ez sokkal rosszabb....miniszterként bukhatna, vagy a váltáskor az egész rohadt fidesszel eltűnne...itt 6 évre be van betonozva...neki biztosan jó csere volt...anyagilag is..
ez sokkal rosszabb....miniszterként bukhatna, vagy a váltáskor az egész rohadt fidesszel eltűnne...itt 6 évre be van betonozva...neki biztosan jó csere volt...anyagilag is..
Szvsz nem történik semmi más, csak az, hogy ellentétben a korábbi kiszolgáló csinovnyikkal, most tudottan nem fogjuk megtámogatni az erős forintot, ami emiatt gyengülésnek indul és gond nélkül beér a 310-330 sávba. Elvben. Aztán gyakorlatban ott vannak a bankok, akiknek ez "nagyon fájna" az árfolyamgát miatt, így ők mindent el fognak követni, hogy ne gyengüljön, szóval valahol a 290-330 között fogják csapkodni az árfolyamot, attól függően, hogy mennyi kontraktust kötnek éppen aktuálisan.
Egyszóval, egy dologban lehetsz biztos, abban, hogy senki sem fog szaporán f*sni attól, ha 310-320 Ft/EUR lesz az árfolyam. Sőt mi több, nagyon meg fogsz azon lepődni, hogy ez valójában mennyire nem fog senkit érdekelni, vagy ha igen, akkor azért, hogy """"ennek ellenére"""" miért javulnak az ország gazdasági mutatói, és hogy lehet, hogy csökken az alapkamat és a hozamelvárás.
Persze csak az unorthodox gazdaságpolitika hívei, mert az orthodox gazdaságpolitika hívei számára semmiféle problémát nem fog okozni annak a felsimerése, hogy ha nem irreális áron akarod tartani az árfolyamot, akkor az nem kerül olyan sok pénzbe.
"duplatetős chart"
303-as eurhuf-nál mit kell gondolni a dupla tetőről, elliot-ról és egyéb grafikus eszközökről?!
nem szólok semmit, mert megint kimoderál
ez van (
305-310-nél érdemes figyelni a nemzeti megmentést
estefele
Előrejelzés, hát csak korábbit tudom ismételni. Nincs érdemi mozgástér vsz sem a Ft tudatos gyengítésére, sem az extrém műveletekre az mnb-ben. Nincs ilyen mozgástér vsz, és bármi ami erre utal, vagy ennek az irányába lépés az gyengíti Ft-ot.
Másrészt maga ez az ember mint jegybankelnök egy rendszerszintű kockázat 6 évig.
Várakozásom nekem annyi, hogy 310-320 közötti eur-nál a szapora fosás előjön vagy már előbb és mindenféle módon próbálják nyugtatni a piacot. Ami nem könnyű egy ilyen Tolcsy féle emberrel.
Meglepne ha idén ezeket a szinteket nem látogatnánk meg vmikor és csak reménykedek benne, hogy nem bal****kodnak akkorát, hogy elveszítsék a kontrollt az események felett. Van részvényem pl bőven a béten, ft-om is stb. Szóval kb ennyi.
Ma valahogy nem pattog a blogos a duplatetős chartjaival.
Bárhogy erőltetem ezt az egyetlen pozitívumot, és értelmet találom a kinevezésében. Bár máshogy is el lehetett volna távolítani az NGM-ből. :)
Hát az biztos, hogy az egyetlen pozitívum abban , hogy ő került az MNB élére, az az volt hogy legalább az NGM-ből eltűnt...
"minek kellett ezt a Tolcsyt jegybankelnöknek kinevezni "
Ne fanyalogj, inkább örülj, hogy már nem ő a miniszter:)
Kb az volt a várakozásom , hogy ráteszik 300-ra vagy fölé a bejelentésre , régóta már ez volt. Erre játszottam már jó ideje beszélgettünk is erről, aztán bezártam ezeket amikor nem volt negatív reakció Viktor kinevezte ezt a nagyon alkalmas polgártársat. De nem volt egy nagy pozíció aprópénz volt benne.
Amim van az eur bankszámlán vmennyi . Nem igazán érdekem nekem, hogy drasztikusan begyengüljön Ft az már inkább kárt okozna.
Viszont kín elnéznem, hogy minek kellett ezt a Tolcsyt jegybankelnöknek kinevezni mozgástér leszűkült csak a személyével 302 -es eur aztán még jóformán meg sem szólalt.
van egyáltalán bármilyen pozid? arról nem nagyon olvasunk..vagy egy előrejelzés?
Komoly dolgokat láttam. Csapásokat adtunk csapásokat kaptunk a háborúkban amiket vívtunk, és vívunk nem kímélve magunkat.
A gondot ott látom, hogy az egyik legfőbb ellenfelünk a józan ész. :)
Vsz QM1-ek helyett előbb gonosz spekulánsozás lesz ha Ft még egy kicsit gyengül.
Jaja teád ide vagy oda, derűs tekintetem a fényes jövőbe vetem. :)
Vsz elvágja saját maga alatt is a fát. :) Arra én is kíváncsi vagyok , hogy nyomja e tovább Heti Válaszban a cikkeit jegybankelnökként is. Gyanítom, hogy amekkora érzéke van a finomságokhoz, nem gondol rá, hogy ebben a pozícióban nem kellene.
a barátocskád a nadrágodban lakik..magas ló? nem gondolom. egy ember egy vélemény..én beírok valamit azt alátámasztom.. a pf szökevények egy része az csak mint agresszív kismalac azt mondja..NEm NEM ÚGY VAN!!! oszt ennyi..gondolom ott megszoktátok..mindenki kamuzik duma össze-vissza. ez itt kevés.
Soros nem lehetek..sok egyéb okból ,)
"Mindig a legbutábbak vannak meggyőződve arról hogy mindenki másnál jobban tudnak mindent, az ertelmesebbek tisztában vannak vele hogy milyen sokat nem tudnak..............."
na akkor ehhez tartsd magad..ügyesen kigúgliztad..ez pontosan így van.
hoppá!!! igazad van! érdekes infó volt :) ezért rákugliztam :) meg is találtam a teljes sztorit :
http://tozsdesuger.blog.hu/2010/09/21/newton_felmilliardja_banta_a_spekulaciot