Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Bírósg előtt a kifogás , meg van a hitelezői képviselő

#595793 Vigkrisz Előzmény: #595792

akkor biztosan olvassa a Vindicatum mögött álló személy is a fórumot :-)))

#595792 exmnbs1 Előzmény: #595790

igen xman példálózott hogy ezt ő is úgy csinálná

#595791 Vigkrisz Előzmény: #595788

az OTP Alapkezelő csak, nem az egész birodalom :-)

#595790 Vigkrisz Előzmény: #595786

úgy értettem, hogy a saját szavazatokhoz vette vissza a kötvényeket, 26%-on, hiszen kb. annyit ért neki a szavazatok miatt, az tiszta, arra emlékszem

amiről én beszélek, és amire az alapkezelők valószínűleg nem számítottak az a külső cégnek átjátszás utolsó pillanatban, 100%-os szavazathoz, ez a verzió is megvolt már ősszel?

#595789 exmnbs1 Előzmény: #595787

a cégbe beszállni sem egy leányálom

nem véletlenül farcolt le 3 FB és 4 IT tag

#595788 exmnbs1 Előzmény: #595785

OTP birodalom az állammal kontra Soós

minek még erőt is demonstrálni?

#595787 cédrus Előzmény: #595784

Na ne mondd már, hogy nem írták többen csak itt, ezen a fórumon, hogy az aukciók célja valószínűleg az, hogy irányítani tudjanak egy csődeljárás során. És miután a cégen belüli követelés csak negyedet ér, hát azért annyira nem volt váratlan talán, hogy csodák-csodájára majd kikerül az onnan.

#595786 exmnbs1 Előzmény: #595784

xman többször beírta ide, a La Vegyépszer

máskor is állítottak valótlant

#595785 cédrus Előzmény: #595780

Sehol, szerintem nem is volt az. De nem ezzel kellett volna foglalkozni, hanem erőt demonstrálni, szerintem. Ha már "minden eszközzel".

#595784 Vigkrisz Előzmény: #595779

szerintem nem volt az olyan egyértelmű még ősszel, hogy majd a csődeljárás alatt (!) a vagyonfelügyelőhöz történő beregisztrálás utolsó napján a Vindicatum-hoz kerülnek át majd a visszavett kötvények, ilyen spekulációra nem nagyon emlékszem október, november tájékáról..

és a kötvény visszavásárlási aukciók előtti e-star tájékoztatások a cég kötelezettségeinek a csökkentéséről szóltak a továbbműködés érdekében, vagy legalábbis azt sugallták, egy alapkezelő meg elvileg ezekből kellene, hogy dolgozzon, ideális esetben :-)

#595783 exmnbs1 Előzmény: #595779

az Esco-s fedezetkijátszásra hol a pecsét hogy jogszrű volt???

egyébként pedig pontosan senki sem tudhatta mi lesz, pl hogy hány kiskv-es tojik az egészbe és választja a kimaradást

azért kellett a raffi hitelt is hirtelen engedményezni, mert elég kevesen

#595782 cédrus Előzmény: #595778

Meglátjuk, ez a gyengeség engem akkor is bosszant, meg az a naivitás, hogy hűűű, kijátszotta az ESCO-pakkot, naná, hogy kijátszotta, már a kv-visszavásárlásoknál sejtette mindenki, hogy ez a cél. Ebben is töketlenek voltak, mint végig ebben a sztoriban. Lehet, hogy aztán a háttérben tudnak valamit, és megvannak a kapcsolataik, de nem vagyok benne biztos, mert az nem CFA-szagú, hanem jujdecsúnya dolog.

#595780 exmnbs1 Előzmény: #595779

az Esco-s fedezetkijátszásra hol a pecsét hogy jogszrű volt???

egyébként pedig pontosan senki sem tudhatta mi lesz, pl hogy hány kiskv-es tojik az egészbe és választja a kimaradást

azért kellett a raffi hitelt is hirtelen engedményezni, mert elég kevesen

#595779 cédrus Előzmény: #595777

Ez elég érdekes, mert én számítottam rá, pedig nem vagyok egy zseni. De egyértelmű volt, hogy ki akarják játszani a cégen kívülre, nem?

Ex, fejezzük be, ha nem látod be, hogy tőkepiaci szereplőként egyszerűbb lett volna viselkedni, mint jogászként, az a Te dolgod. Nehogy az legyen, hogy hülyék lett volna így, meg úgy, aztán kiderül, hogy hát azok is voltak, mert a döntés ismét nem az ő kezükben lesz. Azért sem értem, miért véded őket így, mert a kötvényesek (és Te is) nyugodtabban alhatnának, ha vesznek csak 2-3%-nyi kötvényt 30-40%-on.

Amúgy a részvényekre térve, mondd, ha ők már akkor tudták, hogy nullát fog érni, nem voltak hülyék, hogy nem adták el?

#595778 exmnbs1 Előzmény: #595774

farolgatnak ki sorban a cég mögül

Pataki Governor és a Random, nem véletlen

#595777 Vigkrisz Előzmény: #595774

valszeg arra senki nem számított, hogy az ESCO veszi vissza a kötvényeket (és nem a kibocsátója), arra meg pláne nem, hogy aztán az ESCO tovább passzolja egy "külső" szereplőnek, ezért van most ez a helyzet

#595776 exmnbs1 Előzmény: #595774

majd hülyék lettek volna a 0-t érő papírért pénzt adni nagyobb tételért

ja hogy te kvt akartál volna venni???

gondolod voltak számaik????

többször átverte az otp-t, visszakapja

azért költöttek volna hogy versengjenek az 500ezer HUF tőkéjűvel, aki hirtelen kifizetett nagyságrendekkel nagyobb összeget ők azaz otp és állam???

na ne viccelj

#595775 Vigkrisz Előzmény: #595773

valószínűsítem, hogy a jövő hét első felében már az eljáró bíró kezében lesznek papírok ez ügyben :-)

#595774 cédrus Előzmény: #595770

Miért ne vettek volna? Ha annyin reálisnak tartják az értéket...

Amúgy hiába csinálsz úgy, mintha egyértelmű lenne a helyzet, szerintem Te is érzed, hogy közel sem az. Tőzsdei szereplő elsősorban gondolkozhatott volna a tőzsdén, nem a bíróságon, nevetséges, hogy megadták az esélyt, és most megy az egy-két százalékon az izgulás. Nem lett volna érdemesebb azt megvenni? Ha akkora átverés volt a 26%, vagy ez a 17%, akkor 30-40-en venni a többi érdekében is szinte ingyen lett volna. Arról most ne beszéljünk, hogy két évig ment a szemük előtt minden, össze lehetett volna állni még a régi nagyobb tulajokkal bármikor, és sokat venni sem kellett volna a többséghez, még anno.

#595773 exmnbs1 Előzmény: #595772

"Ellentétben a Fővárosi Bíróság 9.Cspk. 01-12-000047/7 ( 2012.XII.13) kijelölése megtámadható szakmailag alátámasztott kifogással, ami határidőn belül - költsget kifizetve - bekerült."

ez múlt időnek látszik