a rengeteg adósság, 1-2-több gyerek, válások stb....én mindig igyekeztem félretenni, nem kockáztattam sokat...gondom így is van elég, de hitelem nincs, és tartalékom van....ma innen szinte mindenki ausztriába akar kimenni, tehát senki nem lát lehetőséget...
főleg mert a nagyrészét a mkb-n keresztűl végzi gondolom
vannak nálad motiváltabb emberek is.. megöregedtél..besavanyodtál..ha fiatal lennél mindenben a lehetőséget és a p.uncit látnád.
példát mondjál, ha lehet... nekem gyurcsóti, libás érából Margit híd ugrik be, Kőrös-hegy viadukt, homok domba alagút, félméteres kilátó, 4-es metró, bkv... anélkül hogy most googliznék.. de nyilván ezt te is tudod.
jól megszívat, mert Én is erről írtam egy cikket, amit megakarartam jelentetni, mint feladat :)
Jó lesz
kellene egy jó kis unortodox nyomdász hír, aztán zuhanna, mint a kő, le 2000 alá :))
annyi csak nem...ahhoz a kancsinak nagy kört kell futnia...mondjuk mnb tartalék 50 %-át hitelbe 0,1% kamatra 50 éves futamidőre...feltételek és szerződők 20 évre titkosítva:)
nem jól emléxel...nemcsak ők...ahol élek, az elmúlt években csak visszanemtérülő hülyeségekre költöttek...és minden olyan minőségben készült, hogy 2-3 év után úgy néz ki, mintha 20-30 évet használták volna....
fék nem lesz, fityeszközeli vállakozók lesznek belőle feltőkésítve....
viszont, ha beüt a krach, ennek az árát megint mindenki fizetheti, az is akinek ehhez semmi köze....magánvagyonából osztogasson a birkája!
szocik építettek kilátókat milliókért ha jól emléxem.. nekik annyira futotta. ez nem jelenti azt mindenki úgy gondolkodik, mint a hazaárulók. lesznek haverok, semmi kétség, kellenek a fékek a controll rendszerek- ez sem vitás. de nem kell előre fanyalogni, hogy nem jutunk egyről kettőre, mert mindenki más hülye, csak én nem...