Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#609897 ikszf Előzmény: #609880

Szerintem most nincs egyértelmű és szélsőséges forint vagy euró "mánia", azért is nem tudjuk megállapítani. És néha a lakosságnak is lehet igaza (rövidtávon) :)

A szakma(i sajtó) többsége új csúcsot vár. Bár a pár hsz-el ezelőtt linkelt cikk szerint csökken a forintellenes hangulat. Várok egy 300 alá beijesztést, nehogy már könnyen keressenek pénzt a 300-asok :)

#609880 Sumér harcos Előzmény: #609879

1 szűk honapja linkelt vki egy cikket,hogy roham a váltóknál,szinte kifogytak forintból,ironikusan.:)

mindenki szorja az eurot stb stb.

akkor most merre vannak a tömegek?

forintban vagy euroban?

Euroman euroban van látom:)

#609879 ikszf Előzmény: #609775

Nem csak valamely elemzők :) Shortolom az eurhuf-ot. De tényleg csak néhányak voltak azok az "elemzők". És mivel a piac 80%-a már csak felfelé látta az utat, szabadon 320-ig, ezért lefelé megyünk :) Akkor fog a legnagyobb fájdalmat okozni a piac, ha most lefelé megyünk. Amikor majd a bűvös 300-ról indult longosok elkezdenek pánizárásba kezdeni, akkor talán majd folytatódik a long trend is. Tetszik az a 296 :)

ugy xarakodott már a 305…

#609775 Sumér harcos

ugy xarakodott már a 305-el,nem sikerült felette zárnia,hogy várható volt bizonyos mértékű erősödés.

300 visszateszt történhet....valamely elemzők már hetek óta fujják ezt a lehetőséget.

itt 301.5-301.9 tartományban is láttam multhéten támaszt.

de 296.5-ig a legvégső esetben semmi gond nincs az emelkedő trenddel..

296.5-ig legalább 10 megálló,illetve varázsszám van még lefelé menet.

#609274 Előzmény: #609048

Ha most sürgősséggel újranyitnák a 10%-os hazautalást, akkor sem tudnák hazautalni, hiszen zárlat van. Egy próbát talán megérne, hogy a rendkívüli nemzetközi helyzetre tekintettel KIVÉTELESEN mondjuk egy hónapra újranyitnák a hazautalási lehetőséget, de szerintem nem folyna be számottevő pénz.

#609092 Euroman Előzmény: #609048

szvsz keveset...aki egyszer offshore lett, az most egy másik ilyen helyet keres....magyar gazdpol megbízhatóság a lóphinggal egyenlő...sajnos sok más országé is...

#609057 Ibiza Előzmény: #609048

100mrdról beszéltek.. 10mrd adó bereppent..innen már itt is felhasználhatják.

#609048 Kissherceg Előzmény: #608322

Kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt hoznak haza Ciprusról. Látszani fog e bármi is a charton. Persze nincsenek illúzióim, valszeg másik paradicsomba megy a lé.

#608317 xmann Előzmény: #608269

Miután már sokan 50 meg 75 pontot hallucináltak, nyilvánvalóan az is megkönnyebbülés volt hogy csak 25 vágás és semmi unortodox lépés. De ne félj, jön még az is :)

#608285 banyaiz Előzmény: #608269

Hírre adni, sokan játszanak vsz Ft shortra aztán zárogattak, lehet felmerült az is, hogy Tolcsy rögtön 0,5-el kezd, és csalódtak benne.

Na meg a sajtónak sem nyilatkozik, így az olyan szenzációk mint a pirospöttyök egyebek elmaradnak (egyelőre) .

Amúgy komolyra fordítva némileg engem meglep, hogy ilyen könnyedén lehoztuk 5%-ra a kamatot. Még a végén Spadenak lesz igaza, hogy 4% alá megy idén. Azért várjunk ezzel még, de egyelőre elég simán veszi a piac ezt a sorozatot.

#608263 Zotya32 Előzmény: #608216

még jó, hogy csak 5%-ra vitték le a kamatot, mert ha 5% alá mentek volna, már 300 alatt lenne az euró :)))