akkor biztosan olvassa a Vindicatum mögött álló személy is a fórumot :-)))
akkor biztosan olvassa a Vindicatum mögött álló személy is a fórumot :-)))
igen xman példálózott hogy ezt ő is úgy csinálná
az OTP Alapkezelő csak, nem az egész birodalom :-)
úgy értettem, hogy a saját szavazatokhoz vette vissza a kötvényeket, 26%-on, hiszen kb. annyit ért neki a szavazatok miatt, az tiszta, arra emlékszem
amiről én beszélek, és amire az alapkezelők valószínűleg nem számítottak az a külső cégnek átjátszás utolsó pillanatban, 100%-os szavazathoz, ez a verzió is megvolt már ősszel?
a cégbe beszállni sem egy leányálom
nem véletlenül farcolt le 3 FB és 4 IT tag
OTP birodalom az állammal kontra Soós
minek még erőt is demonstrálni?
Na ne mondd már, hogy nem írták többen csak itt, ezen a fórumon, hogy az aukciók célja valószínűleg az, hogy irányítani tudjanak egy csődeljárás során. És miután a cégen belüli követelés csak negyedet ér, hát azért annyira nem volt váratlan talán, hogy csodák-csodájára majd kikerül az onnan.
xman többször beírta ide, a La Vegyépszer
máskor is állítottak valótlant
Sehol, szerintem nem is volt az. De nem ezzel kellett volna foglalkozni, hanem erőt demonstrálni, szerintem. Ha már "minden eszközzel".
szerintem nem volt az olyan egyértelmű még ősszel, hogy majd a csődeljárás alatt (!) a vagyonfelügyelőhöz történő beregisztrálás utolsó napján a Vindicatum-hoz kerülnek át majd a visszavett kötvények, ilyen spekulációra nem nagyon emlékszem október, november tájékáról..
és a kötvény visszavásárlási aukciók előtti e-star tájékoztatások a cég kötelezettségeinek a csökkentéséről szóltak a továbbműködés érdekében, vagy legalábbis azt sugallták, egy alapkezelő meg elvileg ezekből kellene, hogy dolgozzon, ideális esetben :-)
az Esco-s fedezetkijátszásra hol a pecsét hogy jogszrű volt???
egyébként pedig pontosan senki sem tudhatta mi lesz, pl hogy hány kiskv-es tojik az egészbe és választja a kimaradást
azért kellett a raffi hitelt is hirtelen engedményezni, mert elég kevesen
Meglátjuk, ez a gyengeség engem akkor is bosszant, meg az a naivitás, hogy hűűű, kijátszotta az ESCO-pakkot, naná, hogy kijátszotta, már a kv-visszavásárlásoknál sejtette mindenki, hogy ez a cél. Ebben is töketlenek voltak, mint végig ebben a sztoriban. Lehet, hogy aztán a háttérben tudnak valamit, és megvannak a kapcsolataik, de nem vagyok benne biztos, mert az nem CFA-szagú, hanem jujdecsúnya dolog.
az Esco-s fedezetkijátszásra hol a pecsét hogy jogszrű volt???
egyébként pedig pontosan senki sem tudhatta mi lesz, pl hogy hány kiskv-es tojik az egészbe és választja a kimaradást
azért kellett a raffi hitelt is hirtelen engedményezni, mert elég kevesen
Ez elég érdekes, mert én számítottam rá, pedig nem vagyok egy zseni. De egyértelmű volt, hogy ki akarják játszani a cégen kívülre, nem?
Ex, fejezzük be, ha nem látod be, hogy tőkepiaci szereplőként egyszerűbb lett volna viselkedni, mint jogászként, az a Te dolgod. Nehogy az legyen, hogy hülyék lett volna így, meg úgy, aztán kiderül, hogy hát azok is voltak, mert a döntés ismét nem az ő kezükben lesz. Azért sem értem, miért véded őket így, mert a kötvényesek (és Te is) nyugodtabban alhatnának, ha vesznek csak 2-3%-nyi kötvényt 30-40%-on.
Amúgy a részvényekre térve, mondd, ha ők már akkor tudták, hogy nullát fog érni, nem voltak hülyék, hogy nem adták el?
farolgatnak ki sorban a cég mögül
Pataki Governor és a Random, nem véletlen
valszeg arra senki nem számított, hogy az ESCO veszi vissza a kötvényeket (és nem a kibocsátója), arra meg pláne nem, hogy aztán az ESCO tovább passzolja egy "külső" szereplőnek, ezért van most ez a helyzet
majd hülyék lettek volna a 0-t érő papírért pénzt adni nagyobb tételért
ja hogy te kvt akartál volna venni???
gondolod voltak számaik????
többször átverte az otp-t, visszakapja
azért költöttek volna hogy versengjenek az 500ezer HUF tőkéjűvel, aki hirtelen kifizetett nagyságrendekkel nagyobb összeget ők azaz otp és állam???
na ne viccelj
valószínűsítem, hogy a jövő hét első felében már az eljáró bíró kezében lesznek papírok ez ügyben :-)
Miért ne vettek volna? Ha annyin reálisnak tartják az értéket...
Amúgy hiába csinálsz úgy, mintha egyértelmű lenne a helyzet, szerintem Te is érzed, hogy közel sem az. Tőzsdei szereplő elsősorban gondolkozhatott volna a tőzsdén, nem a bíróságon, nevetséges, hogy megadták az esélyt, és most megy az egy-két százalékon az izgulás. Nem lett volna érdemesebb azt megvenni? Ha akkora átverés volt a 26%, vagy ez a 17%, akkor 30-40-en venni a többi érdekében is szinte ingyen lett volna. Arról most ne beszéljünk, hogy két évig ment a szemük előtt minden, össze lehetett volna állni még a régi nagyobb tulajokkal bármikor, és sokat venni sem kellett volna a többséghez, még anno.
"Ellentétben a Fővárosi Bíróság 9.Cspk. 01-12-000047/7 ( 2012.XII.13) kijelölése megtámadható szakmailag alátámasztott kifogással, ami határidőn belül - költsget kifizetve - bekerült."
ez múlt időnek látszik