Ebben biztos voltam :-)
Ebben biztos voltam :-)
Na istenem, azért kicsit megfeküdhette a gyomrukat ez a 3 macesz gombóc :-)
Vsz egyik csapatnak sincs semmi keresnivalója a Vb-n ezzel a játékkal.
A védekezésünk sajnos egy 0.
Így igazán nem is bosszantott fel , hogy egyenlítettek.
Ez valami siralmas volt.
A kommentálás is ... egyszerűen nincsenek felkészülve arra, hogy rosszat is mondjanak vagy egy negativ fordulatot értelmesen megfeleljenek.
Ez a 'mégis büszke vagyok a csapatra' meg 'még mindig mi vagyunk lépéselőnyben' egy olyan üres maszlag, ami már gyororforgató.
A csapatunk egy egyveleg, fele vérprofi fele meg tragikus amatőr.
Védelmünk nulla, most meg a kapitány is hibázott, mert Dzsudzsákot nem kellett volna lehozni 2 perccel a vége előtt.
Ki tartja meg akkor a labdát?
Halhatatlan leszek!:)
Azért, ez nem kicsit szánalmas :-)
„Süteménybe sütjük az álmodat”
http://www.borsonline.hu/20130322_sutiaranylabdat_kapott_ronaldo
Álom-álom édes álom........
ez utóbbi meg egy elcseszett méretű bunda... khonékat nem lehet legyőzni még fociban sem...
egy neve nincs amatőr csapat 3-1 vezet a megasztárokból álló c.ronaldoék ellen?? ugyan.
Kedden gondolom a hollandok kikapnak a románoktól, mi meg a törököktől, és máris erős 3. helyen leszünk
Azért voltak ma szép eredmények a selejtezőkön, például ez a Pukki gyerek is jó odakekszelt a spanyoloknak.... Görögök lemosva, a Madeira-i bicajfutár csapata hatalmas mázlivel döntetlenezett a szentföldön. Norvégok otthon zakó Albánoktól, stb
ja, szóval ha x, akkor visszakapod a pénzt... ezek szerint a románokra fogadtál? :))
Grat a 100K-hoz.Jövőhéten törökország idegenben.Könnyű pénz...))
persze...
ja és nem játszottunk rosszul. A bíró szar volt, de Knézy még szarabb. Mondjuk nekünk mindig benne van egy ilyen gól, hogy az egyik védőnk kifejelné a labdát, de a másik védő hátáról a csatár elé pattan a labda és aki menthetne az összefut a kapussal...
Az igazság az, hogy a végén a románok jobban akartak és jobb erőben voltak.
Nézzük a pozitív oldalát: Az utolsó percben visszajött 100.000 forint...:-) és ki sem kaptunk a románoktól!
Kint megverjük a románokat és már bízhatunk is a pótselejtező sikerében!
hungarikum...
A k... a...át a bírónak! Mi a kócos f..ra hosszabbított!Nem volt se ápolás semmi!Szép lett volna a győzelem.
Na ezért nem néztem.... tudtam vazeg... a gólt még nem láttam, de gondolom magyaros volt
remek...
Jajjj, de rosszindulató vagy Te (már majdnem annyira mint én), rajzos Sanyi tudja, hogy mit csinál..., egyébként láttam már sokkal gyengébben játszó válogatottat is.. (azt mondjuk nem értettem , miért kell minimum 3 olyan játékossal felállni akik a saját csapatukban már a kispadnak is örülnek mostanában, de azért nem annyira rossz ez... igaz már nem nézem, mert nem bírom ideggel...)