Te függő vagy vazzeg, szindróma meg minden... Oszt még az én TTT pajtásomat hülyézed le! Felháborító! :-)
Egyébként ahogy az ingatlan árak alakulnak, nem biztos, hogy rosszul jártál...
Lupin mester billegtetései már hiányoznak....
Te függő vagy vazzeg, szindróma meg minden... Oszt még az én TTT pajtásomat hülyézed le! Felháborító! :-)
Egyébként ahogy az ingatlan árak alakulnak, nem biztos, hogy rosszul jártál...
Lupin mester billegtetései már hiányoznak....
Én már nagyon kevés db számmal vagyok érdekelt,gyakorlatilag egy csomag pzs-re cseréltem egy ház árát. Néha billegtetek,ahogy a télakolt öreg mester mondaná és örülgetek picit a pár ezer forint pluszoknak :/
Hogy valami pozitívat is mondjak: 5-ös,hatos lottókat feladtam és a remény hal meg utoljára! :)
Remélem jobban alszol,mint egy évvel ezelőtt ;)
Bár jobb lenne ha behintenék sóval a székács utca helyét és az e-start a gúgliból is ki lehetne törölni....
Örülök, hogy Te pozícióból is így látod, és ha menni fog a részvény, annak miattatok mindenképpen örülni fogok. De mondom, ilyenekre kár hivatkozni, mert már senki nem törődik a 26%-on kirázott kötvényesekkel sem, pedig én emlékszem, hogy több igen tapasztalt tőzsdés ezen a fórumon is azt tanácsolta nekik, hogy inkább váltsák be a kötvényt, az a biztos.
Így van, a régi részvényesek azzal tisztában kellett hogy legyenek hogy mi a különbség a részvény és a kötvény között, tehát jogos hogy a kötvényesek jönnek ki jobban a helyzetből, bár ez is ilyen szójáték mert jól ők sem jönnek ki sajnos. Ezt a 13 milliárdos cégértéket egyébként nem értem, szerintem ez a cég egy romhalmaz, az operációval szerintem az égvilágon senki nem foglalkozik ugyanis... Nyilván az eszközöknek, követeléseknek van valamennyi értéke, de hogy milyen stiklik lehetnek még a háttérben azt egyelőre nem tudjuk, mondjuk megmondom őszintén én már nem is követem, mert nem lehet hinni senkinek. Egy dolognak lehet hinni, a számlaegyenlegnek, az meg elég egyértelmű.
Ez a Tibi mekkora hülye :)
Én már akkor is szóltam hogy valami baj lehet az agyával.... :)
A részvényben vsz árfolyam karbantartás megy,de az is lehet hogy egy bomba meglepetést tartogatnak...
Hígítással számolva 240-es árfolyammal kb. 13 milliárdra értékelik a céget.
Cédrussal egyetértek, a régi részvényesek érdekeire nem kell hivatkozni,mert menthetetlen helyzetben vannak. Aki meg a saját speki poziciójából hivatkozik rájuk arra nem is mondok semmit.
Két variáció volt,vagy a kötvényesek lesznek közel nullára leírva vagy a régi részvényesek. A kötvényesek úszták meg,jogosan. Így is elpárolgott(pontosabban zsebet-számlaszámot-cserélt kb.20-30 milliárd forint...
2006-03-15-ös (és egyetlen) bejegyzése a w:
http://teveclub.hu/blog.pet?usernumber=87749
Lassan évfordulója is lesz. Lehet valami ünnepi hatásút szeretett volna írni a jeles napon.
Én bizony figyelmesen átolvastam elejétől a végéig becsülettel! Te írtad, hogy mikor előkerült Tibi, akkor egy papír volt nála, amire egy W betűt írt (na de ez eddig is megvolt, tehát új gondolatokat sajnos nem tudtam felfedezni). Mivel én elég rég ismerem a Tibit (még Salakszentmotorosról), így teljes bizonyosággal kijelenthetem, hogy ez a W (már az oviban is ez volt a jele egyébként) a W típusú gazdasági válságot(recessziót) jelenti..., tudod már 5 évesen eldöntötte, hogy 1szer még tőzsdecápa lesz!(azóta mindig szakmázik) Remélem a kezdeti sikertelenség nem vette el a kedvét véglegesen. Amennyiben még egy titkot elárulhatok róla (remélem nem haragszik meg érte) ez a TTT név sem egészen a Trianon tagadásából származik ám.. ez volt a kedvenc vicce gyermekkorában...
Öreg hölgy bemegy a szex-shopba.
- TTT-tt-tte-sss-ék-k mm-mondani, ááá-áárulna-nak ittt v-vibrá-ttt-ort?
- Igen, természetesen.
- OO-Olyan nn-nagy ff-feketét i-is?
- Igen asszonyom.
- É-és o-olyat, a-amiben t-ttartós-e-e-elem van?
- Igen olyat is.
- Hh-hogyan k-kkell kik-kikapcsolni?
Ilyen ez a Tibi! De azért én kedvelem.(No nem az esze miatt)
Mindenki mást lát.
Én látok egy W-t és máris dupla aljra gondolok..
szakmai ártalom :D
Tudod:
http://postimage.org/image/l4synqdjn/
,-)
Ha figyelmesen átolvastad volna a naplót, észrevehetted volna hogy egy w betűt már leírt anno. Csak azt tudnám, milyen szót akart elkezdeni.... :)
Ja.. megvan... WC. Más ötletem nincs w-vel.
mint ott lévő köszvényes másként élek meg dolgokat
huszonötször számolták át a leszavazásukat , mert nem ez volt megbeszélve határkő93 -mal, akkor is csak azért hagyták abba , mert jegvzőkönybe vetette agy kötvényes mégis , mit keresnek?
ja és határkő adott 100% szavazati arányt olyan compliment cégnek , akinek törvény szerint 25 % járt.( volt is 95 perc szünet, bizalom meg huss..........)
Pedig állítólag december 13 óta pont ilyen komplikált dolgokkal foglalkozik.
Államadosság Kezelő Központ 22345 db követelését önhatalmúlag átértékelte kamatkövetelés miatt 20685 lett.
Ja, arról nem is beszélve, hogy azokkal se sokan foglalkoznak már a nagy empátia közepette, akik ki lettek paráztatva 26%-on.
de ha ennyi eszed van nem csoda hogy a szavazatokat újra és újraszámoltattad))))
x időpontbeli ATH nem feltétlen azonos a maival
te égtél be, a javaslataiddal