Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#610392 Euroman Előzmény: #610391

az említett mennyiségű kkv (én nem tudom mennyi van, nem is érdekel) 60-70 %-a kényszervállalkozó, nulla tőkével, nulla piaccal, nulla gazd. ismeretekkel...így ők nem a munkanélküliek számát gyarapítják, sőt még adókkal, reg díjakkal egyéb le lehet őket húzni....ismerek sok ilyet...tőlem annyiban különböznek, hogy ők nem otthon ülnek, hanem egy műhelyben, boltban, ami szinte semmi bevételt nem hoz, mert vevőjük sincs...

#610391 Euroman Előzmény: #610385

ingyen hitel, aztán egy csomó fantom hülyeség, életkételen xar valósul meg belőle...szánkódomb az alföldön és hasonló marhaságok....spontán privatizáció módjára ezeből a hitelekből is magánvagyon lesz, felveszik, aztán a kamuvállakozás hipp-hopp "véletlen" becsődöl...

szerintem zseniális a pa…

#610385 vincentlauria

szerintem zseniális a pali és tökös gyerek.. fájnak a longjaim úgy mondom ezt. De a tény az tény: ki az, aki így végigvinné, a gusztustalan össztűz, támadások ellenére?! mondom, f*sza gyerek, helyen a szíve. vállalkozóknak hitel - fejlesztés, versenyképesség, mukahelyteremtés. van mondjuk 700.000 kkv Magyarországon, vegyen mindenki csak 1,5 embert fel = 1millió munkahely, nem vagyunk kiszolgáltatva multinak etc.. A magyar tehetséges, leleményes, ügyes nép. Még akkor is, ha ennek az ellenkezőjét akarják belénk verni az újhazakeresők. Aki nekik hisz, rabszolga marad saját hazájában.

#610371 Előzmény: #610349

Egyelőre nem szabad elfelejteni, hogy "mi már tudjuk" című híreket kommentáltok.

#610349 banyaiz Előzmény: #610348

Nagyon veszélyes egy történetnek hangzik egyébként ez a vállalati hitelezés felpörgetése az mnb-n keresztül.

Egyszerűen azért mert mutyiföldön vagyunk. Itt ha nem raknak megfelelő fékeket a rendszerbe a bankoknál (márpedig ha nem ők futják a kockázatot akkor nem feltétlenül fognak maguktól beletenni ) akkor ez egy magas labda. Arra, hogy kicsit messzebb nézve az mnb mérleg tele legyen bedöglött hitellel.

Ha meg tele teszik fékekkel (ami normál banki működés lenne) akkor semmi hatása nem lesz ebben a gazd környezetben.

Na erre kíváncsi leszek.

#610348 banyaiz Előzmény: #610331

http://www.origo.hu/gazdasag/20130403-nagy-dobasra-keszul-matolcsy-berekre-nincs-felujitasra-van-penz.html

Ha valóban egy ilyen hitelprg lesz (részletek lényegesek ) akkor az jó hír a papírnak vsz. Az mnb futná a hitelezés kockázatát (elég meredek) és a bank csak közvetítő, de kereshet a bolton.

Viszont ha ezt összekapcsolják azzal, hogy a tartalékrátára fizetett lóvét, és a 2 hetes betétet is piszkálják akkor az már együtt neccesebb vsz.

Ha vmi olyan "megmentés" ami a bankokra is további terhet rak akkor pedig szopás.

#610331 taresz Előzmény: #610328

Hacsak nem rajta keresztül bonyolítják. Ettől függetlenül holnap fájó búcsút veszünk egymástól.

#610195 akpo7 Előzmény: #610128

Ezek a tamaszok majd akkor mukodnek, ha Gyuri is ugy gondolja. Sztem ket mondattal egy uj, 3-mal kezdodo zonaba utheti, ha akarja.

#610185 Sly-- Előzmény: #610124

Üdv.! De rég láttalak itt, vagy csak elkerültük egymást.

OTP-ben 4060 az a támasz, ami engem esetleg érdekel, akörül szeretnék venni egy körre. Mondjuk 4040-en. :-)

#610179 vincentlauria Előzmény: #610128

érzed.. sajnos kicsit türelmetlen voltam, nem akartam lemaradni a vonatról, így most nem tudok kitárazni

#610128 Ibiza Előzmény: #608996

"én 550 alá nem várom..660,650,580 általában jó vétel..szűk stop kell mert 500alatt gyorsan lemehet "350,250ig..de nem gondolom...inkább fel 500 fölé..ne feledjük eurban olcsó."

ezt írtam múlt héten...280 és 180 nál van egy nagyon erős ellenállás.. amúgy a 250 az csak a túllengések a vételi- és eladási stopok miatt.

megemelték otp célárát, csodálkoznék ha bemenne 4k alá.. csak akkor megy ha venni akarják..

Soxor a brokik ráerősítenek egy trendre..mert vannak megbízásaik..befolyásolják a piacot.. most 4napig zárva leszünk..sokan kiszállnak."

ezt írtam egy hete..

#610126 Kissherceg Előzmény: #610124

ma már lesz, az új oldalon és annak tartalmán dolgozom gőzerővel, azért nincsenek most elemzések.

#610124 bajkusz Előzmény: #610061

Minden elismerésem, ezt valóban elég egyértelműen jelezted akkor. Most az a kérdés, hogy hol szálljunk be ismét. Ez a szint elég csábító.

Esetleg egy elemzést megérne? :-)

#610065 banyaiz Előzmény: #610053

Elég érdekesek a piacok Usa csúcsokon dax közelben, nikkei még nagyon erős, de pl a mi régiónk az idén inkább esett. Kicsit zavaros a helyzet.

Biztos , hogy ez a ciprusi bankos dolog nem a legjobb a bankpapíroknak, de egy semleges külföld mellett 20% esés , kicsit sokallom.

Herceg: Nem szóltál, hogy 4,9 után 4,2 jön . :) Mondjuk benne volt, hogy itt járkál 4-5 k között. Csak az a durva igazán, hogy mi lesz akkor ha pl usa , németek nyomnak egy rendes korrekciót esést. Esést idén max nagyítóval lehetne látni rajtuk aztán otit szétszedték. Jön ez a májusi időszak nyár, nem tartom vszínűnek, hogy pl Usa tovább menetel korrekció nélkül. Szerintem májusban vmi esés féleséget összehoznak.