Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#610159 banyaiz Előzmény: #610131

Az várható volt, hogy a "tehetség" előbb utóbb felszínre fog törni belőle. :)

Kb 3-4 hónap , fél évre tippeltem volna amíg tud várni, és késleltetni az elkerülhetetlent.

Kicsit túlbecsültem az időtartamot.

#610157 w_ee_d Előzmény: #610138

Szia! :)

Ja-ja elvitt a cunami... ;)Lupin nélkül mit sem ér az élet már itt :D

Am szoktam figyelgetni a stockit,látom rád kattantak páran ,de még úgy tűnik bírod...Ne hagyd magad!Bár nem mindenben értünk egyet,de a "hozzáállásod,élet-szemléleted" miatt mindenképp neked "szurkolok" :D :D

"Melyik csúcs? 275, vagy 325? :D" utóbbi ;)

törölve

#610144 Euroman Előzmény: #610140

délelőtti 4 órai erősödét phasztolcsy neve 1 óra alatt visszadolgozta...és még ki sem nyitotta a pofáját...

#610140 Borska Előzmény: #610138

ez jó kérdés :)

bár én titkon tudni vélem a választ...

"....a jegybanknak „pontosan azokkal” az eszközökkel kellene támogatni a növekedési fordulatot, amellyel a Fed, az EKB és a Bank of England él" ahogy a hozzáértők nyilatkoztak

ebből pedig a 300as visszateszt utáni 310es támadás, és ujabb hihetetlen árfolyamok jönnek

#610139 prospero Előzmény: #609902

Gondolom azért tárgyalt osztrákokkal, hogy a devizahiteles problémára megoldást találjanak valamiféle kooperációban... Kíváncsian várom a fejleményeket...

#610138 Hathor Előzmény: #610129

Szia Weed!

Régen nem láttalak. Utoljára Holdvilágároki táblán láttam a neved tavaly ősszel ,-)

Elvitt E-star cunami vagy mi? ,-)

"irány az új csúcs EUR/HUF??"

Melyik csúcs? 275, vagy 325? :D

#610131 Euroman Előzmény: #610129

hát nem sokáig bírt magával ez a barom..1 hónapig, bár addig is tisztogatott rendesen, meg a nulla pénzügyi tudású ficsúr helyettesét túráztatta..mond majd olyanokat, azt se lehet tudni, melyik sarokban nézi a pókhálókat...

#609902 Euroman Előzmény: #609901

usa végre lejön a csúcsról, phasztolcsy elkezdi az ámokfutást, ami, mint emberbe bele van kódolva....

#609901 Euroman Előzmény: #609880

euro és dollár...de nem full-on...részvény is van, de az egész csak a tőke 15 %-a....a többi betét...mióta nincs melóm, nem merek nagyot kockáztatni

#609897 ikszf Előzmény: #609880

Szerintem most nincs egyértelmű és szélsőséges forint vagy euró "mánia", azért is nem tudjuk megállapítani. És néha a lakosságnak is lehet igaza (rövidtávon) :)

A szakma(i sajtó) többsége új csúcsot vár. Bár a pár hsz-el ezelőtt linkelt cikk szerint csökken a forintellenes hangulat. Várok egy 300 alá beijesztést, nehogy már könnyen keressenek pénzt a 300-asok :)

#609880 Sumér harcos Előzmény: #609879

1 szűk honapja linkelt vki egy cikket,hogy roham a váltóknál,szinte kifogytak forintból,ironikusan.:)

mindenki szorja az eurot stb stb.

akkor most merre vannak a tömegek?

forintban vagy euroban?

Euroman euroban van látom:)

#609879 ikszf Előzmény: #609775

Nem csak valamely elemzők :) Shortolom az eurhuf-ot. De tényleg csak néhányak voltak azok az "elemzők". És mivel a piac 80%-a már csak felfelé látta az utat, szabadon 320-ig, ezért lefelé megyünk :) Akkor fog a legnagyobb fájdalmat okozni a piac, ha most lefelé megyünk. Amikor majd a bűvös 300-ról indult longosok elkezdenek pánizárásba kezdeni, akkor talán majd folytatódik a long trend is. Tetszik az a 296 :)

ugy xarakodott már a 305…

#609775 Sumér harcos

ugy xarakodott már a 305-el,nem sikerült felette zárnia,hogy várható volt bizonyos mértékű erősödés.

300 visszateszt történhet....valamely elemzők már hetek óta fujják ezt a lehetőséget.

itt 301.5-301.9 tartományban is láttam multhéten támaszt.

de 296.5-ig a legvégső esetben semmi gond nincs az emelkedő trenddel..

296.5-ig legalább 10 megálló,illetve varázsszám van még lefelé menet.