Hát az biztos, hogy az egyetlen pozitívum abban , hogy ő került az MNB élére, az az volt hogy legalább az NGM-ből eltűnt...
Hát az biztos, hogy az egyetlen pozitívum abban , hogy ő került az MNB élére, az az volt hogy legalább az NGM-ből eltűnt...
"minek kellett ezt a Tolcsyt jegybankelnöknek kinevezni "
Ne fanyalogj, inkább örülj, hogy már nem ő a miniszter:)
Kb az volt a várakozásom , hogy ráteszik 300-ra vagy fölé a bejelentésre , régóta már ez volt. Erre játszottam már jó ideje beszélgettünk is erről, aztán bezártam ezeket amikor nem volt negatív reakció Viktor kinevezte ezt a nagyon alkalmas polgártársat. De nem volt egy nagy pozíció aprópénz volt benne.
Amim van az eur bankszámlán vmennyi . Nem igazán érdekem nekem, hogy drasztikusan begyengüljön Ft az már inkább kárt okozna.
Viszont kín elnéznem, hogy minek kellett ezt a Tolcsyt jegybankelnöknek kinevezni mozgástér leszűkült csak a személyével 302 -es eur aztán még jóformán meg sem szólalt.
van egyáltalán bármilyen pozid? arról nem nagyon olvasunk..vagy egy előrejelzés?
Komoly dolgokat láttam. Csapásokat adtunk csapásokat kaptunk a háborúkban amiket vívtunk, és vívunk nem kímélve magunkat.
A gondot ott látom, hogy az egyik legfőbb ellenfelünk a józan ész. :)
Vsz QM1-ek helyett előbb gonosz spekulánsozás lesz ha Ft még egy kicsit gyengül.
Jaja teád ide vagy oda, derűs tekintetem a fényes jövőbe vetem. :)
Vsz elvágja saját maga alatt is a fát. :) Arra én is kíváncsi vagyok , hogy nyomja e tovább Heti Válaszban a cikkeit jegybankelnökként is. Gyanítom, hogy amekkora érzéke van a finomságokhoz, nem gondol rá, hogy ebben a pozícióban nem kellene.
a barátocskád a nadrágodban lakik..magas ló? nem gondolom. egy ember egy vélemény..én beírok valamit azt alátámasztom.. a pf szökevények egy része az csak mint agresszív kismalac azt mondja..NEm NEM ÚGY VAN!!! oszt ennyi..gondolom ott megszoktátok..mindenki kamuzik duma össze-vissza. ez itt kevés.
Soros nem lehetek..sok egyéb okból ,)
"Mindig a legbutábbak vannak meggyőződve arról hogy mindenki másnál jobban tudnak mindent, az ertelmesebbek tisztában vannak vele hogy milyen sokat nem tudnak..............."
na akkor ehhez tartsd magad..ügyesen kigúgliztad..ez pontosan így van.
hoppá!!! igazad van! érdekes infó volt :) ezért rákugliztam :) meg is találtam a teljes sztorit :
http://tozsdesuger.blog.hu/2010/09/21/newton_felmilliardja_banta_a_spekulaciot
Barátocskám , megfigyeltem hogy te mindenkivel olyan magas lóról beszélsz mintha egyszerre lennél Soros és Einstein miközben beírásaid alapján meghökkentően tudatlan vagy és nem csak a befektetési világot illetően . Mindig a legbutábbak vannak meggyőződve arról hogy mindenki másnál jobban tudnak mindent, az ertelmesebbek tisztában vannak vele hogy milyen sokat nem tudnak...............
ha semmit nem értesz még mindig lehetsz Xmann..
a hozzád hasonló szakértők beszéltek országcsődről 400Ft-os eurról..békaesőről.. valahogy nem jött be ugye?..lekereskedtétek ezt a hatalmas dilettantizmust a várt hatalmas eséseket? vagy csak duma volt?
Belátom nem lehet könnyű híreket olvasni, gondolkodni, figyelni az okos mosóporra és még ott vannak a mexikói sorozatok is.
Nagyon szép dolgokat írsz, de ennek mi köze van az én kommentemhez?
És mindezt azután írta Newton, hogy kudarcot vallott a tőzsdén!
Nem olvastad még azt a könyvet, valaki magyar a szerője is, hogy: "Bárki lehet tőzsdés".
Én se olvastam, de jó címe van :-)
Onassis is telefonközpontosként dolgozott, lehallgatta a brókerek telefonhívásait, neki kb így lett meg az első "milliója". Tanácsoltad volna neki, hogy olvassa inkább a gazdasági-politikai újságokat? Ma még Maria Callas se lenne olyan népszerü.
Ha átfogó támadást láttál és nem elképesztő gazdaságpolitikai dilettantizmust akkor ne foglalkozz a gazdasággal de tőzsdevel főleg ne mert ebben az esetben egyértelmű hogy semmit sem értesz
ha nem láttad az átfogó támadást az ország és a kormány ellen akkor ne foglalkozz pénzzel..tőzsdével...főleg ne vállalkozz.
és bizony bizony megtanulták a kutyafittyet a gyarmatosítók...a seggnyalás az rövid távon fizetődik ki..az oroszokon elvtársuram rendszerben szocializálódott komcsilibsiknek ez természetes. De csicska leszel..elöször csak a gazda qrogat később már kölcsön is ad..tetszik nem ez van...egyszer minden meccset le kell játszani..ha valaki vagy.