Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#603687 Turkoglu Előzmény: #603682

Hát az biztos, hogy az egyetlen pozitívum abban , hogy ő került az MNB élére, az az volt hogy legalább az NGM-ből eltűnt...

#603682 Margaretta Előzmény: #603678

"minek kellett ezt a Tolcsyt jegybankelnöknek kinevezni "

Ne fanyalogj, inkább örülj, hogy már nem ő a miniszter:)

#603678 banyaiz Előzmény: #603669

Kb az volt a várakozásom , hogy ráteszik 300-ra vagy fölé a bejelentésre , régóta már ez volt. Erre játszottam már jó ideje beszélgettünk is erről, aztán bezártam ezeket amikor nem volt negatív reakció Viktor kinevezte ezt a nagyon alkalmas polgártársat. De nem volt egy nagy pozíció aprópénz volt benne.

Amim van az eur bankszámlán vmennyi . Nem igazán érdekem nekem, hogy drasztikusan begyengüljön Ft az már inkább kárt okozna.

Viszont kín elnéznem, hogy minek kellett ezt a Tolcsyt jegybankelnöknek kinevezni mozgástér leszűkült csak a személyével 302 -es eur aztán még jóformán meg sem szólalt.

#603669 Ibiza Előzmény: #603663

van egyáltalán bármilyen pozid? arról nem nagyon olvasunk..vagy egy előrejelzés?

#603666 banyaiz Előzmény: #603385

Komoly dolgokat láttam. Csapásokat adtunk csapásokat kaptunk a háborúkban amiket vívtunk, és vívunk nem kímélve magunkat.

A gondot ott látom, hogy az egyik legfőbb ellenfelünk a józan ész. :)

#603663 banyaiz Előzmény: #603360

Vsz QM1-ek helyett előbb gonosz spekulánsozás lesz ha Ft még egy kicsit gyengül.

#603655 banyaiz Előzmény: #603357

Vsz elvágja saját maga alatt is a fát. :) Arra én is kíváncsi vagyok , hogy nyomja e tovább Heti Válaszban a cikkeit jegybankelnökként is. Gyanítom, hogy amekkora érzéke van a finomságokhoz, nem gondol rá, hogy ebben a pozícióban nem kellene.

#603442 Ibiza Előzmény: #603432

a barátocskád a nadrágodban lakik..magas ló? nem gondolom. egy ember egy vélemény..én beírok valamit azt alátámasztom.. a pf szökevények egy része az csak mint agresszív kismalac azt mondja..NEm NEM ÚGY VAN!!! oszt ennyi..gondolom ott megszoktátok..mindenki kamuzik duma össze-vissza. ez itt kevés.

Soros nem lehetek..sok egyéb okból ,)

"Mindig a legbutábbak vannak meggyőződve arról hogy mindenki másnál jobban tudnak mindent, az ertelmesebbek tisztában vannak vele hogy milyen sokat nem tudnak..............."

na akkor ehhez tartsd magad..ügyesen kigúgliztad..ez pontosan így van.

#603432 xmann Előzmény: #603427

Barátocskám , megfigyeltem hogy te mindenkivel olyan magas lóról beszélsz mintha egyszerre lennél Soros és Einstein miközben beírásaid alapján meghökkentően tudatlan vagy és nem csak a befektetési világot illetően . Mindig a legbutábbak vannak meggyőződve arról hogy mindenki másnál jobban tudnak mindent, az ertelmesebbek tisztában vannak vele hogy milyen sokat nem tudnak...............

#603427 Ibiza Előzmény: #603389

ha semmit nem értesz még mindig lehetsz Xmann..

a hozzád hasonló szakértők beszéltek országcsődről 400Ft-os eurról..békaesőről.. valahogy nem jött be ugye?..lekereskedtétek ezt a hatalmas dilettantizmust a várt hatalmas eséseket? vagy csak duma volt?

Belátom nem lehet könnyű híreket olvasni, gondolkodni, figyelni az okos mosóporra és még ott vannak a mexikói sorozatok is.

#603393 JP Előzmény: #603389

Nem olvastad még azt a könyvet, valaki magyar a szerője is, hogy: "Bárki lehet tőzsdés".

Én se olvastam, de jó címe van :-)

Onassis is telefonközpontosként dolgozott, lehallgatta a brókerek telefonhívásait, neki kb így lett meg az első "milliója". Tanácsoltad volna neki, hogy olvassa inkább a gazdasági-politikai újságokat? Ma még Maria Callas se lenne olyan népszerü.

#603389 xmann Előzmény: #603385

Ha átfogó támadást láttál és nem elképesztő gazdaságpolitikai dilettantizmust akkor ne foglalkozz a gazdasággal de tőzsdevel főleg ne mert ebben az esetben egyértelmű hogy semmit sem értesz

#603385 Ibiza Előzmény: #603332

ha nem láttad az átfogó támadást az ország és a kormány ellen akkor ne foglalkozz pénzzel..tőzsdével...főleg ne vállalkozz.

és bizony bizony megtanulták a kutyafittyet a gyarmatosítók...a seggnyalás az rövid távon fizetődik ki..az oroszokon elvtársuram rendszerben szocializálódott komcsilibsiknek ez természetes. De csicska leszel..elöször csak a gazda qrogat később már kölcsön is ad..tetszik nem ez van...egyszer minden meccset le kell játszani..ha valaki vagy.