Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#607450 banyaiz Előzmény: #607445

Vsz egyik csapatnak sincs semmi keresnivalója a Vb-n ezzel a játékkal.

A védekezésünk sajnos egy 0.

Így igazán nem is bosszantott fel , hogy egyenlítettek.

...xxx...

#607449 TrendMan

Ez valami siralmas volt.

A kommentálás is ... egyszerűen nincsenek felkészülve arra, hogy rosszat is mondjanak vagy egy negativ fordulatot értelmesen megfeleljenek.

Ez a 'mégis büszke vagyok a csapatra' meg 'még mindig mi vagyunk lépéselőnyben' egy olyan üres maszlag, ami már gyororforgató.

A csapatunk egy egyveleg, fele vérprofi fele meg tragikus amatőr.

Védelmünk nulla, most meg a kapitány is hibázott, mert Dzsudzsákot nem kellett volna lehozni 2 perccel a vége előtt.

Ki tartja meg akkor a labdát?

#607445 Zotya32 Előzmény: #607443

ez utóbbi meg egy elcseszett méretű bunda... khonékat nem lehet legyőzni még fociban sem...

egy neve nincs amatőr csapat 3-1 vezet a megasztárokból álló c.ronaldoék ellen?? ugyan.

Kedden gondolom a hollandok kikapnak a románoktól, mi meg a törököktől, és máris erős 3. helyen leszünk

Azért voltak ma szép ere…

#607443 Nyeretlen_Keteves

Azért voltak ma szép eredmények a selejtezőkön, például ez a Pukki gyerek is jó odakekszelt a spanyoloknak.... Görögök lemosva, a Madeira-i bicajfutár csapata hatalmas mázlivel döntetlenezett a szentföldön. Norvégok otthon zakó Albánoktól, stb

#607441 Zotya32 Előzmény: #607440

ja, szóval ha x, akkor visszakapod a pénzt... ezek szerint a románokra fogadtál? :))

#607436 matgab Előzmény: #607434

ja és nem játszottunk rosszul. A bíró szar volt, de Knézy még szarabb. Mondjuk nekünk mindig benne van egy ilyen gól, hogy az egyik védőnk kifejelné a labdát, de a másik védő hátáról a csatár elé pattan a labda és aki menthetne az összefut a kapussal...

Az igazság az, hogy a végén a románok jobban akartak és jobb erőben voltak.

#607434 matgab Előzmény: #607432

Nézzük a pozitív oldalát: Az utolsó percben visszajött 100.000 forint...:-) és ki sem kaptunk a románoktól!

Kint megverjük a románokat és már bízhatunk is a pótselejtező sikerében!

A k... a...át a bírónak!…

#607432 Razamanaz

A k... a...át a bírónak! Mi a kócos f..ra hosszabbított!Nem volt se ápolás semmi!Szép lett volna a győzelem.

#607429 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #607428

Jajjj, de rosszindulató vagy Te (már majdnem annyira mint én), rajzos Sanyi tudja, hogy mit csinál..., egyébként láttam már sokkal gyengébben játszó válogatottat is.. (azt mondjuk nem értettem , miért kell minimum 3 olyan játékossal felállni akik a saját csapatukban már a kispadnak is örülnek mostanában, de azért nem annyira rossz ez... igaz már nem nézem, mert nem bírom ideggel...)