Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#596698 Előzmény: #596657

No offense, fél OFF, nem fogom folytatni:

Banyaiz: Próbáljad meglátni, hogy azért forgott annyi, mert a manyupok ekkora forgalmat generáltak. Ahogy az a pénz kikerül a tőzsdéről, természetes, hogy lecsökken a forgalom és az is, hogy ez a normális és ennyi is fog maradni. Ez ugyan ON az OTP-re nézve, de tulajdonképpen mivel minden részvény esetében igaz a BÉT-en, ezért félig OFF errefelé.

Egyebekben ON: Emlékeztetnék mindenkit arra, hogy nem oly régen írtam, hogy OTP UP! fog következni.

#596657 banyaiz Előzmény: #596642

Végülis a viselkedésével nincs bajom, csak nekem még mindig furcsa ránézek és ahol korábban 100-200-300 k darabok forogtak ott most 10-20 k, ahol 5 k volt 500, vagy 50 db, mint bét legkomolyabb papírja. Ez a dolog nekem nem tetszik, remélem nem tendencia lesz.

Mai forgalma 500 k db, normál esetben az első 5 percben kellene ennyinek forogni.

Na jó inkább emelkedjen kis forgalommal mint nagy mellett zuhanjon.

#596654 Hathor Előzmény: #596648

Elnézést, javítva: nem 2éves a BUX szimmetrikus háromszög, egy nulla lemaradt: 20éves chartban van.

#596649 Euroman Előzmény: #596642

sör kereskedés közben?? :)) nem nyomsz utána hülyeségeket?? amúgy ezek a barmok dollárban bocsátottak ki, aztán jó xar árfolyam mellett eurára váltották....állítólag eur-ban meg sem vették volna...0,75 % eur kamat mellett 5,5 % is kevés???....jellemző...de azért lupin úr szavaival jól el lehet adni a xaros palacsintát is kakaósnak...páne ha 10 év múlva nem nekik kell elmagyarázni a törlesztéskor...ahogy a diktátor külsőre leépül, addigra már a kopecen lesz...

#596648 Hathor Előzmény: #596644

Hamarosan irányt kapunk, én addig hanyagoltam OTP, hati párost.

OTP elért most a szimmetrikus háromszög csúcsába, ami több éve épül.

Melette Bux is szimmetrikus háromszögben 2évesben, de ezen belül havi szinten emelkedő háromszögben. Amennyiben 20Kt töri fel Bux, úgy validálja az emelkedő háromszöget, OTP meg 5K feletti régióba kapaszkodhat.

Ott megnézzük érkezik-e intézményi vétel, pattognak-e az SCk.

Hamarosan jegybank hír, forint is tapad le 290re, és alá euroval szemben.

Kinti indexek csúcsokon, és nálam nem álltak meg az emelkedésben.

Hamarosan elpattanásnak kell jönnie.

Nyitott vagyok egy negatív forgatókönyvre is, azt is észrevesszük a beöntéssel, forint elszállásal.

Akkor hati shortra hozok be pénzt. ha kimegyünk fel és jelet kapok, akkor OTP hati párosra, de mindenképpen áttörő siker esetében.

Addig kis papírok.

Én hiszek a gazdaságunk beindításában.

Hiszek a bóvliból kilábalásban.

Ingatlan áraink szét vannak verve.

Tőkepiacunk szét van verve.

Remélhetőleg a tavalyi kötvénypiaci rally után, idén részvénypiaci rally, részvénypiaci alapok duzzadása lesz.

Ezt szeretném.

Meglátjuk mit ad a sors.

#596642 Tapasz Előzmény: #596607

Tavalyi és tavalyelőtti karácsonyi forgalmak jóval kisebbek voltak, mint most. Emlékszem, majdnem halálra untam magam otthon (bár közben legurult pár sör) :-))

#596641 Hathor Előzmény: #596638

16K BUX óta longoltam végig hatit.

nem lettem volna shortban ,-)

Talán Te tudod legjobban.

#596638 Tapasz Előzmény: #596581

Gondolom, ha hati shortban lennél, akkor nem örülnél, akkor meg végképp nem, ha tegnap 4705 ön eladtad volna az utolsó oti pakkodat is :-)).

Amúgy én lassan ricsi longgal leszek tele :-)

#596607 banyaiz Előzmény: #596598

Szépen menetel eddig idén a papír. 4150-en zárta az évet közel 20%-ot emelkedett eddig ami igen derék.

Ami nem tetszik nekem:

1. Úgy mozog 4800-900 körül, hogy snp, dax történelmi csúcsa körül mozog. Ha ilyen vezető index értékeknél mondjuk minden hungarikumot figyelembe véve 7 k-nál mozogna egy szót se szólnék

2. A forgalom vmi pusztulat idén egyetlen nap láttam normális forgalmat és kereskedést amikor először elvitték 4700-ig, akkor is kb az első két órában. Amúgy olyan benne a forgalom mintha nyári szünidő lenne, vagy karácsony szilveszter között. Ezt nem igazán értem miért ennyire gyér

3. Bux helyben jár szinte Oti emelkedett elmúlt napokban a többi nagyot leverték szinte 0 elmozdulás összességében. Ezt sem igazán értem.

Mi lehet most? Szvsz kb úgy fog kinézni a téma, hogy külföldön meg fogják találni hamarosan gyors szezon végével az Usa költségvetési megszorítás témát. Nálunk pedig hamarosan a jegybankelnök témát.

Addig még menetelhetünk éppen, mondjuk egy 5200-ig talán benne van. Vmi olyasmit várnék vagy egy 4900-4400, vagy 5200-4750 , esetleg 4400 sávozást .

Viszont ha teljesen elszabadul a bika külföldön és nálunk ez a jegybankelnök téma pozitív hírrel zárul akkor az nagy pozitív meglepetés lenne akkor mondjuk májusig elnézhetne jóval feljebb is. Ennek sajnos kisebb esélyét látom , de nem lenne baj ez lenne. :)

4k alatt viszont nagyon már nem szeretném látni. Abból a műfajból elég volt bőven. :)

950 azéé elég ellenállás…

#596599 Ibiza

950 azéé elég ellenállás nálam..írtam korábban a 650ről rendszerint felfelé tör ki....nyílnak a shortok...