Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #596598Szépen menetel eddig idén a papír. 4150-en zárta az évet közel 20%-ot emelkedett eddig ami igen derék.
Ami nem tetszik nekem:
1. Úgy mozog 4800-900 körül, hogy snp, dax történelmi csúcsa körül mozog. Ha ilyen vezető index értékeknél mondjuk minden hungarikumot figyelembe véve 7 k-nál mozogna egy szót se szólnék
2. A forgalom vmi pusztulat idén egyetlen nap láttam normális forgalmat és kereskedést amikor először elvitték 4700-ig, akkor is kb az első két órában. Amúgy olyan benne a forgalom mintha nyári szünidő lenne, vagy karácsony szilveszter között. Ezt nem igazán értem miért ennyire gyér
3. Bux helyben jár szinte Oti emelkedett elmúlt napokban a többi nagyot leverték szinte 0 elmozdulás összességében. Ezt sem igazán értem.
Mi lehet most? Szvsz kb úgy fog kinézni a téma, hogy külföldön meg fogják találni hamarosan gyors szezon végével az Usa költségvetési megszorítás témát. Nálunk pedig hamarosan a jegybankelnök témát.
Addig még menetelhetünk éppen, mondjuk egy 5200-ig talán benne van. Vmi olyasmit várnék vagy egy 4900-4400, vagy 5200-4750 , esetleg 4400 sávozást .
Viszont ha teljesen elszabadul a bika külföldön és nálunk ez a jegybankelnök téma pozitív hírrel zárul akkor az nagy pozitív meglepetés lenne akkor mondjuk májusig elnézhetne jóval feljebb is. Ennek sajnos kisebb esélyét látom , de nem lenne baj ez lenne. :)
4k alatt viszont nagyon már nem szeretném látni. Abból a műfajból elég volt bőven. :)