Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: ...xxx...

#607461 banyaiz Előzmény: #607460

Nekem csalódás volt a színvonal egy ilyen fontos vb selejtezőn. Ha csak ennyit tud a válogattunk az szomorú a számomra.

Közben már minden mással foglakoztam olyan gyenge volt a történet. De hát ez van , végülis vmi fejlődés talán látszik a pár évvel ezelőttihez képest, de keserves. :)

#607460 TrendMan Előzmény: #607459

Az első mondattal nem értek egyet, mert

Én azért sok jó elemet is láttam, a hatvanadik perc környékén kezdett menni a szekér és simán eldönthettük volna a meccset, amikor Szalay olyan szépen melléfejelte.

Ha csak rosszat láttam volna, akkor nem dühitene ennyire és soha nem néznék meccset.

Egervárinak ez volt az első hibás döntése, amit tetten értem, mióta kapitány.

Előtte le a kalappal.

#607459 banyaiz Előzmény: #607458

54-ben azért más szitu volt vb döntő , de leginkább foci volt. :)

Most ez a meccs mi volt? Focihoz nem nagyon hasonlított vsz. Ez a román csapat olyan gyenge mint a harmat, rég nem láttam játszani őket de mindent elmond, hogy a fogadóirodák hazai győzelemre fizettek volna kevesebbet.

Ezzel a játékkal tételezzük fel pótselejtezőt elérnénk és kapnánk egy komoly csapatot, iszonyat mák kellene, hogy kijussunk. Pl van a spanyol francia csoport vmelyik 2. lesz . Innen kapnánk egy pótselejtezős ellenfelet?

Ezzel a játékkal kár kijutnunk én azt mondom. Először kellene 4 olyan védő aki képes összehangoltan legalább közepes szinten védekezni, egy közepes tudású csapat ellen.

Na ez még nem lenne sok , de pl ezt a meccset lehoztuk volna vele. :) Így ez elég nehéz meló ilyen San Marinok és hasonlók ellen jók lehetünk.

#607456 Kissherceg Előzmény: #607449

egyetértek, szerintem is gyász volt a meccs és Knézy is.... Apjának még csak árnyéka se szegény...

Re: nincs cím

#607450 banyaiz Előzmény: #607445

Vsz egyik csapatnak sincs semmi keresnivalója a Vb-n ezzel a játékkal.

A védekezésünk sajnos egy 0.

Így igazán nem is bosszantott fel , hogy egyenlítettek.

...xxx...

#607449 TrendMan

Ez valami siralmas volt.

A kommentálás is ... egyszerűen nincsenek felkészülve arra, hogy rosszat is mondjanak vagy egy negativ fordulatot értelmesen megfeleljenek.

Ez a 'mégis büszke vagyok a csapatra' meg 'még mindig mi vagyunk lépéselőnyben' egy olyan üres maszlag, ami már gyororforgató.

A csapatunk egy egyveleg, fele vérprofi fele meg tragikus amatőr.

Védelmünk nulla, most meg a kapitány is hibázott, mert Dzsudzsákot nem kellett volna lehozni 2 perccel a vége előtt.

Ki tartja meg akkor a labdát?

#607445 Zotya32 Előzmény: #607443

ez utóbbi meg egy elcseszett méretű bunda... khonékat nem lehet legyőzni még fociban sem...

egy neve nincs amatőr csapat 3-1 vezet a megasztárokból álló c.ronaldoék ellen?? ugyan.

Kedden gondolom a hollandok kikapnak a románoktól, mi meg a törököktől, és máris erős 3. helyen leszünk

Azért voltak ma szép ere…

#607443 Nyeretlen_Keteves

Azért voltak ma szép eredmények a selejtezőkön, például ez a Pukki gyerek is jó odakekszelt a spanyoloknak.... Görögök lemosva, a Madeira-i bicajfutár csapata hatalmas mázlivel döntetlenezett a szentföldön. Norvégok otthon zakó Albánoktól, stb

#607441 Zotya32 Előzmény: #607440

ja, szóval ha x, akkor visszakapod a pénzt... ezek szerint a románokra fogadtál? :))

#607436 matgab Előzmény: #607434

ja és nem játszottunk rosszul. A bíró szar volt, de Knézy még szarabb. Mondjuk nekünk mindig benne van egy ilyen gól, hogy az egyik védőnk kifejelné a labdát, de a másik védő hátáról a csatár elé pattan a labda és aki menthetne az összefut a kapussal...

Az igazság az, hogy a végén a románok jobban akartak és jobb erőben voltak.

#607434 matgab Előzmény: #607432

Nézzük a pozitív oldalát: Az utolsó percben visszajött 100.000 forint...:-) és ki sem kaptunk a románoktól!

Kint megverjük a románokat és már bízhatunk is a pótselejtező sikerében!