Hozzászólás
cédrusEzt már nem bírom szó nélkül hagyni:
"Engem csak az a zavar, hogy vannak akik kötvényt jegyeztek, van aki megvette a papírod ath-n, stb, és ezek az emberek szeretnék viszont látni a pénzüket(vagy legalább egy részét), de te teljesen a totális csőd, felszámolást nyomatod, minden nap 100x ugyan azt, ha a részvény emelkedik 1Ft-ot már öntés szöveg stb, tehát semmi esélyt nem adva ezeknek az embereknek, hogy kimászhassanak. Holott neked semmien érdekeltséged nincs az e-starban, mert kötvényt nem jegyzetél, a részvényt pedig rásóztad másra, így mosod kezeid, de azok a szerencsétlenek bukják el a pénzüket!? Ők meg küzdenek, ötletelnek, megállapodást keresnek, hogy kapják vissza! És jól teszik, küzdjenek, és mellé kéne állni, nem ellenük, én ezért szurkolok, hogy ne legyen csőd és felszámolás, és menjen tovább a cég, mert csak így járhat mindenki jól! Ennyi.
Ferenc86"
Ez egy jó nagy marhaság. Először - bár te sosem irritáltál, és nincs Veled semmi bajom, mint higipajtival, vagy "miezzelabaj?" hathorral - legyünk annyira őszinték, hogy Téged a következő 50 forintod érdekel igazából, amire majd beugrasz. Másodszor is a kötvényeseknek mindenki drukkol, ez rendben van, de kérlek áruld már el, hogy aki 12k-n átvette extől a papírt, az hogyan mászik ebből vissza? Elmondom Neked, hogy az eredeti kisrészvényesek maximum 1-2%-ának lehet ma papírja egyébként is. Vagyis szó nincs róla, hogy ezek az emberek másznának ki, ha felmegy majd a papír, abból higins, hathor, Te meg a többi speki fognak keresni, nem azok a részvényesek. Akik mégis benne maradtak, azoknak innen még egy 4-szerezés se jelentene megváltást.
Egyébként még a leányok részvényeinek bezúzásával is 256-os fair értékkel számol a pf alapszceniárióban, ami egyáltalán nem pesszimista, mellesleg, úgyhogy én nem tudom, miért lesz holnap rally, de lesz. Nyilván akkor is lenne, ha lett volna egyezség, pedig az lett volna rosszabb.
Mint egy régi részvényesnek, hidd el nekem kérlek, sokkal idegesítőbb, amikor olyan marhaságokat írtok, de jófej a menedzsment, milyen békésen, konstruktívan áll a dologhoz, és hogy nyilván ezt így látják a régi részvényesek. Nem látják így. Szerintem még aki tartja a régiek közül, az sem látja így. És némileg pofátlanság ilyeneket irkálni. Nem az ő kimászásukról szól ez, hanem a ti nyerőtökről. A kötvényesek más tészta persze.